Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Akiknek csak egy csöpp ...

2023-06-04
Adminisztrátor
95
A Fidesz-KDNP szerepcsere tévesztésben szenved, mert már nem először, összetévesztik a piacgazdaságra vonatkoztatott jogot, a szocializmus eszméiben gyakorlatosított központi hatalom általi diktátumokkal, amiben az élelmiszerek forgalmazási árait ők határozták meg.
VEGYÉK MÁR TUDOMÁSUL, AZ ÉLELMISZERÁRAKBA POLITIKAI HATALMAKNAK AKKOR VAN JOGA BEAVATKOZNI, AMENNYIBEN ORSZÁGUKBAN RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT ÁLL FENN. EBBEN AZ ESETBEN JÖNNE KÉPBE A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA -AMIT ÉPPEN ÖNÖK VONTÁK MEG A TÁRSADALOMTÓL- AMI KIMONDJA : AMENNYIBEN HAZÁNKBAN A TÁRSADALMI ÉLELMISZER ELLÁTOTTSÁG MEGKÖVETELI, A KORMÁNYNAK JOGA VAN AZ ÉLELMISZER ÁRAKAT BEFAGYASZTANI, ÁRAKAT MEGSZABNI.

EZ A HELYZET JELENÜNKBEN NEM ÁLL FENN, TEHÁT A KORMÁNYNAK NINCSEN JOGA AZ ÁRSZABÁLYZÁSRA.
Amivel viszont valóban foglalkozniuk kellene : hol kezdődik egy megtermelt élelmiszer esetében az élelmiszer meghatározás, kapcsolódóan a forgalmazási engedélyeztetéshez ? 
Milyen idő meghatározás utal és számít egy termék élelmiszernek ? Álláspontunk szerint ENNEK A MEGHATÁROZÁSA, EGYÉRTELMŰEN A GYÜMÖLCS, VAGY KONYHAKERTI TERMÉK LESZEDÉSÉNÉL. EBBEN AZ ESETBEN
 MERÜL FEL EGY HÚSBA VÁGÓ KÉRDÉS : AKIK AZ ÉLELMISZERNEK MINŐSÍTETT GYÜMÖLCSÖKET, PAPRIKÁT, PARADICSOMOT, FÖLDIEPRET STB. SZEDIK, AZOK MIÉRT NEM RENDELKEZNEK EGÉSZSÉGÜGYI KÖNYVVEL ? AZOKAT A TÖRVÉNY MIÉRT NEM KÖTELEZI, HOGY ORVOSI ENGEDÉLLYEL DOLGOZHASSANAK, MINT A VENDÉGLÁTÓ IPARBAN, VAGY A GYERMEKÉLELMEZÉSI MUNKAKÖRT BETÖLTŐKNÉL, VAGY A HÚSFELDOLGOZÓ VÁGÓHIDAKON ? LOGIKUS GONDOLAT ! EGY MEZŐGAZDASÁGI NAPSZÁMOSNAK IS KÖTELEZŐ LENNE, HOGY AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTA MEGFELELJEN, HOGY ÉLELMISZERHEZ NYÚLHASSON ÉS PLD, NE LEGYEN BETEGSÉGEKET - TBC.-T HORDOZÓ, FERTŐZŐ MÁJGYULLADÁSSAL FERTŐZÖTT, COVID-19 FERTŐZÖTT, STB.
A MINDENKORI POLITIKAI HATALOMNAK ERRE VONATKOZÓAN MEGVAN A KELLŐ HATÁSKÖRE, DE AMIVEL VALÓBAN FOGLALKOZNIUK KELLENE ,AZT MAGAS ÍVBŐL LESAJNÁLJÁK.

MEGVÉDJÜK A MAGYAROKAT, A MAGYAR NYUGDÍJASOKAT ? EZT A FAJTA PROPAGANDÁT 1942- TŐL 1945-IG VOLT SZERENCSÉNK MÁR HALLANI. ILYESMIBŐL TÖBBET NEM KÉR A MAGYAR TÁRSADALOM !
A FOLYAMATOS NÉPHÜLYÍTÉST BE KELLENE FEJEZNI ÉS VALÓBAN AVVAL KELLENE FOGLALKOZNIUK AMIRE A PARLAMENTBEN FELESKÜDTEK. A LÁTOTTAK ALAPJÁN AZ ÖNÖK ÁLTALI ELHANGZOTTAKKAL MAJD MINDEN ELLENTÉTESEN KERÜL GYAKORLATBA. MIÉRT VAN EZ ÍGY. VALLJÁK BE, - ÖNÖK VALÓJÁBAN, KINEK DOLGOZNAK ???
NÉP HANGJA JELIGÉVEL.


   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse