Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

AKIK NEM AKARJÁK ...

2024-05-17
Adminisztrátor
82

Érdekes politikai játszmák szemtanúi vagyunk. 

Az amerikai hatalom befolyása alatt működtetett európai unió katonái között, elsődlegesen négy renitens ország vezetői szűrték össze a levet, akik nem voltak hajlandóak hazájukat száz százalékban kiszolgáltatni. Ebben a keleti tömbben : Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország képezték a visegrádi négyek csoportját.
Menet közben az ukrajnai fegyveres konfliktus, amit szintén az amerikai pénzvilág (zsidóság) szított, a négyeket gondolkodásukban, politikai akaratukban megosztották. Egy bizar lengyel választási eredmény által, a nyertes párt,  puccs áldozata lett. De kik jutottak hatalomhoz ? Egyértelműen, a liberális európai unió barát Amerika befolyást gyakorlók.
A lengyel miniszterelnök háborús képzelődéseivel saját nemzetét hülyítette meg, hogy azért kell amerikai atomfegyvereket Lengyelországba telepíteni, mert az OROSZOK ( Putyin ) meg akarja őket támadni. Meg kell említeni, EZT NEM A LENGYEL NÉP ÖSSZESSÉGÉNEK  HANGJA ! A LENGYELEK NEM AKARNAK AZ UKRÁN OROSZ HÁBORÚS KONFLIKTUSBA  BEAVATKOZNI. A nép teljesen normális, keresztény konzervatív, evvel szemben Donald Tusk ...
Milyen provokáció kellett, hogy a magyar szlovák jó kapcsolatot is "szétbombázhassák" ? Az amerikai provokátorok, saját történelmi múltjuk alkalmazásával lelövették a szlovák miniszterelnököt és a szerb miniszterelnöknek is ugyanezt beígérték - TE LESZEL A KÖVETKEZŐ ! Az amerikai pénzvilág a tűzzel játszik, lásd.: Izrael Gáza agressziója. Az amerikai fegyveripar és vele párhuzamban az agresszióra hajlamos pénzvilág, együttesen gerjesztik a feszültséget. Európa hűbéreseiben megtalálták a kellő figurákat, hogy agressziójukkal háborús hangulatot teremtsenek. Ennek kell véget venni és az sem véletlen, hogy a kínai miniszterelnök elsőnek a franciákhoz utazott. Elmagyarázta Macronnak - itt sok esélyetek nincsen, ha sokáig feszítitek a húrt, Franciaországot népével együtt az Atlanti- óceán mélyére küldjük. Azt is tudni kell, az amerikai pénzvilág nem nézi jó szemmel a magyar és szerb közeledést, főleg e két országban terjeszkedő kínai beruházásokat.
Mi lett a "nóta" vége ? Robert Ficot lelövették, így kimutatva fenyegetésüket. Na és ki lesz a következő ? A zsidóság agresszióra épített vagyonszerzése nem ismer határokat. Elveik palettáján a kibuc rendszerek megalkotása találtatik, mindent központilag irányítva. ELVEIK KÖZÖTT A LEGFONTOSABBAK : EGY KÉZBEN FELHALMOZOTT PÉNZZEL, MÉDIÁVAL FENNTARTOTT VILÁGHATALOM. EBBŐL ŐK SOHASEM FOGNAK ENGEDNI.

AMIVEL VISZONT NEM SZÁMOLTAK, EGY KÍNAI, MAGYAR, SZERB TRIUMVIRÁTUSSAL. 
ENNEK KAPCSÁN, ENNEK PUTYIN SEM MOND ELLENT, TEHÁT AMERIKA A DOLLÁRJÁVAL EGYÜTT, HAMAROSAN MAGÁRA MARAD. 
EGYSZER FENT, EGYSZER LENT JÁTSZMA AMERIKÁT MIHAMARABB ELÉRI ÉS MAGA AZ AMERIKAI NÉP FOG FELLÁZADNI, AMIT MÁR AZ EGYETEMISTÁK MEGKEZDTEK. ŐK NEM SZÉLSŐSÉGESEK, HANEM LÁTJÁK AZ ORSZÁGUK BELSŐ PROBLÉMÁJÁT ÉS ANNAK HANGOT IS ADNAK.
ISTEN ÓVJA MINDAZOKAT,AKIK SZEMBESZÁLLNAK A PÉNZHATALOMMAL.   
    
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse