Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Akik egy húron pendülnek

2021-12-29
Adminisztrátor
219
Napjainkra kialakult összhangzattan képtelen a JÓKAT összefésülni. Egyéni alakítások ezrivel lépnek színre. Mindenki a maximumát adja, miközben kézbe vett karmesteri pálca, mintha félelemet keltene. Kiváló zenészek a szélrózsa minden irányába szétrebbenve keresik útjukat. 
Ez a hasonlat, a magyarországi politikai életben is megállja a helyét,szinte hibátlanul működik.
Valami átok ülhet rajtunk, mivel egy duó sem képes egy ugyan azon kottából egyformán zenélni. Képzeljék el, hogyan lenne lehetséges egy ország 10 millió lakójának egybehangolása ? Sehogyan se.
Ezt talán még érteni is lehet, de EZEN BELÜL, MIÉRT NEM TALÁLJÁK MEG EGYMÁST AZ ORSZÁGÉRT TENNI AKARÓK, akik képesek egy húron is koncertet adni?
Mi a túró lett evvel a nemzettel ?
Talán fenyegetetten élnek az emberek, féltik az egzisztenciájukat? Történelmünk során, nemzetünk majd mindig félelembe élt, de amikor betelt a pohár, szegény, vagy legyen az gazdag, tudták merre kell irányítani a lőcsöt. Merre kell a szekeret hajtani.
Történelmi nagyjaink vérüket áldozták ezért a hazáért. Mit tesznek ma az 5G-s fiatalok? Lehorgasztott fejjel nyomkodják a gombokat, húzgálják újaikat az érintő képernyőn.
Ez lenne a XXI. századi forradalmi struktúra? Ma senkinek nem kell ólomberakásos nyomdagép és mégsem sikerül a TALPRA MAGYART SOKSZOROSÍTANI.
1848-ban az ellenségkép adott volt. És ma? A LIBERÁLIS RÓZSA OKOZTA BÓDULTSÁG LENNE A HIBÁS? VAGY MÁR MEGINT A PÉNZIMÁDAT TÚLHATALMA LETT A NYERŐ. 
Nagyon rossz irányba mozdult el "A MAGYAR SZEKÉR".
Kik lesznek képesek jó útra terelni a fogatot?
Mekkora áldozatot kell hozni, hogy a magyar valóban SZABAD LEGYEN? Erre kellene megtalálni azt a közösséget, akik egyhangúan gondolkodnak. Kis létszámmal is lehet csodát teremteni, személyi kultusz nélkül is.
EZ LEGYEN A KÖVETENDŐ. 
Bort, Búzát, Békességet kívánnak a lajosmizsei kisgazdák. Szebb jövőt az ország NÉPÉNEK! Engelmann József 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse