Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25059

Akik a földi jólétet akadélyozzák

2023-11-25
Adminisztrátor
74
Tisztelettel és provizórikus engedelmükkel olyan eseményekről kell fogalmazzunk, ami az emberi telhetetlenség, nagyravágyásról szól.
ELSŐ KÉRDÉS. Milyen alapokon működik valójában a kapitalizmus? Ennek a kérdéskörnek előtanulmányai nélkül, egy vállalkozás nagyon rizikós ügylet.
Beszéljünk a valóságról.
- elsőként a vállalkozó egyik lába szabadlábon van, a másik, - igaz többirányú kiszolgáltatottsága miatt, -  a börtönben.
- egy egyszerű családi vállalkozás esetében, a személynek tisztában kell lennie, a vállalkozásával, családjának nyugalmát is veszélyezteti. 
- az érintett vállalkozó észre sem veszi, ő csak egy egyénileg saját rabszolgája, aki naponta 16 órát dolgozik, hogy többirányú elvárásokat teljesíteni tudja.
MIRŐL SZÓLNAK AZ ELVÁRÁSOK ?
- ELSŐ LÉPÉSBEN, EGY TÚLDIMENZIONÁLT, BÜROKRATIKUS ÁLLAM IRÁNYÍTÁSRÓL, 
ezen belül ezernyi járulék megfizetéséről, bérek és vonzatainak megfizetéséről, továbbá 
saját járulékainak teljesítéséről, kiemelten magas energetikai felhasználás árairól, nyereség adóról, forgalmi adóról, társulási adóról, stb. Hogy a lúd legyen kövér, szegény vállalkozó helyi önkormányzatoknak is iparűzési adó néven kell teljesíteni, majd a koldulásuk kielégítésére adakozni.. Valójában a népnyúzóknak mindehhez  hivatkozása arról szól, a VÁLLALKOZÓ ÁLTAL ELŐÁLLÍTOTT TERMÉKEK TERHÉRE TEGYEN ÁRKALKULÁCIÓT. EZT ÚGY TEGYE, HOGY EGY ZSEMLE ÁRÁBÓL MÉG MINIMUM 10 SEMMIREKELLŐ  MEGÉLJEN.
Nos, itt kezdődik A NAGY láthatatlanok színre lépése, az igazi hiénák : bankok , biztosítók, tőzsdei részvények, a nagykereskedők, világot átölelő kereskedelmi láncok, médiák, reklám guruk, alapítványok stb.

Mint láthatják, ilyen feltételek mellett vállalkozni ? Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy emberek korábbi leadózott megtakarításaikból, majd vállalkozásba fognak ?
Nem! Akik tisztában vannak az olvasottakkal, inkább szívesen helyezkednek el munkavállalóként. 
EZ A TANMESE, TÖBBEK KÖZÖTT POLITIKUSOKNAK SZÓL. GONDOLKODJANAK EL, MIÉRT KERÜL EGY KILÓ KENYÉR 1000 - 1400 FT-Ba ? 
Társadalmunk lakosságának mérlegelnie kell, vajon kik is az eszméletlen infláció gerjesztői, honnan büdösödik a " HAL FEJE "?
ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁNAK 30 %-A HAVI 85 000 EZER ÁTLAG JÖVEDELEMBŐL ÉL, MIKÖZBEN A STATISZTIKA SZERINT AZ EMBEREK, 360 000 NETTÓT VISZNEK HAZA. JA IGEN, MIVEL VANNAK OLYANOK MINT ÉPPEN ORBÁN VIKTOR, AKINEK A HAVI APANÁZSA 5. 000 000, FT. ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁNAK 10 % -A 3-5 MILLIÓ FELETT KERES. ŐK TELE VANNAK MINT KUTYA BOLHÁVAL, TEHÁT ŐK MÁR NEM TÖREKEDNEK, DE A KÖZÉPOSZTÁLYT VAGY A LECSÚSZOTTAKAT KELLENE LEGALÁBB ARÁNYÁBAN EGYENSÚLYBA HOZNI.
HOL VANNAK A VILÁGHÍRŰ KÖZGAZDÁSZAINK ? A MAGYAR KORMÁNY TEVÉKENYSÉGE VÉLETLENSZERŰ LENNE ? MERT HA TUDATOS, EZT NEM SZABADNA TOVÁBB DÍJAZNI ! .     

j.e.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse