Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Áder János általi alapítvány

2017-12-17
Adminisztrátor
753
A magyar "királyi" Tv műsorában éppen szombaton hangzott el egy légi irányító szájából,   - éves szinten Magyarország légterében 240 ezer légi járatot regisztrálnak. Áder Jánosnak azonnali kérdésben:  MINEK AZ ALAPÍTVÁNY, amikor a repülők káros anyag kibocsátása tonnákban mérhető??? Nem ott kellene politikai akarattal közbelépni, hogy megszűnjön a világ leghatékonyabb légszennyező apparátusa ???
Véleményünk szerint, az elnök "fordítva ül a lovon"! Minden irányú felvetésében apróságokban bocsátkozik, aminek anyagi terheit ismét az állampolgárok megszorításában látjuk. Komoly politikai döntésekben sunnyog az Európai Unió, sunnyog a magyar kormány, miközben tudják, amennyiben 1-2 éve belül nem rendeződik a légi forgalom korlátozás, a kamionnal történő, közúti árú szállítás leállítása NEM TÖRTÉNIK MEG, addig itt nagy változás nem történik. 
MEGDÖGLÜNK !

A Független Kisgazdapárt politikai akarattal kíván a magyar és Európai emberek számára alaptörvényi jogon: tiszta, élhető környezetet biztosítani.
Indoklás: milyen lehetőségeink vannak?
M E G O L D Á S O K
- a légi forgalmat kizárólagosan ebben az esetekben kell igénybe venni, mint : donor szervek, romlandó áruk, humanitárius eszközök, élelmiszerek, emberi élet mentésére történő gyors beavatkozás, / helikopter / , stb.
- nagyobb mennyiségű árú szállítást, valamint a turizmust fenntartását , vasúton és vízen kell megoldani. 
- a politikusoknak, tudományos nagyuraknak tartott konferenciákra történő eljutáshoz, ott vannak a digitális eszközök. Ahhoz, hogy egy-két órát beszélgessenek, nem kell 10 tonna kerazint a légtérbe juttatni.
- tengerek szennyezését, a műanyag palackok azonnali visszavonásával lehet elérni és visszaváltható, műanyag és üveg összetételű RECILINT kell a termelésbe állítani. Ezt a terméket visszaválthatónak kell regisztrálni és többszöri felhasználás céljára  kibocsátani.
 A fentiekben leírtak munkahelyeket mentenek fel, de új munkahelyeket teremtenek !!!! Minden embernek, aki ebben a körben kíván tevékenykedni munkára talál. A pilóták, légi kísérők a 300 km/ óra sebességű vonatok működtetésére, hajók irányítására kell szakosítani. A légirányítók a vasút és hajók irányítására tökéletesen alkalmasak. A repülőgyártási iparágazat vasút fejlesztésre, hajógyártásra módosul, a nyersanyag felhasználás majdnem száz százalékban megtörténhet. Jóformán semmi veszteség nem merül fel. Egy bizonyos az átállásra minimum 5 évre van szükség, de valamikor el kell kezdeni!

Az emberiségnek nem sok választása maradt, vagy elkezdjük a valódi munkát a világ megmentése érdekében, vagy egyszerű pénzmosoda alapítványokat hozunk létre, amihez hangzatos, de üres tényeket párosítunk. Senkit nem lehet ma hülyének nézni. A globális klíma változást tagadók, tevékenységüket anyagi érdekből teszik, féltik a nagy összegű havi apanázsukat és inkább a semmittevés mellett döntenek. Nekik ez így kényelmes. Unokáik miként pusztulnak el, az már nem is érdekli őket?


Kisgazdák, mi másként gondolkodunk, mert napi szinten vagyunk kapcsolatban a természettel és tisztán kiviláglik : a tudomány nagyon szép dolog, de ha rossz kezekben kerül, könnyen ATOMBOMBA LESZ BELŐLE. ITT NINCS MESE, KI KELL VÉGRE MONDANI : AHOVÁ AZ OKOSKODÓ EMBER BETESZI A LÁBÁT, OTT BABÉR SEM TEREM!!!
A JELEN ÁLLAPOTÉRT KIZÁRÓLAGOSAN A POLITIKA ÉS A HOZZÁ CSAPÓDÓ TUDOMÁNYOS KLUGSCHEISEK
A FELELŐSÖK.
AZONNALI VÁLTOZÁSRA VAN SZÜKSÉG!!!!

 
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt programjában elkészítette : AZ EMBERISÉG MÉG MENTHETŐ, DE EHHEZ POLITIKAI AKARAT KELL.

REÁLISAN GONDOLKODÓ EMBEREK SZÁMÁRA jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse