Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

A ZSIDÓSÁG MINDENÉRT MEGFIZET

2018-04-15
Adminisztrátor
692
HATALOMMAL ÉLNI ÉS VISSZAÉLNI LEHET. SAJNOS NAPJAINKRA A MÁSODIK LÉPETT HATÁLYBA. AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKBA KIVÁNDOROLT ZSIDÓSÁG AZONNAL LÉTREHOZTA SAJÁT PÉNZÉT A DOLLÁRT. REMÉLHETŐEN MINDENKI TISZTÁBAN VAN AVVAL A TÉNNYEL: A DOLLÁR NEM AZ USA TULAJDONA. A DOLLÁR FORGALMÁBÓL BANKOKAT HOZTAK LÉTRE, AMIVEL DOLLÁR BILLIÁRDOKAT HALMOZTAK FEL. MEGJEGYZÉS: MIT ÉR A PAPÍR, SEMMIT. MÉG NAGYOBB HOZAMRA TÖREKEDETT A ZSIDÓSÁG, MEGNYITOTTÁK A TŐZSDÉKET. ŐK TISZTÁBAN VOLTAK A TALÁLMÁNYUK HOZAMÁVAL, SZEGÉNYEK  SZERENCSEJÁTÉKÁVAL. RÖVID IDŐ ALATT A BILLIÁRDOKAT, TRILLIÁRDOK VÁLTOTTÁK FEL, DE NEM VOLT ELÉG! LÉTREHOZTÁK A SZERENCSEJÁTÉKOKAT. A SZEGÉNYEK SZÁMÁRA FELÉPÍTETT MEGGAZDAGODÁSI VÁGY BETELJESÜLÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉT. EBBŐL IS TOVÁBBI MILLIÁRDOK KERÜLTEK KEZÜKBE.
EZ IS KEVÉS! MÉG TÖBBET AKARNAK! ÁLLÁSPONTJUK SZERINT AZ EMBER SZAPORODIK, MINT A LÉGY, TEHÁT VALAMI ÚTON KORDÁBAN KELL TARTANI A HELYZETET.  ÚJABB TALÁLMÁNYUK ! HOZZUNK LÉTRE FEGYVERGYÁRAKAT. MUNKÁT ADUNK A NÉPNEK ÉS TUDATLANUL, ÉPPEN EZEKKEL A FEGYVEREKKEL  MAGUKAT FOGJÁK IRTANI. EZ  A ZSIDÓSÁGNAK  ÚJABB TRILLIÁRDOS HOZAMOT BIZTOSÍTOTT.
EZ IS KEVÉS! TOVÁBBI TÖREKVÉSEIK. KONTINENSEKET KEBELEZZÜNK BE. TEGYÜK ŐKET RABSZOLGÁVÁ. A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ KITÖRÉSE, HITLER HATALOMRA JUTÁSA SEM VÉLETLEN JÖTT LÉTRE. AZ EURÓPAI GYÁROS HATALOM HITLER KEZÉBE ADTA A FEGYVERT. ÉRDEKES JELENSÉG ÁLLT FENN. A GAZDAG ZSIDÓSÁG HITLERI ŐRÜLETRE IDŐBEN REAGÁLT, ELHAGYTÁK EURÓPÁT. A SZEGÉNYEKET ITT HAGYTÁK, TEHÁT SAJÁT GÉNJEIKET A HITLERI ALJAS EMBERELLENES CSELEKEDETÉNEK, PRÓBABABÁINAK ÁLDOZTÁK FEL. A KÖZÉPSZINTŰ ZSIDÓSÁG FELHALMOZOTT VAGYONA AMERIKÁBA VÁNDOROLT, EGYESÍTETT SZÁMLÁNAK HOZAMÁT MÉG JOBBAN MEGNÖVELTE. TOVÁBBI HATALOM MEGERŐSÍTÉSE ÉRDEKÉBEN A ZSIDÓSÁG ELVEI MELLETT A LEGFONTOSABB HÍRMONDÓ: ÚJSÁGOK, RÁDIÓK, TV-K CSATORNÁK IS A KEZÜKBE KERÜLTEK. SZINTE MINDEN HATALMI ÁG BIRTOKÁBAN VAN.
EZ SEM ELÉG! RÁJÖTTEK, EURÓPÁBAN A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ HITLERI ALJASSÁG MIATT A NÉMET KORMÁNYT TOVÁBB KELL PRESSZIONÁLNI, HOGY MEGBÁNÁSRA KÉSZTESSE ŐKET. ELFELEJTETTÉK ? NEGYEDIK GENERÁCIÓ NEM EMLÉKEZIK A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ BORZALMAIRA, TEHÁT A NÉMET KORMÁNYT KELL KÉZBEN TARTANI. FELTEHETŐ FRAU MERKEL BALOLDALI ÉRZELMŰ PÁLYAFUTÁSÁNAK KEZDETE MEGFOGTA AZ AMERIKAI ZSIDÓSÁG EGYNÉHÁNY BILLIÁRDOSÁT ÉS TUDTÁK, EGY ABSZURD HELYZET KIALAKULÁSÁVAL LEHET EURÓPÁT TÉRDRE KÉNYSZERÍTENI.

SZEGÉNY, ELESETT EMBEREKET KELL EURÓPÁBA TELEPÍTENI, AKIK LETÖRIK AZ EURÓPAI HEGEMÓNIÁT ÉS A GAZDASÁGILAG LEGYENGÍTETT EURÓPÁT . AZ AMERIKAI GAZDAG ZSIDÓSÁG KEZÉBE KERÜL. EGY KONTINENS.
EURÓPA ELESIK?  A VILÁGEGYETEM EGYIK ŐSI KULTÚRÁJA TŰNIK EL.

A MAGYARORSZÁGI 2018-AS VÁLASZTÁS  RÁMUTATOTT: A MAGYAROK EGY ÚJABB  TRIANON BEKÖVETKEZTÉNEK ELLENÉRE SEM ÁLLNAK EGYSÉGBE. ISMÉT VANNAK PILLANATNYI EGYÉNI ÉRDEK MELLET ÁLLÓK, AKIK NÉMI ANYAGI ELLENSZOLGÁLTATÁS FEJÉBEN ELADJÁK MÉG AZ ANYJUKAT IS. ELADJÁK MAGYARORSZÁGOT, EURÓPÁT, NAGYSZÜLEIKET, SAJÁT MAGUKAT, GYEREKEIKET, UNOKÁIKAT. A ZSIDÓSÁG ISTENE,  A "PÉNZ" MARTALÉKÁVÁ VÁLLNAK. EZT A  BETEG SZEMLÉLETET KIZÁRÓLAG DIKTATÚRÁVAL LEHET GYÓGYÍTANI. NÉZZÜK MEG KÍNÁT. OTT SZOCIALISTA KORMÁNY URALKODIK, DE A PIACGAZDASÁG VIRÁGZIK !!! A JELEN TÚLKAPÁSSAL FÉMJELZETT DEMOKRÁCIÁJA,  EMBERI JOGOK ESZMÉJE MEGBUKOTT !!! AZ EMBERISÉG MÉG NEM NŐT FEL A FENTI ESZMÉK GYAKORLATÁRA.
A ZSIDÓSÁGTÓL TANULNI LEHET, UGYANIS ŐK ÉVSZÁZADOKAT LÁTTAK, TERVEZTEK ELŐRE, HOGYAN LEHET A KERESZTÉNYI HITET LETÖRÖLNI A FÖLD FELSZÍNÉRŐL. JÉZUSI ÁRULÁST NEM TUDJÁK MEGBOCSÁTANI.

ÉPPEN EZÉRT: A ZSIDÓSÁG A KERESZTÉNYI EURÓPÁNAK MINDENÉRT MEGFIZET !!!!!!!!!!

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse