Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

A törvény nem ismerése, nem mentesít ...

2022-02-07
Adminisztrátor
187
Ismételten a Független Kisgazdapárt ügyével kapcsolatosan kell vizsgálódni, mivel Balogh Károly magát a párt elnökének ADTA KI. Balogh,a  törvényesség  betartása - semmilyen országos nagygyűlési határozattal nem rendelkezve - nélkül, paktumot akar kötni A BALLIBERÁLIS Márki-Zay Péterrel.
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete felhívja a tisztelt megmaradt tagtársak figyelmét, hogy pártunk felszámoló biztos hatáskörében van, amiről bírósági jogerős határozat született.
A felszámolói végérvényes megtörténte, ismeretlen okokból elhúzódik, amire csak egy magyarázat lehet  - EGY KERESZTÉNY KONZERVATÍV TÖRTÉNELMI PÁRTOT ÉPPEN A VÁLASZTÁS ELŐTT FELSZÁMOLNI, LEGYEN AZ KORMÁNYPÁRT RÉSZÉRŐL INDÍTVÁNYOZVA,  ELŐRE LÁTHATÓ nagy vesztességhez VEZETNE. Tudni kell, a magyar parasztság csendben van. Megfigyelő státuszban követi az eseményeket, dehogy erőszakkal bárkik is felszámolják A VIDÉK PÁRTJÁT, AZT AZÉRT MÁR MÉGSEM KELLENE MEGTENNI.
Balogh Károly, Atyánszky György, ismételten megpróbálják a gazdasági érdekeiket a párt nevében érvényre juttatni.
Balogh Károly igaz Szlovák állandó lakcímmel, de a kisgazda vagyonból Hegedüs Pétertől 125 millió forintot egyszer már átvett. 2018-as választáson Balogh ismételten bebizonyította, nem a párt érdekeit képviseli, hanem kizárólag gazdasági célokból akarja a párt nevét kiszolgáltatni.
A 2018-as választáson Balogh Károly a jobbik javára, akár erőszakkal , de vissza akarta léptetni a kisgazda jelölteket. Balogh Károly, Cseh Sándor írásban foglaltan megállapodott a jobbikos Szabó Gábor pártigazgatóval, hogy a jobbik pénzt juttat nekik, ha visszaléptetik a kisgazda jelölteket a javukra.
Tudniuk kell, a jelöltek nem léptek vissza. Feljelentést tettek, a Fővárosi Főügyészségen, IX. kerületi rendőrségen, választási csalás, befolyásoltság elkövetésének alapos gyanúja miatt. Az eset kapcsán az elkövetés tárgyát,  két párt közötti írásos megállapodás bizonyította. Mondhatjuk úgyis, TETTESEK ISMERTEK VOLTAK. Megjegyzésben hozzá kell fűzni, -az ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG az esetet törvénysértésnek, választási csalásra adó oknak ismerte el.
Minden esetre a nyomozó hatóságok a történések bizonyítása ellenére sem találták az esetet bűncselekménynek. Balogh Károly pénzszerzési tranzakciója sem jött létre, de maga a bűnelkövetés alapos gyanúja, nem került le az asztalról.
EHHEZ FŰZŐDŐ ÉSZREVÉTEL. 

Egy parlamenti jobbikos képviselő a 2018-as választási kampány során, telefonos beszélgetésben kért meg egy jelölt hölgyet, - jobbikos képviselő szavai : amennyiben visszalép a költségeit megtérítem. Ezt a hangfelvételt a Fideszes parlamenti többség megbotránkoztatónak találta és napirendi pontra tűzték ennek a jobbikos képviselőnek a mentelmi jogának FELFÜGGESZTÉSÉT, hogy eljárást kezdeményezhessenek a jobbikos férfi ellne. EZ NEM ÉRDEKES ? BALOGH KÁROLY ESETÉBEN, AHOL ÍRÁSOS BIZONYÍTÉK ÁLLT A NYOMOZÓ FŐÜGYÉSZSÉG RENDELKEZÉSÉRE  OTT NEM TALÁLTAK BŰNCSELEKMÉNYRE UTALÓ NYOMOT, EVVEL SZEMBEN A PARLAMENTI FIDESZ A JOBBIKOSNÁL IGEN !
Milyen demokrácia uralja a magyarországi jogszolgáltatást ?
 

Balogh Károly azóta sem hajlandó a törvényesség útján cselekedni, alig egynéhány személyes barátjával országos választásokat színlel és azok ismeretlen dokumentációit nyújtja be a Fővárosi Bíróság-hoz.
A bíróság Balogh Károlyt és Hajdara Rolandot a képviseleti jogosultságát törölték. Balogh nem nyugszik és most Márki-Zay Péter liberális baloldal miniszterelnök jelöltjével akar egy nyilvános találkozót, ahová meghívókat küld ki, a volt és meglévő kisgazdáknak, barátoknak, haveroknak. 
Egyet tudni kell. Jelenleg már kampányidőszakban vagyunk, tehát egy párt nevével, logójával, zászlajának felhasználásával, párt országos választmánya által megválasztott, BÍRÓSÁGI JOGERŐS HATÁROZATBAN bejegyzett elnök rendelkezhet, de nemjogosult személyek bűncselekmény alapos gyanúját követik el. 
Továbbá, hogy a kisgazdapárt bármely másik párttal választási együttműködést köthessen, ORSZÁGOS NAGYGYŰLÉSI HATÁROZAT SZÜKSÉGES. AZ FKgP MEGYEI KÜLDÖTTEK KÉTHARMADOS TÖBBSÉGŰ SZAVAZATA MEGKERÜLHETETLEN. ( 
Pártalkotmány szerint : Meghívó, a jogos bejegyzett elnöktől, vagy vezetéstől, napirendi pontok, jelenléti ív aláírásaiban a megyei küldöttekkel, számláló bizottság,  hitelesítők, jegyzőkönyv vezető, JEGYZŐKÖNYV, határozatok, stb.
Jelen kisgazdapárti ügyben, Balogh Károly önhatalmúan szembe helyezi a párt több évtizedes konzervatív eszéivel és A KOMMUNISTA , LIBERÁLIS VONALNAK AKARJA ÁTJÁTSZANI A PÁRTOT. Evvel akarja végérvényesen lejáratni a Kisgazda Társadalmat.
Kisgazdák lajosmizsei szervezete, továbbá több országos és budapesti megmaradt kisgazda SZERVEZET figyelemmel kísérik a Balogh általi tevékenységet és a kellő JOGI lépéseket megteszik. A kisgazdapárt körül tevékenykedő vádalkut kötők, "ejtőernyősök" vegyék már tudomásul, KISGAZDAPÁRT NEM ÁRÚ CIKK, hanem a magyar köztársaság tradicionális, NEMZETI pártja.
Bort, Búzát, Békességet kívánnak a lajosmizsei kisgazdák  
   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse