Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

A PÁPA LÁTOGATÁSA ...

2023-04-29
Adminisztrátor
106
Valójában tanítani lehet, ahogyan a Fidesz-KDNP a vallási kötődésű embereket bűnbánás színpadára szólítja. Evvel Magyarország felső vezetőit közvetlen nem szabad összemosni, mert az ő hitük más istenben van, - amit PÉNZNEK neveznek. 
Egy másik aspektusból a pápai látogatás valójában egy vallásháború része, ugyanis az amerikai zsidó nagytőke Európára olyan nyomást gyakorol, amit valamelyest kompenzálni kell, hogy többek között Vatikán se sérüljön. Orbán Viktor nagyon tisztában van a pápa látogatásának hozamával - kettőt egycsapásra - ugyanis az Ukrajnát bekebelező zsidóságnak egy gyomrost odanyomva, a magyar társadalmi feszültséget is gyengítette a pápa látogatása.
A világ egyházainak prédikátorai tisztában vannak a rohanó világunk végjátszmájával és annak katasztrofális kimenetelével. Annak érdekében, hogy a világ lakosságát megnyugtassák a bekövetkezhető pániktól , kisegítik a politikusokat és a társadalmaknak Istent hozzák jó példának.
Európában a pápa és a politika közötti kapocs mindig megtalálható volt. Kellő társadalmi feszültségek esetében egymásnak dobták át a labdát. Ahol a társadalom kiegyensúlyozottan éli napjait, ott a vallás általában háttérbe kerül, evvel ellentétben, ahol a társadalom szegény és elégedetlen, ott van lehetősége a vallási térnyerésének. A SZEGÉNYEKNEK NINCS MÁS FENNMARADÓ ESZKÖZÜK, MINT ISTENBEN VALÓ HITÜK.
Ezek a mondatok nem légből felkapottak, hanem a világ történetében előfordultakból merítettek.
Egy tény, ebben a világban megtörténtek, relatív megítélés tárgyai. Akik a szóforgatás jól gyakorolják és annak tartalmi részét a társadalomra rá tudják erőltetni, - AZOK A NYERŐK!
Ebből az aspektusból kell vizsgálni az Orbán - kormány szóforgatásait, amit az európai unióban üllő zsidóság nehezen emészt meg.  Ebben a nagypolitikai játszmába bekapcsolódó pápa, megpróbál enyhítést eszközölve fellépni az európai unió bizottsága, valamint - amerikai zsidó nagytőke- továbbá Magyarország között. Azt is meg kell említeni, az ukrán orosz konfliktus háborúig vezető útja, az amerikai agresszióhoz kapcsolható, amit az amerikai zsidó tőke támogatott. Tiszta képről tesz tanúbizonyságot, hogy jelenünk összetett konfliktusai, vallási és ideológiai háborúk. Ukrajna volt az utolsó pont, amiben a gyakorlatiasságot bevezették : VÉDTELEN EMBEREK MEGGYILKOLTATÁSÁT. 
TÖBBSÉGI ÁLLÁSPONT SZERINT, SENKI SENKIT NEM AKAR MEGÖLNI, DE AZ ÉPELMÉJŰSÉGÜKBEN  MEGKÉRDŐJELEZHETŐ POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI HASZONSZERZŐK, HASZON ÉLVEZŐKNEK, SEMMI SEM DRÁGA, TEHÁT NEKIK A PÉNZ  ÉS  HATALMUK MEGTARTÁSA AZ ELSŐDLEGES. HA A "PÉNZ ISTENE" ÚGY KÍVÁNJA, HÁBORÚT KEZDEMÉNYEZNEK. 
Minden esetre, egyebekben most a magyar társadalom létbiztonsága a tét, ugyanis ezt az országot kormányunk az amerikai tőke kezére játszotta, akik hamarosan végérvényes számlájukat benyújtják. ITT VALÓBAN A LÉT A TÉT !!!
A PÁPAI LÁTOGATÁS TÖBBEK KÖZÖTT EGY ELTERELŐ HADMŰVELET, AMIVEL AZ ELSZEGÉNYEDŐ MAGYAR TÁRSADALMAT AKARJA LEGALÁBB  EGY RÖVID IDŐRE MEGNYUGTATNI. 

ITT TARUNK MA ! EGY TÉNY -  NAGYON SAJNÁLATOS, AMIT A MAGYARSÁGGAL TESZNEK.
Kisgazdák jelszavai : Isten, Haza, Család, soha ne vesszen el a magyarság tudatából. Ahol megszülettünk, az a hazánk ! Az anyánk tejével vettük magunkhoz az életet biztosító első táplálékot, majdan nyelvhasználatot - A MAGYAR NYELVET. EZT NEM SZABAD ELVESZNI HAGYNI !
Isten áldja a magyar népet ! Bort, Búzát, Békességet kívánnak Önöknek a még talpon maradt hű kisgazdák. 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse