Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

A LÚ másik oldaláról

2017-12-28
Adminisztrátor
695
Egyszerűen beszarás jellegű a politikai gondolkodás, de baromi jól csinálják.
A NÉP SEMMILYEN POLITIKAI DÖNTÉSBEN NEM BŰNÖS, UGYANIS BELESZÓLÁSI JOG VESZTÉSRE ÍTÉLTETTEK, AMIKOR KIS LÉTSZÁMÚ POLITIKAI " ELIT GÁRDÁNAK " ADJÁK ÁT SAJÁT ORSZÁG TELJHATALMÚ DIKTÁTUMÁRA A JOGOT. 

Félelmetes bűnelkövetésre utaló viselkedési forma, aminek lókötő szerepét éppen a nép testesíti meg. Erre utaló példa.  Nézzük meg az átlag polgár esetét: felelőtlenül lemond jogairól, el sem megy szavazni, de kocsmai szinten napi rendszerességgel osztja az észt. Felelősséget nem vállal semmiért, a társadalom perifériájáról üvöltözik és némelyikük pénzért még a lelkét is árúba bocsájtja. Félelmetes jelenség. A másik emberforma mindenre reagál, csoportokba verődve kitárgyalják a napi politikai eseményeket, de meggyőzőn cselekvési útra nem lépnek, így pofázás szinten marad a JÓ AKARAT. 
A társadalom valódi cselekvő rétege, piszok kis létszámmal megpróbál hangot adni, de ŐKET A HATALMAK AZONNAL A KÖVETKEZŐ JELZŐKKEL ILLETIK :    SZARHÁZI, SZÉLSŐSÉGES NEMZETI RADIKÁLIS CSOPORTOKAT EL KELL TAPOSNI, ŐK A TÁRSADALMUNK LEGNAGYOBB ELLENSÉGEI. Ezt halljuk ma. Az átkosban fellépőkkel szemben A MEGBÉLYEGZÉS:   A SZOCIALISTA TÁRSADALMUNK LEGNAGYOBB ELLENSÉGEI, A ROHADÓ KAPITALISTÁK FELBÉRELTJEI, AKIK AZ EGYSÉGBE KOVÁCSOLT NÉPÜNKET AKARJÁK GYENGÍTENI.

Mocskos, önös érdekből származó népnyúzásra alkalmas szlogenek, ami a népelnyomásra, nép megfélemlítésre kiválóan alkalmas módszerek. A félelemkeltés az egyik legjobb recept, miként lehet a népet a saját önös karámjukban  terelten, teljes kontroll alatt tartani. A MAGYAR NÉP ISTEN TUDJA HÁNYSZOR BEFIZETTE A TANULÓPÉNZT ÉS MINDANNAK ELLENÉRE UGYANAZOKBA A HIBÁKBA  ESIK, MINT KORÁBBAN, AKÁR AZ  1930-AS ÉVEKIG VISSZAMENŐEN. MENNYI NYOMORÚSÁGOT KELL ENNEK A NÉPNEK ELTŰRNI, AMI RÁADÁSUL NEM AZ ÁTLAG ÁLLAMPOLGÁROK  HIBÁJÁBÓL SZÁRMAZIK?
Szájzár a szocializmusban és szájzár a kapitalizmusban ??? Akkor mi a szarnak váltogatjuk a társadalmi formákat? Nem vesszük észre, mindenkor a váltásoknak megvoltak a haszonélvezői? Nem lenne ésszerű egy népérdeket képviselő, tisztességes új társadalmi formát felépíteni? Álláspontok szerint rá kell a népet ébreszteni : TI VAGYTOK A TÁRSADALOM, TI VAGYTOK A NÉP MEGTESTESÍTŐI, TI VAGYTOK A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG LEGMAGASABB TISZTSÉGVISELŐI. FELETTETEK CSAK ISTEN ÁLL! Amennyiben ezt a nép elfogadja, akkor számítható egy valódi nemzeti társadalmi forma létrejötte, ami elutasítja a 100 ezres tömegű milliárdosi garnitúrát, elutasítja a szegénységet és EGY HONFOGLALÓI FEHÉR LÓ MINDKÉT OLDALÁRÓL FOGALMAZ MEG KRITIKÁKAT, FOGALMAZ MEG JÓ KÍVÁNSÁGOKAT.
TANULJUK MEG  MÁR VÉGRE, MINDENBEN A KÖZÉPÚT A JÁRHATÓ ÉS MINDENKINEK ÉLHETŐSÉGET BIZTOSÍT.
A BEIDEGZŐDÖTT TÁRSADALMI FORMÁKAT FELEJTSÜK EL, A NÉP LEGYEN A JÖVŐ ÚJ TÁRSADALMI REND ALAPPILLÉRE.
Valójában csak a népre lehet építeni. Hazugságot, megtévesztést, ideológiai alapokra helyezett mis- másokat ki kell vonni a forgalomból és az emberi valódi szabadságot kell megalapozni. Mindenkinek éreznie kell: VAN ISTENEM, VAN HAZÁM ÉS VAN CSALÁDOM. AMENNYIBEN EZT ELFOGADJUK AZONNAL KIALAKUL  EGY ÚJ EMBERKÖZELI TÁRSADALMI REND ÉS A VILÁGBAN ELJÖN A VÁRVA - VÁRT BÉKE.

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT -  HAZÁNKAT ÉS A MAGYAR CSALÁDOKAT. A VILÁGURALMI TÖREKVŐKET RÁ KELL BÍRNI, HATALMATOK RÖVIDLEJÁRATÚ KALAND ÉS NINCS ÉRTELME MILLIÁRDNYI EMBERTÁRSUNKAT A SÁRBA DÖNGÖLNI A PILLANATNYI ÖNÖS ÉRDEKEIK MIATT.      ÉSSZEL EMBER, MERT A LÓ CSAK A TISZTESSÉGESEKET VISELI  EL A HÁTÁN !!!!!!!!!

Ennyit a ló másik oldaláról:  jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse