Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

A HELYZET EGYRE FOKOZÓDIK

2018-03-21
Adminisztrátor
567
Balogh Károly, az FKgP képviselője, hibát- hibára halmoz. Kérdés . Feltehetően, nem ezért lépett vissza az országos vezetőség több tagja?   Balogh Károly képviselő, az egyesületi jogra vonatkozó számviteli törvényt sért, mivel a párt gazdálkodásáról nem rendelkezett. Egy személyben magához vette a párt gazdálkodását, ami : főtitkár, pártigazgató, pénztáros feladatkörébe tartozik. A  kisgazda vezetőség Balogh Károly gazdálkodási, pénzügyi előzményeit ismerve, nem hittek Balogh gazdasági megbízhatóságában. Ez volt az első pont, de nem az utolsó, amiért inkább feladták vezetőségi státuszukat. A vezetőségi tagok féltek attól, ha a párt országos listának hatálybalépésével nagyobb pénzösszeg kerül a párt bankszámlájára, akkor mi történhet? A vezetőségnek mondottak, azon által, hogy visszaadták státuszukat, a bankszámla  pénzmozgására semmi rátekintést nem tehetnek, így nem is elkötelezettek!!!  DE ŐSZINTÉN,:  MILYEN PÁRT AZ, AKINEK NINCS VEZETŐSÉGE, NINCS GAZDÁLKODÁSI FELELŐSE,
CSAK ELNÖKE ???
Feltételezhető, hogy a Jobbikkal kötött Balogh Károlyi megállapodás TÖRVÉNYSÉRTŐ ÉS EGY eljárás esete lehet, aminek eldöntése legyen a hatóságok feladata.

A HELYZET EGYRE FOKOZÓDIK, ami komoly aggodalomra ad okot kisgazdapárt és Színes Magyarország képviselőjelöltjei számára.

NEM LÉPÜNK VISSZA !!! EGYÜTT KEZDTÜK, EGYÜTT FEJEZZÜK BE !
ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT, A MAGYAR NÉPET SAJÁT EZERÉVES HAZÁJÁBAN !!!

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse