Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

2024 LESZ EGY VALÓDI "LOMTALANÍTÁS ÉVE"

2023-06-21
Adminisztrátor
142
LEHET, HOGY MAGYARORSZÁGON VALAMI MEGMOZDULNI LÁTSZIK. FELÉBREDT A TÁRSADALOM , HOGY ITT VALAMIT VALÓBAN TENNI KELL.
BIZONYOSAN AZT IS MÉRLEGELTÉK, MIT JELENTENEK EGY NEMZET NYAKÁBAN A PÁRTOK.
A VÉSZHARANG HANGJA INDÍTHATTA EL AZ EMBEREKBEN - ITT VALAMIT LÉPNÜNK KELL, MIVEL A PÁRTOKBAN URALKODÓ  EGOISTA DIKTÁTOROK ELMEHÁBORODOTTSÁGA AZ EGÉSZ TÁRSADALOMRA KIHATÁSSAL VAN. 

NAGYON SAJNÁLATOS, HOGY ÉPPEN A KISGAZDÁKAT KERESTÉK MEG VALAMI MEGFOGHATATLAN BOTRÁNYÍZŰ ÉRTÉK ELEMZÉSSEL, - HOGY MIT JELENT EGY PÁRTBAN A DIKTATÚRA. MINTHA MAGA A TÁRSADALOM IS TUDNÁ, - A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRTTAL JÓL ELBÁNTAK ! 
A VÁLASZ EGYSZERŰSÉGÉBEN,  MAGÁBAN A PÁRTOK ALAPTÖRVÉNYÉBEN VAN. MINDEN PÁRTBAN RENDSZERESÍTETT ÉVES-KÉTÉVES NAGYGYŰLÉS HOZ HATÁROZATOKAT, - AMIT A MEGYEI KÜLDÖTTEKKEL FOGADTATNAK EL.  ÁLTALÁBAN A  PÁRTTAGOK, KÜLDÖTTEK NEM VESZIK A FÁRADSÁGOT, HOGY ELŐZETESBEN KIKÉRJÉK  A MÓDOSÍTÁSRA FELTERJESZTETT PONTOKAT, AZOKAT ELOLVASSÁK ÉS MAJD A NAPIRENDI PONTOK MEGSZAVAZÁSA ELŐTT FELSZÓLALJANAK - EZ ITT NEM JÓ, AZ OTT TARTALMAZ DIKTÁTORI PLUSZT.  ÍGY JÖHET LÉTRE, HOGY EGY PÁRTVEZÉR, OLYAN MÓDON BEBETONOZZA MAGÁT, HOGY LEVÁLTHATATLANNÁ VÁLIK. 
EGYSZEMÉLYES HATALOM GYAKORLATIASSÁ VÁLIK, EMBEREKET RÚGHAT KI, VAGY ÉPPEN SAJÁT TÁMOGATÁSÁRA "SEGGNYALÓKAT" VEHET FEL.
A LEÍRTAK, CSAK RÉSZEI EGY PÁRTMŰKÖDÉSRE UTALVA. VALÓJÁBAN AZ ORSZÁGOS ÉS HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁSOKON RENDSZERESÍTETT LISTÁS ÁLLÍTÁS, VÉGÉRVÉNYESEN ALÁTÁMASZTJA A PÁRTOK TÁRSADALOM ELLENES  MŰKÖDÉSÉNEK BIZONYÍTÉKÁT. 
MIÉRT FOGALMAZUNK ILYEN SZÖGLETESEN ? A TÉNYEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK, AMIRŐL AZ ELMÚLT ÉVTIZEDEK TETTEK BIZONYSÁGOT.
A LISTÁK ÉLÉRE ÁLTALÁBAN AZOK KERÜLNEK, AKIK A PÁRTVEZÉRT A LEGJOBBAN TÁMOGATJÁK. VALÓJÁBAN A HŰBÉRESEK OSZTALÉKA A PÁRTLISTÁK HELYEI. ONNAN LEHET A PARLAMENTBE, VAGY A MEGYEI ÉS HELYI ÖNKORMÁNYZATOKBA LEGEGYSZERŰBBEN BEJUTNI. A BÉREZÉSRŐL NINCS ÉRTELME BESZÉLNI, MERT NYILVÁN VALÓ - NEM ÉRDEMELNEK EGY FILLÉRT SEM !!!

MOST TÉRJÜNK VISSZA A FÜGGETLEN JELÖLTEKHEZ.
ŐK NEM ÁLLÍTHATNAK LISTÁT, MERT EGYEDÜL, FÜGGETLENÜL, KIZÁRÓLAGOSAN SAJÁT KÖRZETÜK LAKOSSÁGÁT KÉPVISELIK. A VÁLASZTÁSI PROGRAMJUKAT FELELŐSSÉGÜK TELJES TUDATÁBAN TESZIK, AZ ÁLLAMPOLGÁROK FELELŐSSÉGRE VONÁSÁNAK ESHETŐSÉGE MELLETT.
ENNÉL EGYSZERŰBB ÉS KÉZZELFOGHATÓBB NEM LÉTEZIK !

BESZÉLJÜNK A KIVITELEZÉS ESEDÉKESSÉGÉRŐL !
A 2024-ES EP. ÉS HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁS ESETÉN, AMENNYIBEN A TÁRSADALOM PÁRTOKAT NEM JELÖLNE, NEM KAPNÁK MEG AZ INDULÁSRA SZÜKSÉGES ALÁÍRÁSOKAT, ÚGY SANSZUK SINCS, HOGY ISMÉTELTEN VALAMIFÉLE DIKTÁTOR URALKODHASSON A NÉP FELETT.
AMENNYIBEN MÉGIS SIKERÜLNE ÖSSZESZEDNI AZ INDULÁSHOZ SZÜKSÉGES ALÁÍRÁSOKAT, AKKOR MÉG MINDIG OTT MARADNAK A SZAVAZÓ FÜLKÉK, AHOL AZ ÁLLAMPOLGÁROK DÖNTHETNEK. 
AMENNYIBEN VALÓBAN RENDSZERVÁLTÁS KÍVÁN A MAGYAR TÁRSADALOM, KIZÁRÓLAGOSAN FÜGGETLEN POLGÁRMESTER ÉS KÉPVISELŐJELÖLTEKBEN GONDOLKODJANAK. 

A MAGYAR PARASZTSÁGNAK NEM KELL FÉLNIE, HOGY A 75000 FT / HEKTÁR TÁMOGATÁST NEM KAPJÁK MEG, MIVEL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG ÉS PARLAMENT UTALJA A PÉNZT. AMI PISZOK NAGY BAJ, EZT JELENLEG A MAGYAR KORMÁNY KAPJA, AKI MAJD A PÉNZEKET, KÉSLELTETVE OSZTJA SZÉT. TUDJÁK ÖNÖK, HOGY EGYÁLTALÁN MENNYI PÉNZ ÉRKEZIK BE AZ ORSZÁGBA ? UGYE NEM ! NOS, ÖNTSÜNK VÉGRE TISZTA VIZET A POHÁRBA . 2024-ES ÉV LEGYEN A MAGYAR HAZA MEGVÁLTÁSÁRA KIJELÖLT ÉV. 
ÚGY LEGYEN !!!
 
ISTEN, HAZA, CSALÁD FOGALMAK, MINDEN MAGYAR SZÁMÁRA A KÖVETENDŐK LEGYENEK !  
HAZA NÉLKÜL NINCS NEMZET, NINCS CSALÁD, NEMZETI KULTÚRA, ANYANYELV.  

EZ LEBEGJEN MINDENKI SZEME ELŐTT !
J.E.  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse