Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

110 éves a Kisgazdapárt

2018-04-01
Adminisztrátor
565
Az ejtőernyősök névsorát érdemes megemlíteni: Torgyán József és elnöksége alatt tevékenykedők szocializmusban betöltött múltját senki nem vizsgálta. Kommunista elvtársak, liberális érzelemmel töltött lelkek, bomlasztó szerepkőr betöltésére lettek a kisgazdapártba bedobva. Réthi Miklós orvosi múltjában talált fekete pont, éppen elegendő volt, hogy zsarolható legyen. Deák József és Balogh Károly kapcsolata kérdőjelekkel telített: hogyan jutott Balogh Károly megbízáshoz  Kisgazdapárt országos Belgrád Rkp. székház értékesítésérhez? Tudni kell, egy 2002-es korábbi, teljes körű értékesítési kizárólagosságot az 53 I & S Kft tulajdonában volt. Balogh Károly nagyon okos és tudta itt pénzhez lehet jutni. Hogyan ? A Kisgazdapárt eladósodott és a tulajdon lapon ezek a tartozások megjelentek. Ezekből Balogh Károly kivásárolt egy néhányat, így mint követelő be tudott lépni a Kisgazdapárt székházának eladási ügyébe. Ez jóval későbbi dátummal történt, mint a 2002-es teljes körű értékesítési megbízás az 53 I & S Kft-é. Hogyan jöhetett létre egy másik értékesítésre jogosító megbízás, amikor már korábban egy volt? De máig nyúlnak a szálak.Céljukat mindig elérték. Balogh Károly a Független Kisgazdapárt székházának összegéből 100 milliót + Áfát kivett. Itt jön képbe 2005 től Hegedüs Péter és Tóth István. Ők 12 évig bitorolták a Kisgazdapárt vezetői székét, 1milliárd feletti pártvagyont eltapsolták, ebből kapott Balogh Károly 100 milliót. A fentnevezettek múltja is erősen kötődött a kommunista rendszerhez. Éveken át tartó bírósági procedúra után, érdekes módon ismét megjelent Balogh Károly. Egy ismeretlenből előkerült ügyvéd és segítője Balogh Károlyt, a párt elnöki székének megszerzéséhez asszisztáltak, de előtte aláírt megállapodási szerződésben Balogh Károlyt elkötelezték. Balogh Károlynak muszáj volt szavát tartani és mint FKgP elnök további megbízást adott az ügyvédnek és segítőjének.  Ők végezték a munkájukat, Balogh Károly fizetni nem tudott. Balogh Károly reménykedett, ha a párt felállítja a képviselőjelölteket és meglesz az országos lista is, pénzhez jut és abból törleszti az ügyvéd és segédje által elvégzett munkabért. Ez nem így lett! Nincs lista, nincs pénz! Balogh Károly egy személyben felel a korábban megbízott ügyvéd és segédje bérének kifizetése tárgyában.
Balogh Károly mindet elkövet, hogy pénzhez jusson, így jött az ötlet: Balogh Károly , Cseh Sándor, Atyánszki György FKgP vezetőség, - két tagjának Márkus János főtitkár és Paulina László alelnök kivételével - megállapodtak, hogy  a Jobbiknak ajánlatot tesznek, a Kisgazda képviselőjelölteket visszaléptetik. Balogh Károly és Cseh Sándor a Jobbik két vezetőjével megállapodást írtak alá. A feltételek a szerződésben lettek lefektetve, nyilvánosak.

A képviselőjelöltek megkérdezése nélkül, Balogh Károly és Cseh Sándor ezeket a tisztességes embereket árúba bocsátották, mint egy cserélhető kapcarongyot.
A KÉPVISELŐ JELÖLTEK BEREGISZTRÁLÁSUKKOR TELJES VÉDETTSÉGET KAPTAK ÉS MINT EGYÉNI KÉPVISELŐK, KIJELENTETTÉK :     -  NEM LÉPNEK VISSZA !
Balogh Károly, Cseh Sándor, Atyánszki György az FKGP. hu országos weboldalon egy felhívást tettek közzé, amiben a kisgazdákat és a magyar választók figyelmét felhívják: MINDENKI SZAVAZZON A JOBBIKRA.
Tisztelt MAGYAR HONFITÁRSAINK !

A KISGAZDAPÁRT FELSŐ VEZETŐSÉGE FELHÍVÁSÁBAN, NEM A SAJÁT JELÖLTJEIRE TESZ FELHÍVÁST A SZAVAZÓKNAK, HANEM IDEGEN PÁRT KÉPVISELŐIRE.
Ez egyszerűen fogalmazva: PÁRTÁRULÁS. Jogi részletezés:  a választási törvényben olvasható. Ezt hagyjuk a jogászokra.

EZ A PÁRT NEM ELADÓ! EZ A PÁRT A MAGYAR NÉPÉ, TOVÁBBÁ MAGYARORSZÁG TÖRTÉNELMI ÖRÖKSÉGE KELL LEGYEN.
ÚGY LEGYEN !

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse