Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

"Ukrajna már csak másodhegedűs"

2023-10-09
Adminisztrátor
140
NAPJAINK HÁBORÚINAK ALAPKŐ LETÉTEMÉNYESE , AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK. ITT NINCS DUMA, MIVEL KB. EGY ÉVTIZEDE AZ AMERIKAI GAZDASÁG OLYAN MÉRTÉKŰ HANYATLÁSBA ZUHANT, AMIBŐL A KIÚT, CSAK IS A HÁBORÚ LEHET.
MINDEN HÁBORÚ EGYESEKNEK FÁJDALMAT, GYÁSZT JELENT, MIKÖZBEN A MÁSIKNAK, HIHETETLEN NAGYSÁGRENDŰ MEGGAZDAGODÁST.
EGY BIZONYOS, ANNÁL MOCSKOSABB NINCSEN A VILÁGBAN, MINT AMIKOR VALAKIK MÁS EMBEREREK HALÁLÁRA, ELSZEGÉNYEDÉSÉRE BAZÍROZNAK. 
MIT JELENTHET AZ IZRAELI HÁBORÚ?
EURÓPA SZÉTESETT. AZ UNIÓ ELVESZÍTETTE HATALMÁT. ÉS MOST, IZRAEL. 
AZ ORBÁNI POLITIKÁNAK MOST LESZ A "DIPLOMA OSZTÓ RENDEZVÉNYE", MIVEL HAZÁNK MEGSZÁLLÁSÁRA ÚJABB MIGRÁNS CSAPAT JELENTKEZIK BE. 
MINISZTERELNÖKÜNK VENDÉGMUNKÁS HADA, MÁR MEGSZÁLLTA HAZÁNKAT. DÉLEN A SZÍR , PAKISZTÁNI, AFRIKAI MIGRÁNSOK ÁLLNAK SORBA ÉS MOST HAZÁNKBA AZ IZRAELI ZSIDÓSÁG FOG LETELEPEDÉSI KÉRELMET BENYÚJTANI. 
NYUGODTAN TEGYÜK FEL A KÉRDÉST - MI MAGYAROK, HOVÁ A K.., ANYÁNKBA MENJÜNK ? NETALÁN MI TELEPEDJÜNK LE IZRAELBE ?
MINDEN JÓZAN GONDOLKODÓNAK LÁTNIA KELL, MI FOLYIK A MAGYARSÁGGAL. AMIÉRT MILLIÓNYI MAGYAR ÁLDOZTA VÉRÉT EZÉRT A HAZÁÉRT, AZT MOST A LIBERÁLIS NARANCS LENULLÁZZA. HANGZATOS MAGYARKODÁSSAL, DE A HÁTTÉRBEN "ALAMUSZI NYUSZI, NAGYOT UGRIK" JÁTSZMÁBAN, PUSZTÍTJÁK A MAGYAR NEMZETET.
ORBÁN VIKTORNAK JÁSZAI MARI DÍJAT KELL KIOSZTANI, UGYANIS TÖKÉLETES FELVONÁSBAN LÉPTET IDEGENEKET HAZÁNKBA, MIKÖZBEN AZ IDEGENEK ELLEN, TEÁTRÁLIS KIROHANÁSOKAT RENDEZ. 
EURÓPÁBÓL EZT A NEMZETET KI AKARJÁK ŰZNI. HA NEM BÉKÉSEN, AKKOR HÁBORÚS FENYEGETÉS INDOKLÁSÁVAL. MI LESZ VELED MAGYAR ? NETALÁN EGY ÚJ EURÓPAI ZSIDÓ ÁLLAM MEGTŰRTJEKÉNT KÍVÁNNAK INTEGRÁLÓDNI ? MI LESZÜNK A KISEBBSÉG SAJÁT HAZÁNKBAN ?
BRÁVÓ ! ENNYIRE TELLETT ?  

J.E. 
 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse