Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

"Újabb merénylet, a magyar parasztság ellen"

2018-01-02
Adminisztrátor
624
Politikai merénylet vagy egy parti sakk ? Újabb lépéselőnyt élveznek a nagyurak, de a trend könnyen megváltozhat és akkor ÉHEZÜNK !!!
A nagy méltóságos adóhivatali végrehajtók megkapták a napi parancsot:  a könyvelőknek kötelességük az idáig náluk regisztrált adófizetők adatait, 2018-ban ismételten, újra meg újra a NAV általi adatbázisba feldolgozni.
Őrületes plusz terhet jelent a könyvelőknek, miközben már így is túlteljesítenek. Ennyi adó törvény módosítás a világ összes országában sem fordul elő, mint hazánkban. Levonható következtetés: üres a kassza !!! A kormány harsogja az adókedvezményeit, miközben minden lépésében arra utal, baj van. Most a legújabb találmányuk, az őstermelők, mezőgazdasági vállalkozók részére az éves adóbevallást maga a NAV készíti el. Még a múlt esztendőben kitalált ötletük volt, hogy a parasztság által szállított élelmiszer termékük kontroll alatt kell legyenek., tehát a nagybani piac bejáratához mérleget kell szerelni, amin a megrakott jármű áthalad. Kamera ellenőrzi a rendszámot, digitálisan feldolgozzák a paraszt nevét, adatait. A piac elhagyásával a gépkocsi ismét mérlegelve lesz, így már is arányítani lehet kb. milyen árbevétele lehetett a termelőnek. Arról nem beszélve, evvel egyebekben a súlytúllépési büntetést is ki lehet szabni. Nyilvánvaló, az állam által megadott szállítási súly törvények abszurdok.  Akik azt betartják, nem érdemes árút szállítani a nagybani piacra, ugyanis mennyiségileg a parasztember nem találkozik a szállítási költsége, termékára és az eltöltött ideje miatt fellépő költségeivel. Ehhez párosul, Európa legdrágább nagybani piac éves belépődíja, / helypénz/, valamint a napi beléptetéskor kifizetett összeg. 
Ez nem fenyegetés, de ha ezt így folytatják a parasztság nem fog árút szállítani Budapestre. Nézzünk meg egy egyszerű példát. Még 7-8 évvel ezelőtt a nagybanin nem lehetett megmozdulni annyi volt a termelő és a kereskedő. MA LÉZENGENEK AZ EMBEREK, TÖNKRETETTÉK A KISKERESKEDŐKET, ÍGY ELTŰNTEK A PIACRÓL. NINCS FELVÁSÁRLÁS, AMI VAN MINIMÁLIS. KÜLFÖLDI ÁRÚ DÖMPING MÉG JOBBAN TÖNKRETESZI A MAGYAR TERMELŐT, CSAK EGY AZ ÉRDEKES, AZOK MINŐSÉGÉT MIÉRT NEM ELLENŐRZIK HATÉKONYABBAN ??? MINDEN SZEMETET BE LEHET EBBE AZ ORSZÁGBA SZÁLLÍTANI ???
"Tisztelet Nagyurak!" Meddig kívánják a magyar parasztságot ellehetetleníteni? Tudomásul kellene venni, akik élelmet állítanak elő, azok a nemzet konyháját táplálják! Paraszt nélkül az ÚR nem eszik. Emlékeink nem csalnak: 1-2 világháború alatt, vagy a forradalomkor, az első volt a népélelmezés problémájának megoldása. Egy szelet kenyérért arannyal fizettek.

Javaslat! Ne bántsátok tovább a magyar parasztságot, mert éhen maradtok !!!!!!!!


napi 16 órai munka jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse