Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

"Orbán Viktor makkal álmodik"

2023-10-03
Adminisztrátor
176
Tisztelt Magyar Honfitársaink !
Hihetetlen és megdöbbentő, amit Magyarország miniszerelnöke csinál. Egy részben az állampolgárok leadózott megtakarításait kívánja állami felügyelet alá vonni, - állampapírok formájában, MÁS RÉSZBEN ÉS EGYIDEJŰLEG, A BANKI BETÉTEK ALACSONY KAMATAIVAL TÁMASZTJA ALÁ SAJÁT ÉRVEIT. Mi ennek a hátulütője ? Az amúgy is küszöbön álló államcsőd beálltának bejelentését akarja időben kitolni. Az Önöknek ígért nyugdíjemelést, pedagógus béreket stb. az Önök "befektetett" PÉNZÉN VÁSÁROLT államkötvényekkel akarja fedezni. IDŐT AKARNAK NYERNI ! 
Elképzelésében avval győzködi az állampolgárainkat, ŐNÁLA A MAGYAROK PÉNZE BIZTONSÁGBAN VAN, és JOBB, HA EGY ÁLLAM SAJÁT ÁLLAMPOLGÁRAI FELÉ ADÓSODIK EL, MINT KÜLFÖLDI BANKOK, PÉNZINTÉZETEK FELÉ. 
EZ EBBEN A FELÁLLÁSBAN, SOK KISHITŰ , GAZDASÁGHOZ NEM ÉRTŐNEK MEGGYŐZŐEN HANGZIK ÉS BEDŐLNEK.
Vegyék már észre, a mohóság rossz tanácsadó. 
Tisztelt Kormány !
Az elrettentő anarchiát önök gerjesztették, tehát a művük "levét" most Önök-nek kell benyelni.
Egy tény, evvel a gazdasági hozzáállással országot irányítani nem lehet. Gondolkodjanak ! Amennyiben az emberek pénzeiket féltve a kertben elássák, de bármikor hozzáférhetnek, az még mindig biztosabb, mint egy olyan gazdasági csődtömegbe beadni, ami halálra van ítélve. Magas kamat ide vagy oda, de a "cucc mein Nudelt" jobb szájba sem venni.
Öreg zsidó emberek mondása : az azonnali készpénz, ezerszer többet ér, mint bármilyen állampapír, vagy tőzsdei részvény. EGY FELTEHETŐ JÓ ÜZLET JÖN, KÉSZPÉNZ NÉLKÜL MIT CSINÁLSZ. SZÍVSZ, MINT A TORKOSBORZ !
Orbán Viktornak ajánlat !
A pénzügyi befektetésekről történő döntéseket, hagyják meg állampolgárainknak. Amennyiben a gerjesztett inflációt megszüntetik, rögtön előveszik az emberek a pénzüket és mint korábban, ismételten költeni kezdenek, ami a gazdaságot felkurblizza. Az állam azonnal magasabb profithoz jut, mivel az áfabevétel KIUGRÓAN emelkedni fog.
MÉG VALAMI ! Itt ÉS MOST léphetne érvénybe a DIFFERENCIÁLT nyugdíjemelés. A leszakadt 1 millió kisnyugdíjas képtelen költeni. Akiknek 500.000,-ezer Ft. felett van a nyugdíja, azok 1 % emelést kapjanak, ami, 5000 ezer Ft.-tot jelent havonta. Akik 100.000.-ezer alatt kapják a "nyög díjat", azoknak 8-10 % legyen az emelés. Esetükben, még ez is piszok kevés, ugyanis havi 8,000 - 10,000 ezer forintot jelent. Minden más emelésnél, kompenzációnál, a mindenkori infláció figyelembevételével kell eljárni, de ugyan ebben az arányelosztásban. 
A gazdaságunk, azonnal jó irányba mozdul el, az állami árbevétel jelentősen megnő.
PRÓBÁLJÁK MÁR VÉGRE AZ AGYUKBA VÉSNI, JÓ POLITIKÁVAL ELŐRÉBB JUTHATNAK, MINT ÁLLAMPAPÍROKRA VALÓ RÁBÍRÁSSAL. Ezt a fajta meggyőzést, a magyarok már nem veszik már komolyan.
MINDEN ESETBE, ISTEN ÓVJA A MAGYAR NÉPET. HINNI, MÁR A TEMPLOMBA SEM KÖNNYŰ ESET, HÁT MÉG AKKOR, EGY PÉNZÉHES MINISZTERELNÖKNEK ? 
" CSÓK ANYU " 
JELIGÉVEL, A SZERZŐ
    

 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse