Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24826

"Nevemet többé szátokra ne vegyétek!"

2017-12-04
Adminisztrátor
784
Karácsony közeledtével felgyulladnak gyertyáitok lángjai,amiknek fényei az emberi tudat megvilágosodást kellene hozzák. Tapasztalatok szerint az ösztönös évezredes berögződöttségből  képtelenek vagytok kilépni. A tanítás mihaszna voltja, templomok falát bontja. Elveszni látszik két évezredben végzett fáradhatatlan munkánk. A gyümölcsök éretlenül  hullanak a porba, mert eltakarja őket a fák lombja. Mit csinált Ádám és Éva ? Belevitte az emberi tudatot a rosszba.

Napjaink szexőrülete családok millióit szaggatja széjjel, az önző pénzimádattal elértük a teljes anarchiát. A fáról levett almának a szinonimájából, eljutottunk a lopás legfelsőbb szintjéig, aminek hatása az emberiség végét jelenti. Pénzzel hatalmi törekvéseket lehet megalapozni, miután többnyire gátlástalansággal bezsebelt vagyon, az elmeháborodásig vezethet. A beteg, fertőzött személy, tudatának hasadását követően mindenre képes, milliók halálát, kontinensek megsemmisítésig bezárólag eljutni.
Decemberi hónap egy eszme és a jó születésnapja, aminek megtestesítője egy születendő gyerek. Az emberpalánta születése pillanatában többet látott a világból, mint aggastyán embertársai, mivel felsőbb szellemi adottság hatása alatt jött a világra. Felcseperedését követően csak a jóra tanított. Az emberi elméket próbálta megváltani, hogy egymás szeretetével a végtelenbe is eljuthatunk, az emberi örök életet biztosító földkerekség adta lehetőségek által. A végtelen emberi élet, generációk születésén át juthat el a szentség akaratához, de ehhez együttesen fohászkodnunk kell.

MENTSD  MEG  ŐKET  ISTEN !


Isten Haza Család eszmeisége legyen Önökkel, szeressék egymást! Utasítsák el az erőszakot, a fegyvereket olvasszák be, és békében készüljenek a karácsony, szeretet ünnepére. Legyen minden nap a szeretet ünnepe. A megváltás tanaiból eljött fény elérése után, legyen nevem használata ismét szabad.

Ámen

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse