Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

"Lenni, vagy nam lenni"?

2017-11-25
Adminisztrátor
763
Tovább ragozva a helyzetet. A piciny gyermekeknek a vallási hovatartozását is saját akaratán kívül szentesítik fejük felett. A gyermekek életét meghatározó vallási kultúrák, az emberi jogok alapértelmezését figyelmen kívül hagyva hoznak döntéseket. Az érintett gyerekek szellemi érettsége nem teszi lehetővé, hogy betekintés után saját akaratából döntsenek, melyik valláshoz akarnak tartozni. A szülők a gyermek neveltetését egyből a valláshoz igazítottan hajtják véghez és mire a fiatal tudatának teljes kapacitásával a bolygónk értékes embere lehetne, a vallási kötődése által nem képes integrálódni, hanem szélsőséges viselkedési formát ölt. A neveltetési közeg alakulása mély nyomokat hagy milliárdnyi ember életét meghatározón. Az érett ember családot alapít és kezdődik minden elölről. Nagyon kevesekben merül fel a kérdés, - jó irányt képviselek, gyerekeim nevelését az emberiség közös érdekének megfelelően teszem? Vagy önzőn, egy gyilkos fogalom árnyékában igét hirdetve terjesztem vallásom általi erőszakom. Egyszerűen megdöbbentő, amit a XXI. századi ember tesz. A történészek potyaleső dogmatikus nyilatkozatai, mely szerint az emberiség múltjának hibáiból a kellő konzekvenciát levonva, az emberiség fejlődését kell szem előtt tartani, MEGBUKOTT!!!
A vallási és politikai hatalmak befolyása, az emberiséget teljes mértékben kiszolgáltatottá tették. Eltorzított instrukciókkal a médiabefolyás által még intenzívebb hatalmat gyakorolnak, a liberális értékeket istenítve a feje tetejére állították a világot. Nincs olyan politikus, vallási hatalom, akik az emberiség végítéletének perceit meghosszabbíthatja. Többek között a történészek is nemzetmegosztók, mert saját érdekeik szerint fogalmaznak, mindig a hatalom erejétől függően. Hányan kívánják még megosztani az emberiséget, saját érdekeik kihasználása céljából???
A fentiekben megfogalmazottak hármas mércével lettek bírálat alá helyezve : vallások általi hatalomgyakorlás, politikai erőszak, és legutoljára a liberalizmus által kifejlesztett teljes anarchia!
Nos, melyik erőszakot választjuk???

Nem lenne ésszerűbb végre, ha mindenki saját magának, családjának élne békében? Ne a szomszéddal foglalkozzunk, hogy Ő mit csinál, foglalkozzunk saját magunk kreatív emberi áldásával, hogy gondolkodó lényekké válhattunk, és annak gyümölcsével:
SZÜLETÉSI HELYÜNK TISZTELETÉVEL.
NÖVÉNY ÉS ÁLLATVILÁGUNK MEGÓVÁSÁVAL, BOLYGÓNK GYÖNYÖRŰSÉGÉVEL,
MAGÁVAL  AZ   EMBERI JÓSÁG ADOTTSÁGÁVAL !!! TEHÁT ? VAGY-VAGY ? SZERETETTBEN ÉLNI, vagy  GYŰLÖLETBEN  ELPUSZTULNI ?


A döntés joga az Önök kezében van, jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse