Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

"Kiskakasok a trágyadombon"

2017-11-10
Adminisztrátor
897
A Kisgazdapárton kívül a Torgyán József általi megosztottsággal több kisgazda nevet jegyeztettek be. Minden lépésben a  Kisgazdapártot szalámizták, amihez csatlakoztak az áll gazdasági szövetségek, TÉSZEK.
Időrendi sorrendben,: ezek után megtalálták Hegedüs Pétert, aki végérvényesen betette a kaput a Független Kisgazdapártnak. Ja! Majdnem kimaradtak a Fidesz közeli alárendeltek egyike, a GAZDAKÖRÖK! És lássunk csodát, 2017-re a Független Kisgazdák talpra állását egy újabb gazdacsapat akarja tovább szalámizni, éppen olyan ember vezetésével, aki egy évvel ezelőtt egy ügyvédi irodában " vérszerződésben" esküt tett a Független Kisgazdapárt mellett. Emlékeztetőül! Abban a szerződésben elkötelezettségek voltak, amiknek nem teljesítése esetén megszólal a KUKURI -KÚ-KÚ.KÚ !!! Tudjátok mit jelent a kukurikú HANGJA MAGYARRA FORDÍTOTTAN, - ITT VAN A VÉGREHAJTÓ !!!
A" trágyadomb" telítettsége minden "kakasnak" küzdelmet okoz, ki lesz a domb tetején? Ki nyeri el a Fidesz szimpátiáját, kit tudnak maguknak végérvényesen megkaparintani? A körömnövesztés erős fegyver, tehát a  Fideszbe való betagozódással el lehet érni, hogy végérvényesen szétzilálják a Független Kisgazda társadalmat. Az új gitt egylet vezetője személyében olyan gerinces "kis kakas" , hogy a rendezvényeire megrendelt operatőr tiszteletdíját sem fizeti meg, akkor mennyiért fogja árulni a "trágyából kikapart gilisztákat"? Tudomásunk szerint a "kakaskának" erőfeszítéseiért, a hízott gilisztákért, még jut valami körömreszelőre való, de ha sikertelen lesz a kapirgálás, körme bánja lábát!!! A "vörös tarajos vezérkakas" nem ismeri az éhínséget!!!  Vagy mindent, vagy semmit!!!
Sikertelenség esetén, szolgalelkek hamar " vágóra kerülnek, ha a nagy tarajos" haragra gerjed. Vigyázz "kis kakas" , a forró levesből a hunyorgás sem a régi!

kisgazda  róka figyelő, jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse