Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

"Kisgazdák Étlapja" II.

2018-02-05
Adminisztrátor
753
A képfelvételeken látható kenyérsütés minden magyar háztartás konyhájában elkészíthető. A "disznótoros " kaják készítése sem ördöngösség, tehát először kistételben, egy két kilót készítsenek, írják le a munkafázisok  részleteit és ha némi módosítást eszközölnek a következő alkalommal, a saját ízviláguk szerint fűszerezzenek. A levesek elkészítését a következőkben mutatjuk be. Sajnos az ilyen horderejű főzőcske megremegteti a 67 éves pali lábait, annak ellenére, hogy az emberi agy diktátuma: - JÓZSEF , ÁT KELL ADNOD A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓNAK A MAGYAR ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSÉNEK ALAPJAIT !  Erre fogadalmat tettem, nekem ez szentírás ! A jó közlése, ami az emberiség hasznára válik, minden állampolgár kötelessége. Kövessék a jó példát és a többi szakmákban, szakágazatokban  is készítsenek bemutatófilmeket. A mi generációnk viseli a felelősséget, hogy a fiatalok továbbvigyék az emberhez legközelebb álló tevékenységet, az emberrévállás alapját A MUNKÁT.
 
Lehet, hogy mindez csak hangzatos frázis, de próbálja ki bárki, hogy egész nap, csak fekszik, a tv előtt ül, majszolja a ... és nem csinál semmit. Milyen sansza lehet az egészséges életre ? Az eltunyulás minden betegség alapja. Gyorséttermek, semmit tevés, dohányzás, alkohol, dübörgő éjszakák, droggal fűszerezve, mértéktelen férfi női kapcsolatcsere, nem vezethet jóra. Ezért kérjük a mai fiataljainkat, találják meg a főzésben az első lépést az alkotásra, főleg , ha a végén az ételüket el is fogyaszthatják. SIKERÉLMÉNY AZ EGÉSZSÉGES ÉLET ALAPJA. A FOLYAMATOS NEGATÍVUM EGYSZERŰEN AZ ÖRDÖGI KREATÚRA GYILKOS ESZKÖZE. 
SAJNÁLATOS, HOGY JELEN VILÁGUNK ÖRDÖGE AZ EMBERT TELJESEN A BEFOLYÁSA ALÁ VONTA, AMIBŐL PISZOK GYORSAN KI KELL LÉPJÜNK, HOGY MEGMARADJUNK  EMBERNEK.

KÜZDELEMMEL AZ EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁGÉRT !

Bort Búzát Békességet kívánnak a Független Kisgazdák
 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse