Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

"Kis Karácsony ez a Gergely"

2023-12-04
Adminisztrátor
56
A napi szintű "kis Karácsony" szindróma, nem csak a budapestiek idegeire hat ki, de országunk lakosságának egy teljes értékű  színházi jegyárával elérhető bohózat megtekintésére szól.
Megjegyzést érdemlő, hogy a valódi NAGY KARÁCSONYT , személyében "kiskarácsony satnya fácskája teszi élvezhetetlenné. " Tűlevelet Orbán Viktor parancsára, hazánk kiéhezett sajtó és média szolgálói, szakavatott tollforgatói és szó cséplői kopasztják.

BUDAPESTI FŐPOLGÁRMESTER NYUSZIFÜL VISELKEDÉSE, ENYHÉN SZÓLVA EGY HÁROM ÉVES GYEREKSZINTJÉN VAN, mivel az orbáni támadásokra képtelen ütőképesen reagálni.
Kényszerpályán mozgó Karácsony Gergely kiszolgáltatottságában azt sem tudja hol tart. Mit is érdemes megemlíteni ?
Tarlós István több cikluson át vezette Budapestet, természetesen kormánypárti segedelemmel. Ez egy kicsit könnyebb pálya volt Tarlósnak, mint azt Karácsony ellenzéki helyzetében láthatjuk.
Valójában Tarlós, nem önhatalmúan látta el főpolgármesteri feladatát, hanem Orbán giga mániáját hajtotta véghez. A beruházásokra megszavazott pénzt, abban a ciklusban a kormány is támogatta, tehát Tarlósnak nem adóelvonásokkal kellett működtetni Budapestet.
Ami a budapesti lakosságnak (autós társadalmának ) fájdalmat okoz, az autós közlekedés ellehetetlenülése.
KARÁCSONY VEZETŐI GYENGESÉGÉRE VALL, MÉG ÉRVELNI SEM TUD !
Képtelen a lakossággal megértetni, Budapest városának korábbi kialakítása nem tízezer gépkocsi egyidejű forgalomban állásához készült. Az utak - kőrutak, a lóvasutak szintjén jók voltak, de mára, NEM ! Ezen nincs ember, aki változtatni tud, mert épületeket kellene lebontani, hogy az autósok három - három sávon onthatják ki magukból a szállóport és minden légszennyező komponenst.
Ami viszont AZ ELMÚLT 33 ÉV "DEMOKRÁCIÁJÁNAK" A SARA, A MINDENKORI KORMÁNYOK TOVÁBBRA IS CSAK BUDAPESTBEN GONDOLKODTAK.
NEM VETTÉK FIGYELEMBE, HOGY KORÁBBAN EGY CSALÁDBAN, A LEGJOBB ESETBEN CSAK EGY SZEMÉLYAUTÓ VOLT, MOST HÁROM.
További "SARAK" ! A budapesti lakosság nagy része, -az élhetetlen Budapest miatt,- kiköltöztek, miközben munkahelyük a fővárosban maradt. 
A FŐVÁROS BEKÖTŐ ÚTJAINAK GÉPJÁRMŰ TELÍTETTSÉGE VÉGKÉPP ELLEHETETLENÍTETTE A NORMÁLIS FORGALMAT. 
BUDAPEST, EGY ÉLHETETLEN BEDUGULT VÁROS LETT. 
EZEN SEM TARLÓS, SEM KARÁCSONY VÁLTOZTATNI NEM TUD. MÁS !
A SZÍNHÁZJEGYEK BARÁTI ÁRKALKULÁCIÓI MINDIG IS VOLTAK. 
A szocializmusban, hogy a színházak egzisztálni tudjanak, a vállalatok olcsóbb jegyeket kaptak a színházak részéről, hogy a látogatottságuk meglegyen. Karácsony Gergely és a fővárosi közgyűlés dolgozói is ezt a privilégiumot élvezhetik. Ami sajnálatos, éppen az egyszeri kétkezi munkásoknak, melósoknak kell egy jegyért 12.000 -20.000 ezer forintot fizetni. EZ SZÉGYEN !!!
VÉGEZETÜL EGY TÉNY ! 
Az állampolgáraink vegyék már végre figyelembe - ellenzékben, háborús helyzet bevezetése esetén,  RÁADÁSUL amikor a pénz a kormány kezében van, KI TUDNÁ BUDAPESTET HIBA NÉLKÜL MŰKÖDTETNI ??? SENKI. A Fidesz-KDNP a hatalmának visszaszerzése érdekében minden elkövet Karácsony ellen. Az sem érdekli őket, amit átvitt értelemben a budapesti lakosság ellen tesznek - feszültség keltést, pszichés befolyásoltságot, gazdasági feszültséget, stb.  
A FIDESZ-KDNP -NEK PISZOKUL FÁJ, HOGY BUDAPEST POLITIKAI IRÁNYÍTÁSÁT ELVESZÍTETTÉK. MOST MINDENT ELKÖVETNEK, HOGY KARÁCSONYT ÉS A KERÜLETI ELLENZÉKI POLGÁRMESTEREKET LEJÁRASSÁK, ELLEHETETLENÍTSÉK. 

Tényeken alapuló történés arra utal , a budapesti polgárok a korábbi választásokon megpróbáltak . EL AKARTÁK  VENNI A KÉTHARMADOT A FIDESZ-KDNP KEZÉBŐL. 
NEM SIKERÜLT. ITT A KÖVETKEZŐ MÉRFÖLDKŐ - a helyhatósági és az EP választás.
MOST KELLENE A VÁLASZTÓKNAK OKOSAN AZ URNÁKHOZ LÉPNI ÉS POLITIKUS FEJJEL GONDOLKODVA BEHÚZNI AZ X-ET. 
AZ ALULRÓL TÖRTÉNŐ DEMOKRATIKUS ÁLLAMRENDSZER KISKAPUJÁHOZ A KULCS, AZ ÖNÖK KEZÉBEN VAN. 
VÁLASSZANAK FÜGGETLEN POLGÁRMESTEREKET, KÉPVISELŐKET !!! SZABADULJUNK MEG AZ ELKÖTELEZETT  PÁRTKATONÁKTÓL. 
ISTEN ÁLDJA ÖNÖKET ÉS CSELEKEDETÜK TEGYE LEHETŐVÉ - ISTEN, HAZA, CSALÁD VALÓDI ÉRTÉKEINEK MEGVALÓSULÁSÁT.
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET MINDEN MAGYARNAK !

J.E.
    

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse