Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25048

"Kiismerhetetlen jelenség"

2023-10-27
Adminisztrátor
97
A CÍMBEN MEGFOGALMAZOTT, - "KIISMERHETETLEN JELENSÉG" - FOGALOM HASZNÁLATA, EGYENES ARÁNYBAN KÖZVETLEN A MAGYAR MINISZTERELNÖK TEVÉKENYSÉGÉRE UTAL.
MINDEN SZÉLSŐSÉGTŐL ELVONATKOZTATVA KERÜL SOR, HOGY ORBÁN VIKTOR ELMÚLT ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL ÉRTÉKELÉST KÉSZÍTSÜNK.
ORBÁN VIKTOR SZEMÉLYÉBEN, A MAGYAR TÁRSADALOMNAK TÖBBARCÚSÁGOT FELMUTATÓ POLITIKUSSAL VAN DOLGA, AKI FELADATÁUL,  TÍZMILLIÓ MAGYAR "KÉPVISELETÉT" FELVÁLLALVA TEVÉKENYKEDIK.

A NAPI SZINTŰ GYORS, GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI, TOVÁBBÁ IDEOLÓGIAI VÁLTÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS, HIHETETLEN KEMÉNY KIHÍVÁSOKAT JELENT MINDEN EGYES POLITIKUSNAK, FŐLEG, HA A MINDENKINEK VALÓ MEGFELELÉS ELVEI MELLETT TEVÉKENYKEDIK.
AZ ELKÖTELEZETTSÉG TERHEI, BÁRMELY ÉRINTETT ORSZÁGOT, A LÉTEZŐ LEGROSSZABB KATEGÓRIÁBA SOROLJA.
KIS HAZÁNK KISZOLGÁLTATOTTSÁGA , TÖBBIRÁNYÚ. SAJNÁLATOSAN, ORBÁN VIKTOR OLYAN KÉNYSZERPÁLYÁRA LÉPETT, AMITŐL HAZÁNK IDEOLÓGIAI MEGÍTÉLTETÉSE LASSAN " A CIGÁNYI BALKÁN" JELZŐT KAPJA.
A BRÜSSZELI  LIBERÁLISOK SZÉLSŐSÉGES OLDALÁNAK MEGÍTÉLTETÉSE HAZÁNKKAL SZEMBEN, DURVA ÉS SÉRTŐ RÁGALMAKKAL TETÉZVE, DE MEGPRÓBÁLJÁK, SAJÁT HAZUG ÁLSÁGOS POLITIKÁJUKAT ILYEN MÓDON ELFEDNI.  
EURÓPÁBAN, A BRÜSSZELI INGYENÉLŐK AMERIKAI ELKÖTELEZETTSÉGE BÉLYEGZI MEG MINDAZON ORSZÁGOKAT, AKIK SAJÁT NÉPÜK ÉRDEKEIT TARTJÁK SZEM ELŐTT ÉS NEM HAJLANDÓAK "SZABADKŐMŰVESEK" ALATTVALÓINAK JÁTÉKSZERÉVÉ  VÁLNI. 
NAPJAINK POLITIKAI KIHÍVÁSAIRA REFLEKTÁLNI KELL - "KI ADTA AZ ELSŐ POFONT".
HAZÁNK VEZETŐ KOALÍCIÓS PÁRTJAINAK TAGJAI, ELFELEJTETTÉK, HONNAN JÖTTEK. SAJNÁLATOSAN, A BELPOLITIKAI BERENDEZKEDÉSÜK ÁTCSAPOTT DIKTATÚRÁBA, AMIT A NYUGATI UGYAN OLYAN CSECSRŐL NEVELKEDETTEK ZOKON VETTEK. NA JA ! AZONNAL LEHET MUTOGATNI. EMLÍTÉST ÉRDEMLŐ MÁS IRÁNYÚ HELYZETKÉP, HAZÁNK ENERGETIKAI KISZOLGÁLTATOTTSÁGA. HÁBORÚ IDE VAGY ODA, DE OLAJ ÉS FÖLDGÁZ NÉLKÜL HAZÁNK CSŐDÖT JELENTHET. 
A NYUGATI CSATLÓSAINK, AMERIKAI ENERGETIKAI BEFOLYÁSBAN, VESZTEGZÁR ALÁ KERÜLTEK, MIKÖZBEN ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK MEGLÉPTE AMIT MÁR KORÁBBAN MEG KELLETT VOLNA TENNIE, TÁRGYALÁSOKAT KEZDETT KÍNÁVAL ÉS AZ OROSZ ELNÖKKEL.
ORBÁN VIKTOR EVVEL A LÉPÉSÉVEL A NYUGATI GYARMATOSÍTÓ EU.-S ORSZÁGOKNAK FELMUTATTA A KÖZÉPSŐ ÚJÁT, AMIT PISZOKUL ZOKON VETTEK.
ISMÉTELTEN A KÉRDÉS, - KI ÜTÖTT ELSŐNEK ?
RÉGI MAGYAR MONDÁS - "AMILYEN AZ AGYON ISTEN, OLYAN A FOGADJ ISTEN." 
AZ ELMÚLT ÉVTIZEDEKBEN AZ EU. BRÜSSZELI INGYENÉLŐI ANNYIT HAZUDTAK, HOGY AKIK NÉMI POLITIKAI AFFINITÁSSAL ÉLIK VILÁGUKAT, MÁR AZ OKÁDÁSIG IS ELJUTOTTAK.

ÖSSZEGEZVE A MAGYAR MINISZTERELNÖK MUNKÁJÁT. BELPOLITIKÁJA EGYENLŐ A NULLÁVAL, "CSOK- KAL EGYÜTT", DE A KÜLPOLITIKÁBAN FEJLŐDÉS ÉREZHETŐ, MIVEL HAJLANDÓ KELET FELÉ NYITNI.
KI KELL JELENTENI. NYUGATI ORSZÁGOK A MAGYAR TERMÉKEK PIACÁNAK NEM PARTNEREI. ŐNEKIK, MI JELENTÜNK TÚLÉLÉSI PIACOT, MINDEN MÁSODLAGOS TERMÉKÜKET ITT FORGALMAZZÁK.
AMI MÉG ELSZOMORÍTÓBB, A SZOVJETEK MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ UTÁN A MAGYAR GYÁRAK GÉPEIT KIRABOLTÁK, A SZOVJETUNIÓBA VITTÉK, DE EVVEL SZEMBEN A NYUGATI GYARMATOSÍTÓK, A MAGYAR GYÁRAINKAT INGATLANAIVAL EGYÜTT BAGÓÉRT FELVÁSÁROLTÁK, MAJD BEZÁRTÁK. EZ A MAGYAR TÁRSADALOMRA KIVETÍTVE, MÉG 1526-NÁL IS ROSSZABB.
EGY TÉNY ! NEKÜNK KÍNA, INDIA, DÉL - KOREA, OROSZORSZÁG, LEHET, AKIK HAZÁNKNAK ÉS NÉPÉNEK GAZDASÁGI FELLENDÜLÉST JELENTHET.
EGY SZÓ A NATO - RÓL. "MINDEN LÉBE KÉT KANÁL" JÁTSZMÁT FOLYTATNAK, TELJES AMERIKAI BEFOLYÁS ALATT. VEGYÉK MÁR ÉSZRE, AHOL BALHÉ, HÁBORÚ VAN, OTT VALAMI AMERIKAI ÉRDEKELTSÉGNEK LENNIE KELL.
EZ EGY SZOMORÚ VÉGSZÓ, DE EZ VAN !
ISTEN ÓVJA MINDNYÁJUKAT.

J.E. 
 

    
  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse