Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18786

"Keresztényi Magyarország megszűnt"

2019-04-10
Adminisztrátor
700
Ezeknek az országoknak vezetői fejüket kapkodják az Orbáni tanglizós politika miatt, mivel ahány helyre megy, annyiféleképpen  fejti ki álláspontját, mindig a megfelelő érdek szerint. A magyar társadalom hülyítése kimeríti a nép megtévesztést, ami komoly jogi szankciókat kell maguk után vonnia. 
 
MIT AKARUNK EVVEL MONDANI.

Orbán Viktor és kormánya, valamint a Fidesz -KDNP határzár politikáját harsogja, miközben Budapesten már nem találkozni, csak bevándorlókkal. Utcákon, tereken, iskolák közelében, migránsok százaival találkozhatunk. Éttermek, szórakozóhelyek, fodrászok, különböző kézműipari, kereskedelmi üzletek százával látják el az azonos vallású honfitársaikat. Budapest elkelt! Az oktatásban a magyar a legutolsó, de a külföldi? Mindent megkapnak, a magyar adófizetők pénzéből.
2019.04.10.-i Kossuth rádió reggel 6 órai híreiben elhangzott, - Orbán Viktor ukrajnai magyar parasztság számára külön segélyt irányzott elő, aminek elosztásához irodát nyittatott. Milliárdokkal támogatja azokat a magyarokat, akik nem itt adóznak, csak szavazzanak, de ha lehet a Fideszre. Arról nem beszélve az Eu. választásra az ukrajnai magyarok közül képviselő jelöltet állít az Orbán Viktor gépezete.

 
UKRAJNA AZ EURÓPAI UNIÓ TAGJA?
Nem!

Akkor, hogyan szavazhatnak, hogyan lehet képviselő jelöltjük? Arról nem beszélve, Orbán Viktor elfelejtette, hogy Ukrajna belügyeibe olyan mélységekben vájkál, hogy nem csoda az Ukrán parlament szankciói az ott élő magyarsággal szemben. Orbánnak semmi sem drága, az ottani magyarok bőrét viszi a vásárra, saját érdekérvényesítése miatt. MEGDÖBBENTŐ ARCÁTLANSÁG! Sajnos az elvakult Fidesz szavazóbázis napellenzője akkor sem esik le, ha az országunk megrogyik. Felejtsék már el végre a MIGRÁNS BAROMSÁGOT, inkább duma helyet győződjenek meg a Budapest helyzetén. Amennyiben idegenvezetőre van szükségük forduljanak szeretettel a MI HAZÁNK MOZGALOM, Független Kisgazdapárt, MIÉP triumvirátus konzervatív szekciójához,- SEGÍTÜNK MEGISMERNI HAZÁNKAT.
Azért, hogy legyen egy cseppnyi örömünk is, kívánunk Önöknek Bort, Búzát, Békességet a Független Kisgazdapárt.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse