Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

"Jézussal is ezt tették"

2019-10-15
Adminisztrátor
613
Az ember úgy érzi magát , mint egy "szellem városban".
A város lakói nem érzékelik mélységében milyen hibát követtek el. A Független Kisgazdapárt programjában olyan maradandó értékképző tevékenységek lettek felsorolva, amik nem megvalósítása esetén a város pusztulásra van kárhoztatva.
- LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK, HOGY EGY OLASZ, ÓRIÁSI ÁRBEVÉTEL MELLETT KISZIVATTYÚZZA LAJOSMIZSE KINCSÉT, AZ IVÓVIZÉT. Havi 4000 köbméter vizet visz ki , egy tőlünk idegen személy, akinek a magyar alaptörvény szerint, egy litert sem szabadna kitermelni. Hihetetlen , hogy az emberek az orruk hegyénél sem látnak tovább, - mi lesz ha a lajosmizsei központi kút, vízhiány miatt nem tudja ellátni Lajosmizse-városának lakosságát? Ez a város értéktelenné válik, ingatlanai eladhatatlanok lesznek. EZT VÁLASZTOTTÁTOK ! Önök akarták, hogy így legyen!

- LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK, HOGY TÖBB EZER KÖBMÉTER GÁZ ILLANJON EL A LEVEGŐBE.

Érték? Pénz? Közös érdek? Egyáltalán felfogják milyen értéket pocsékol el a város? A csatorna hálózatban több ezer köbméter metán gáz képződik, ami kiválóan égő, nagy hőértékű anyag. Ennek értékesítését a lajosmizsei lakosság elutasította. Önök akarták, hogy így legyen !

LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK, HOGY A SZELEKTÍV SZEMÉT TÁROLÓ TELEP, NE KÉSZÜLJÖN EL.
- LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK, HOGY AZ ISKOLATÓ PÁLYÁZATI PÉNZ,  NE KÉPEZZE ELLENŐRZÉS TÁRGYÁT.  Bravó tisztelt lajosiak ! Minden esetben, ezek után a panasznapoknak nincs helye !!! A kocsmai szintű "bugyborékolásnak" vessenek végett. Önök akarták, hogy így legyen!

- LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK, HOGY A PIAC REKONSTRUKCIÓRA FELVETT PÉNZEK ELLENŐRIZETLENÜL MARADJANAK. Önök akarták, hogy így legyen!

- LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK,
HOGY NE KÉSZÜLJÖN EL EGY ÁLLATMENHELY. Önök akarták, hogy így legyen !

-LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK,
HOGY AZ IDŐSEK OTTHONÁNAK SORSA A RÉGIBEN MARADOTTAN, NE A LAJOSMIZSEIEKÉ LEGYEN. Önök akarták, hogy így legyen!

- LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK,
HOGY A VÁSÁRTÉR REKONSTRUKCIÓJA NE KÉSZÜLJÖN EL! Önök akarták, hogy így legyen!

-LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK,
HOGY AZ ÚTHÁLÓZATAINK ÁLLAPOTA ÍGY MARADJANAK. Önök akarták, hogy így legyen !

- LAJOSMIZSEIEK JÓVÁHAGYTÁK,
HOGY A SPORTCSARNOK NE ÉPÜLJÖN MEG, A FELVETT PÉNZ ELLENŐRIZETLEN MARADJON. Önök akarták, hogy így legyen!
Ami egy kicsit feltűnő, akik Bsaky András babérjaira törtek, 9 éven keresztül ugyan abban a testületben ültek és saját magukat nem kérdezték meg, - mi hogyan dolgoztunk, a költségvetési, pályázati pénzek sorsáról miért nem tudunk???
A Független Kisgazdapárt, Mi Hazánk Mozgalom, MIÉP választáson történő indulása magától érthető volt. VÁLTOZÁST AKARTUNK !!!
Mindezek után a Független Kisgazdapárt volt polgármester-jelöltjének, nincs mit mondania. Önök a lajosmizseiek, Önök tudják mi maguknak a "JÓ"! Én, csak egy pesti bevándorló vagyok, de bizonyosan azt sem mérlegelték eléggé, hogy a lajosmizsei állampolgárok 80%-ban a Jászságból és innen onnan bevándorlókból tevődik össze. Akkor ki itt a lajosmizsei ? Az érdektelenség, széthúzás, magáért beszél. Bocsánat, hogy megszólaltam. Remélem nem tiltott? A facebook oldalamat letiltották. Köszönöm!

Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse