Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

"Akiknek a hurok" ...

2024-01-17
Adminisztrátor
63
Magyarország politikai életének "elitjei" , olyan szájkosarat és gúzsba kötött kezeket viselnek, amik rávilágítanak, - ebben az országban a demokráciát "a holdfényes eget ugató kutyák" szintjén lehet említeni.

"A RUSZKIK HAZA" szlogennel, Orbán Viktor és Torgyán József jutottak politikai hatalomhoz, amiben a -"két dudás egy csárdában nem megférve", - az "erősebb kutya" nyert. 
ENGEDELMÜKKEL, EGY REPKE GONDOLATTAL - mit jelentett "ruszkik haza" ? A magyar társadalom mindent elkövetett, hogy végre szabad világ tekintsen hazánkra, csak egyet nem mérlegeltek - jaltai szerződés szerint, minden megszálló hadtest köteles 10 év után a megszállt vesztes országokat elhagyni.
Ezt a szovjet haderők megtették.  AUSZTRIÁBÓL KIJÖTTEK. Mit tettek az amerikaiak ? Németországból részben kivonultak, tehát látszatilag betartották a szerződésben foglaltakat. És érdekes módon, miért maradtak a szovjet megszállók még 1956 után is Magyarországon ? Bizonyos amerikai, valamint nyugat- európai körök, de lehettek akár szovjetek, akik  1956 előtt már arra törekedtek, hogy Magyarországon valakik által az országban a rendkívüli állapot megvalósuljon. 1956 november 23.-án a rendkívüli állapotot, egynéhány felbérelt egyetemista kezdeményezte, majd a rádió épülete előtt, eldördültek az első lövések. KÉSZ ! A RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT FENNÁLLT, A SZOVJET MARADT! Ennek volt köszönhető, hogy az ideiglenesen Magyarországon állomásozó szovjet hadtestek hosszan tartóan rendezkedtek be hazánkba. Kádár erre még rátett egy lapáttal. 1956-os eseményekben a NAGY EURÓPÁT "FELMENTŐ AMERIKAIAK", MIÉRT NEM SEGÍTETTÉK HAZÁNKAT, MINT MOST AZT AZ UKRÁNOKKAL TESZIK ??? Talán nem volt érdekük egy II. világháború után lerobbant országnak segítségére lenni, hanem a megszállás lehetőségét, teljes körűen átadták a szovjeteknek. RÖVIDEN ENNYIT, A NAGY "SZERETETT" AMERIKAI VILÁGCSŐSZRŐL. 
"A FEKETE LEVES" !
IDŐBEN TOVÁBBLÉPVE,

a Szovjetunió, megszűnt létezni. 
Oroszország, egyszerűség kedvéért, mint bármely más állam lett bejegyezve a világtérképen. Az orosz kormány tette a dolgát. Gyarmatosítást, népleigázást az elmúlt évtizedekben nem hajtottak véghez. Az ukrán helyzetet is az amerikai nagyhatalmi hegemónia eszkalálta. UKRAJNÁBÓL NATO befolyású ORSZÁGOT csináltak, mivel két független ország belügyébe, az ukrán érdekeltségi körük védelme érdekében, fegyvert szállítanak Zelenszkij nek. EZ FEGYVERES BEAVATKOZÁST JELENT AMERIKAI ÉS EURÓPAI UNIÓS SZINTEN IS. BIDEN ÉS URSULA MESSZIRE VETETTÉK A SUJKOT. 
Arról nem beszélve, az AMERIKAI HADTESTEK, A NATO ÉGISZE ALATT VISSZA SZIVÁROGTAK EURÓPÁBA, TOTÁLIS MEGSZÁLLÁST HAJTOTTAK VÉGHEZ.
Mint látható, Lengyelország, - a folyamatos történelmi orosz negatív szindróma miatt, - az amerikai hadtesteket beengedték hazájukba. Az amerikai megszállás sikerült. És lám mi történt Lengyelországban ? Egy demokratikus választás során nyertes nemzeti pártot, a szélső bal - liberális erők, az USA befolyásoltsággal, úgy lemosták az asztalról, mint a szél. Az USA gleih a NATO védelmének égisze alatt, az európai  unió  USA bérencei léptek fel a lengyel nemzeti erőkkel szemben.  
Az amerikai hatalom európát , nem csak gazdaságilag tette AZ USA. elkötelezettévé, hanem katonai haderejével visszaélve, megfélemlítés szintjén járnak el EURÓPÁBAN .


Ezt a kitérő gondolatot azért volt fontos megemlíteni, mivel a magyar kormány elkötelezettsége, zsarolhatósága napirenden van. Az EU. parlament csütörtöki ülésén, éppen a magyar kormánnyal szembeni eljárást tárgyalják. EBBŐL KIINDULVA LEHETSÉGES, HOGY A MAGYAR KORMÁNY
"FARKÁT" BEHÚZZA, ÉS, HOGY MÉG JOBBAN NE HANGOLJA HAZÁNK ELLEN AZ EU. PARLAMENTI KÉPVISELŐKET, - NEM MERNEK TÜNTETNI A NÉMET PARASZTOK KÖVETELÉSEI MELLETT. Orbánnak éppen most lenne lehetőség együttes erőt felmutatni az eu. parlamentben ücsörgő liberálisokkal szemben. MIÉRT HALLGAT ELNÖK ÚR ???
Orbán Viktor és kormánya csak, hogy az eu-s pénzhez juthasson, inkább a magyar parasztságot hagyja magára. EZT MÁR NEM ELŐSZÖR TESZIK !
TISZTELT MAGYAR HONFITÁRSAINK !
Az európai parasztság, összességében közösen szenved el pénzügyi vesztességeket, ami oda vezet, az élelmiszer árakat 2024-es évre az aranyárig kényszerül felsrófolni.
AZ ÉLELEM, NEM HOLMI KONZUM ! AZ EMBERI ÉLET ELSŐFOKÚ FELTÉTELE : tiszta ívó víz, és jó minőségű élelem. VÉSSÉK MÁR VÉGRE AZ "ÜRES FEJÜKBE " !!!
Egy bizonyos - KAJAKBÓL, DIKTÁTUMOKKAL, NEM LEHET NEMZETÁLLAMOT IRÁNYÍTANI.
Ami érthetetlen, miért van az, hogy hazánkban csak két név forog a politika porondján : Orbán és Gyurcsány ? TUDJÁK MIÉRT ? MINDKETTEN, MÉG AZ 1980-AS ÉVEKBEN SOROS GYÖRGY "GYEREKEI " LETTEK. 

AZ "APUKÁJUKNAK " NEM MONDHATNAK ELLENT, VÉGREHAJTJÁK MEGBÍZÁSUKAT. (ami előttünk zajlik, hosszan tartóan prolongált színi előadás.)
CSAK EGY KICSIT GONDOLKODJ MAGYAR ! EZEN A KÉT EMBEREN KÍVÜL, 10 MILLIÓ KÖZÜL, NINCS más SENKI, - AKI ZSAROLHATATLAN ??? ÉBRESZTŐ !!!
K.L.

   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse