Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

1956-2006

2017-10-23
Adminisztrátor
723
Mélyebben elemezzük az eseményeket. 1945 után a nagyhatalmi megállapodásokban  Európa területi felosztását határozták meg. Ebben a nyertes hatalmak mindegyike részt vett és tökéletesen tudták a titkosított nyugati és keleti tömb határai hol húzódnak. Ennek alapján, a háborús győztesek 10 éves megszállás lejárta után a vesztes országokat kötelesek lettek volna elhagyni. Jaltában létrejött megállapodás kimondta: - amennyiben a megszállt országban  rendkívüli állapot nem áll fenn és  rend uralkodik, akkor a megszállóknak KI KELL VONULNIUK. Érdekes módon a szintén megszállt Ausztriából a szovjet haderők kivonultak, de, mivel Magyarországot a keleti tömb határának határozták meg a nagyhatalmak,  így ürügyet  kellett találni, hogy a Szovjetek maradhassanak.Itt lépett életbe: - keress megvehető embereket, kikkel provokációt kell szítani. A kialakult eseménynek fegyveres összecsapásig kell fajuljanak, hogy a megszállók közbelépése által realizálhasson a rend. Ezen mondvacsinált politikai trükkel jött létre, a vérrel pecsételt Szovjet megszállás.Történelemből ismert,  - NDK, Lengyelország, Csehszlovákia, Magyarország,  földrajzi - határvonalai nem véletlenül jöttek létre.
Nézzük meg a 2006-os magyar forradalmat. Gyurcsány Ferenc politikai vonala provokatíven  közölte a  magyarokkal, - hazudtunk reggel, délben, este!!!  A bejelentésre történő nép reakciót  kiszámolták, a forgatókönyvet megtervezték. A hiányzó provokátorokat hadrendbe állították. Remélhetően ma is ismert személyek nem kívánják, hogy nevesítve legyenek!!  A hatalmi rendőrség elfogatási parancsot adott ki bizonyos személyek ellen, de érdekes módon a civil ruhás titkosszolgálati emberek a 2006-os események színhelyén felállított színpadon szónokló egyéneket nem tartóztatták le. Na miért nem??? A provokátoroknak azt is eltekintették, hogy a 20.000-ezres tömeget  az MTV székházhoz vezessék és vérontásba torkoljon az esemény. A  hatalom által finanszírozott emberek azóta semmit nem változtak. Megfizetettek némelyike, akár polgármesterségig is vitte, mindannak ellenére, hogy az akkori hatalom Őket "ELLENSÉGÉNEK" kiáltotta ki. Ilyen politikai provokáció után, hol van valóban

 a nép forradalma? jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse