Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24826

" Terülj, terülj asztalkám"

2023-08-08
Adminisztrátor
137
MINISZTERELNÖKI BESZÉD UTÁN MÉG A "PALACK SZELLEME" IS MEGRETTENT ÉS AZ ÁLTALA TETT KORÁBBI TELJESÍTÉS IS ELLEHETETLENÜLT. AZ ASZTALOM NEM TERÜLT .
SZÉLESKÖRŰ VIZSGÁLÓDÁS EGYÉRTELMŰSÍTETTE, MI IS TÖRTÉNHETETT. A JÓTÉKONYSÁGI ALAPBÓL KIFOGYTAK A KÉSZLETEK. A 2022-ES ÉV AZ AGRÁRIUMRA NÉZVE SIRALMAS VOLT. AZ ÉLELMISZER ÁRAKAT AZ EGEKIG SRÓFOLTÁK.
A 2023 ÉV, EVVEL SZEMBEN A MEZŐGAZDASÁGI ÁGAZATRA TEKINTETTEL, SZINTE SZÁRNYALNI KEZDETT. EZT A POLITIKA AZONNAL KIHASZNÁLTA ÉS HANGZATOS PROPAGANDÁBA KEZDTEK.
EZ IDÁIG RENDBEN IS LENNE, DE MINTHA A TISZTELT KORMÁNY ÉS VEZÉRE NEM TUDNÁ, AZ EZ ÉVI ÉLELMISZER ÁRAK, MÉG A MÚLTÉVI EXTRÉM DRÁGA TAKARMÁNYOK PRODUKTUMAI. A MAGYAR PARASZTSÁG SZÁMÁRA TOVÁBBÁ : A FÉM ZÁROLT, EXTRÉM DRÁGA VETŐMAGOK, 200%-KAL EMELT MŰTRÁGYÁK, 100%-KAL EMELT PERMETSZEREK, SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK, AGRÁRKAMARAI BEFIZETÉSEK, ADÓ ÉS TOVÁBBI JÁRULÉKOK,OLYAN TERHEKET JELENTETTEK, HOGY TÖBBEN BELEROKKANTAK. A KERESKEDŐK MAGAS PROFITJAI MIATT AZ ÉLELMISZER ÁRAK AZ EGEKBE JÁRNAK. AZ INFLÁCIÓ ELVISELHETETLENÉ VÁLT. A MAGYAR ALAPTÖRVÉNY SZERINTI - TISZTA, EGÉSZSÉGES ÉLELMISZERHEZ JUTÁS JOGA, A MAGYAROK SZÁMÁRA CSAK EGY UTÓPIA LETT. 
ORBÁN VIKTOR MÉDIA SZEKTORAI, HARSOGVA PROPAGÁLJÁK : EGY SZÁMJEGYŰ LESZ AZ ÉLELMISZER INFLÁCIÓ. KÉREM, NE NEVETTESSÉK KI MAGUKAT ÉS NE TEGYENEK  TANÚBIZONYSÁGOT SAJÁT SZAKMAIATLANSÁGUKRÓL. AZ ÁRAK MARADNAK, VAGY EMELKEDNEK, UGYANIS ITT MÁR IDEGENEK DIKTÁLNAK. AMI EMLÍTÉST ÉRDEMEL, TÖBBEK KÖZÖTT ÖNÖK IS HOZZÁJÁRULTAK, HOGY IDEGENEK KEZÉRE KERÜLJÖN EGY AGRÁRORSZÁG ÉLELMISZER FOGALMAZÁSÁNAK JOGA. VAGY NEM JÓL LÁTJUK ? VEGYÉK TUDOMÁSUL, A MAGYAR PARASZTSÁG KISZOLGÁLTATOTTSÁGA LASSAN A VÉGLESZÁMOLÁSHOZ KÖZELEG, UGYANIS ILYEN KEMÉNY DIKTÁTUMOK MELLETT TOVÁBB TERMELNI NEM LEHET. EBBŐL ELEGÜNK VAN. TOVÁBB RAGOZVA A MONDANDÓT, NEM ELÉG AZ ÖNÖK HIBAPONT GYÁRTÁSA, AKKOR ERRE MÉG AZ EXTRÉM IDŐJÁRÁS IS RÁTESZ EGY LAPÁTTAL ÉS A MAGYAR PARASZT FEJÉT FOGVA FOHÁSZKODIK - SEGÍTS MEG ISTEN ! LEHET, HOGY MÉG A PARASZTSÁGUNKAT MEGMENTI, DE MI LESZ A FOGYASZTÓI TÁRSADALOMMAL ?
NETALÁN ŐK IS A "TERÜLJ, TERÜLJ ASZTALKÁM" SZELLEMÉT IDÉZIK, HOGY EGY SZELET ZSÍROS KENYERET TEHESSENEK CSALÁDJUK ASZTALÁRA ?
ORBÁN ÚR !
BLÖFFÖLÉSSEL, HAMIS PROPAGANDÁVAL HOSSZÚTÁVON EGZISZTÁLNI NEM LEHET. A KORGÓ GYOMROK LESZNEK A MÉRLEG NYELVEI. 
EMLÉKEZTETNI SZERETNÉM ÖNÖKET A 2002-ES POFONRA. AMENNYIBEN ÍGY FOLYTATJÁK, ISMÉTELTEN BEKÖVETKEZIK. NÉPHARAG EGYENLŐ LESZ A "BODRI KUTYA" ESETÉVEL. MINDENKIRE SZAVAZNAK, CSAK ÖNÖKRE NEM ! JÓ EZ ÍGY ? 

J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse