Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

" Terített betli "

2023-11-20
Adminisztrátor
109
Feltehető időrendi azonosságok mutatói vezettek oda, hogy az Eu. csatlakozásunknál megköttetett zárolt, titkosított szerződések, szorosan utaltak a nyugati gazdag országok élelmiszer áraihoz.
Miről is lehet szó ? Egy ügy azonos titkosított esemény - a jaltai szerződésben megköttetett : minden háború vesztes  országban, ahol 10 éven belül semmilyen rendkívüli állapot nem áll fenn, onnan a megszálló hadtestek kivonulnak.
Ez történt Ausztriában, de Magyarországon, bizonyos erők (befolyásos megfizetett provokátorok ) kibulizták az 1956-os rendkívüli állapot, ne tegye lehetővé, hogy a Szovjet - csapatok tovább álljanak, elhagyják hazánk területét.
Evvel kívánunk az Eu csatlakozás szerződéseire rámutatni. Honnan tudja a magyar nép, hogy a csatlakozásnak feltételeiben milyen árdrágító hatás utalt az élelmiszer árakra.
Feltételezni lehet, hogy azért jelenhetett meg napjainkra a brutális élelmiszer árnövekmény, mert a szerződésben,  a határidő lejárta tette ezt lehetővé.
Most jön egy ironikus kérdés : amennyiben a Fidesz-KDNP -nek nincs takargatni valója, érdemes lenne nekik felrúgni a szerződés titkosítását és a kialakult árdrágító folyamat miértjét a magyar társadalom elé tárni. A pakliban az is benne van, hogy még a korábbi kormányok a sarasak, tehát a Fidesz-KDNP -nek köze nincs a nyugatról beszállított élelmiszer szennyhez és azok forgalmi áraihoz.
Minden esetre, ami jelenleg hazánkban élelmiszer ár ügyekben folyik, NÉPÉHEZTETÉS SZINTJÉNEK JELZŐJÉT ÉRDEMLI.
Sokak a magyar alkotmánnyal nincsenek tisztában, amiben a jogász  egyértelműen fogalmaz : HAZÁNKBAN ÉHEZŐ EMBEREK NEM LEHETNEK, MINDEN ÁLLAMPOLGÁRNAK JOGA VAN A TISZTA ÍVÓ VÍZHEZ ÉS ÉLELEMHEZ.
A jelenlegi kormánynak kutya kötelessége, a magyarországi élelmiszer árak alakulását felülvizsgálni és ezen állapotokat felszámolni. Az nem megoldás, hogy a közelmúltban 960 élelmiszer üzlet (kiskereskedő ) zárt be. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az elmúlt 60 évben hány zöldséges kis üzlet zárt be? Korábban a nagybani piacon hemzsegtek a kiskereskedők, ma lézengenek. A MAGYARORSZÁGI mezőgazdaság válságos állapotban van, ennél lejjebb már nem létezik.  MI LESZ VELED FIDESZ-KDNP ?

J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse