Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

" Meztelen a király"

2023-05-26
Adminisztrátor
130
ÁLLAMI VAGYON ÉS  IRÁNYÍTÁS -  MAGÁN TULAJDON !
AKIKNEK NÉMI FOGALMUK VAN AZ ÁLLAMIRÁNYÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN, TISZTÁN TUDJÁK, AMIT A MAGYAR KORMÁNY CSINÁL, JÓVAL KÖZELEBB VAN A SZOCIALIZMUSI GYAKORLATHOZ, MINT A MAGÁNTULAJDON - PIACGAZDASÁG - SZENTSÉGÉHEZ.
ORBÁN VIKTOR ÉS KÖZVETLEN CSÓKOSAI LEHETŐSÉGET ÉLVEZNEK, HOGY -  AKÁR AZ ÜGYÉSZSÉG VAGY NAV SZEMET HUNYT ELKÖTELEZETTEI, -  AKÁR A TÁRSADALOM ROVÁSÁRA GYAKOROLHASSÁK VAD KAPITALISTA MÓDON TÖRTÉNŐ VAGYONOSODÁSUKAT. 

AZ ELMÚLT 33 ÉV TAPASZTALATAI SZERINT, ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁT - POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI GYAKORLAT HIÁNYA MIATT - 
PISZOKUL MEGVEZETTÉK .
ELEVE EGY MEGFÉLEMLÍTÉSEN ALAPULÓ SZOCIALISTA TÁRSADALOMBÓL A VAD KAPITALIZMUSBA TÖRTÉNŐ ÁTÁLLÁS, VALAMINT KORÁBBIAKBAN FOLYTATOTT IRÁNYÍTÁS, -  "MAJD MI GONDOLKODUNK HELYETTETEK" - PISZOKUL RÁNYOMTA BÉLYEGÉT HAZÁNK LAKÓINAK GONDOLKODÁSÁRA. 
AMI EBBEN AZ ORBÁNI KAPITALISTA TÁRSADALOMBAN IGEN FURCSÁN VESZI KI MAGÁT, HOGY A FIDESZ ÉS A "KIRÁLYUK" SZEREPCSERE TÉVESZTÉSSEL KÍVÁNJÁK HAZÁNKAT ÉS NÉPÉT IRÁNYÍTANI.
FELTEHETŐ TUDATOSSÁGI, VAGY VÉLETLENSZERŰ SZÁNDÉK HÚZÓDIK A " NARANCSÍZŰ CITROM MUTÁNSA " MÖGÖTT, DE, HOGY AZ ELMÉLET ÉS GYAKORLAT MA A TÁRSADALMI JÓLÉT MEGTEREMTÉSE ELLEN DOLGOZIK, FÉLREMAGYARÁZHATATLAN.  
MIT JELENT AZ ÉLELMISZER ÁRDRÁGULÁS ? TITKOSÍTOTT SZERZŐDÉS AZ EU. BELÉPÉS ESETÉRE VONATKOZÓAN, EGYEBEKBEN ELKÖTELEZETTSÉG, AMI A MAGYARORSZÁGI ÉLELMISZER ÁRAK CSATLAKOZÁSÁT, FELZÁRKÓZÁSÁT JELENTI, A NÉMET, OSZTRÁK, FRANCIA, HOLLAND STB. FOGALMAZÁSA ALATTI  ÉLELMISZERÁRAKHOZ.
EZ MÁRA MEGTÖRTÉNT, AMINEK A MAGYAR KORMÁNY IS NAGYON ÖRÜL, UGYANIS AZ ÉLELMISZER ÁFÁK NÖVEKMÉNYÉVEL AZ ÁLLAMI ÁRBEVÉTEL IS NŐ. ŐSZINTÉN ! FARHÁT, NÉMI SERTÉS COMB ? EGYE A FIDESZES GARNITÚRA SAJÁT MINISZTERELNÖKÉVEL EGYÜTT.  
AMIRE VÁLASZT VÁR A NÉP ! KIK ÍRTÁK ALÁ AZ EU. CSATLAKOZÁSI SZERZŐDÉSEKET, AMIKOR A TÁRSADALOM ELŐZETES, LÁSD, ORBÁNI ORSZÁGOS NÉPSZAVAZÁS NEM ELŐZTE MEG ?
MILYEN VÁDALKUT KÖTÖTT AZ AKKORI KORMÁNY ÉS MIÉRT HALLGATTAK AZ ELLENZÉKI PÁRTOK ? 
EGY TÉNY ÉS RÖVIDRE FOGVA
  A MONDÓKÁT : ENNEK A NEMZETNEK, ORSZÁGNAK  ANNYI.
ITT NEM EGZISZTÁL AZ ISTEN, HAZA, CSALÁD, MERT 1990-BEN NAGYOBB HAZAÁRULÁS TÖRTÉNT, MINT 1920 -BAN. TRIANON CSAK EGY "HABOS TORTA"
  AHHOZ KÉPEST, AMIT ANTAL JÓZSEF, BOROS PÉTER, ORBÁN VIKTOR, HORN GYULA, TORGYÁN JÓZSEF, GYURCSÁNY FERENC, ÉS A KOMPLETT PARLAMENTI HONATYÁK A MAGYAR NÉPPEL TETTEK. AZ UTOLSÓ MARADÉK MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT IS LIKVIDÁLTÁK. VALÓJÁBAN MA OLYAN VILÁG URALKODIK HAZÁNKBAN, HOGY MAGYARORSZÁG CSAK ELMÉLETILEG LÉTEZIK, DE VALÓJÁBAN AMERIKAI, NYUGAT-EURÓPAI GYARMAT. 
"KÖSZÖNJÜK" ! 
J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse