Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

" Kilóg a lóláb"

2020-01-09
Adminisztrátor
568
KILÓG A LÓLÁB.
Tisztelt Kisgazdák!
Tisztelt Magyar Állampolgárok!

Nagyon sokak azt gondolják, a Független Kisgazdáknak üldözési mániája van. Ezeknek az embereknek szeretnénk bizonyítani, hogy az itt megfogalmazottak az utolsó szavukig az igazságot fedik és bizonyítják, hogy a hatalmon lévő Fidesz - KDNP a demokratikus jogállam, valamint a magyar alaptörvénnyel ütközőn, állami szerveket irányíthatnak, hogy a Független Kisgazdapárttal szemben lépjenek fel.

A napjaink eseménye, hogy az MSZP-nek pártműködésre felhasznált költségeinek elszámolási kötelezettsége van, az éves számlavezetésüket kötelesek a számvevőszékhez benyújtani. Ifjú Lomniczi Zoltán kihangsúlyozta, - az elszámolást évenként kell benyújtani. A Fidesz ilyenkor tudja, hogyan támadja az MSZP-t, az elszámolás miatt, de amikor a Független Kisgazdapárt 1 milliárd 325 millió forintjának könyvelését, ennek az összegnek jogtalan felhasználását, könyvelésének hiányát fedtük fel, akkor az ügyészség, sem a számvevőszék füle-dotját sem mozgatta.Miért nem? Hogy a pénz eltűnjön? Kovács Árpád az akkori számvevőszék elnöke kiokított, - majd én eldöntöm mikor vizsgáljuk a kisgazdák könyvelését.
Képzeljék el, az akkori kisgazda elnöknek Hegedüs Péternek azt is megengedte a számvevőszék, hogy minden számla nélkül, öt évre visszamenően elszámolhat, amit egy dátummal ellátottan fogadott be a számvevőszék. Ilyen összegű árbevételnél a Kisgazdapártnak a magyar közlönyben is meg kellett volna jelentetni, hogy eladták a párt Belgrád Rkp. székházát. Tudniuk kell, minden jogi törekvésem zárt kapura talált, a párt pénze eltűnt.
Ezek után egy újabb döbbenetes esemény.
A Független Kisgazdapárt vagyonából 125 millió forintot lekanyarított szeletet birtokló Balogh Károly a 2018-as országos választások során, a Jobbiknak pénzért felajánlotta, hogy visszalépteti az FKgP képviselőjelöltjeit. Ezt írásban foglalták. A képviselő jelöltek megtagadták a visszalépést. Ezt a tény azonnal közöltem a Országos Választási Bizottsággal, amire a válasz, - BŰNCSELEKMÉNY.
Erre reagálva, Márkus János FKgP főtitkár, Paulina László FKgP alelnök és személyem megtettük a kellő jogi lépéseket. A nyomozó hatóság elutasította a beadványunkat. EZ NEM BŰNCSELEKMÉNY. Akkor a választási bizottság miért mondta, -bűncselekmény. Egy Jobbikos parlamenti képviselő mentelmi jogát miért oldotta fel a Fidesz többségű parlament, pedig Ő csak a képviselő jelölt hölgy költségeit akarta megtéríteni ha visszalép. A jobbikos úrnál bűncselekmény, a Kisgazdapárt elnökénél Balogh Károlynál miért nem, miközben arról írásos megállapodás is készült a jobbik és a kisgazda Balogh között.
Tisztelt Honfitársaim!
Azt gondolom, lassan tisztán kiderül, a kisgazdákkal szemben a Fidesz-KDNP hogyan járt el.
Ma, az országunknak óriási szüksége lenne a Független Kisgazdapártra, a párt konzervativizmusára. Remélhetően a Fidesz ráeszmél saját hibájára, amivel a Kisgazdapártot partvonalon kívülre helyezte. Feltehetően világossá vált, hogy avval saját magukat gyengítették.
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek Magyarország konzervatív pártja és Engelmann József.


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse