Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Összes látogató: 15796

" Kilóg a lóláb"

2020-01-09
Adminisztrátor
551
KILÓG A LÓLÁB.
Tisztelt Kisgazdák!
Tisztelt Magyar Állampolgárok!

Nagyon sokak azt gondolják, a Független Kisgazdáknak üldözési mániája van. Ezeknek az embereknek szeretnénk bizonyítani, hogy az itt megfogalmazottak az utolsó szavukig az igazságot fedik és bizonyítják, hogy a hatalmon lévő Fidesz - KDNP a demokratikus jogállam, valamint a magyar alaptörvénnyel ütközőn, állami szerveket irányíthatnak, hogy a Független Kisgazdapárttal szemben lépjenek fel.

A napjaink eseménye, hogy az MSZP-nek pártműködésre felhasznált költségeinek elszámolási kötelezettsége van, az éves számlavezetésüket kötelesek a számvevőszékhez benyújtani. Ifjú Lomniczi Zoltán kihangsúlyozta, - az elszámolást évenként kell benyújtani. A Fidesz ilyenkor tudja, hogyan támadja az MSZP-t, az elszámolás miatt, de amikor a Független Kisgazdapárt 1 milliárd 325 millió forintjának könyvelését, ennek az összegnek jogtalan felhasználását, könyvelésének hiányát fedtük fel, akkor az ügyészség, sem a számvevőszék füle-dotját sem mozgatta.Miért nem? Hogy a pénz eltűnjön? Kovács Árpád az akkori számvevőszék elnöke kiokított, - majd én eldöntöm mikor vizsgáljuk a kisgazdák könyvelését.
Képzeljék el, az akkori kisgazda elnöknek Hegedüs Péternek azt is megengedte a számvevőszék, hogy minden számla nélkül, öt évre visszamenően elszámolhat, amit egy dátummal ellátottan fogadott be a számvevőszék. Ilyen összegű árbevételnél a Kisgazdapártnak a magyar közlönyben is meg kellett volna jelentetni, hogy eladták a párt Belgrád Rkp. székházát. Tudniuk kell, minden jogi törekvésem zárt kapura talált, a párt pénze eltűnt.
Ezek után egy újabb döbbenetes esemény.
A Független Kisgazdapárt vagyonából 125 millió forintot lekanyarított szeletet birtokló Balogh Károly a 2018-as országos választások során, a Jobbiknak pénzért felajánlotta, hogy visszalépteti az FKgP képviselőjelöltjeit. Ezt írásban foglalták. A képviselő jelöltek megtagadták a visszalépést. Ezt a tény azonnal közöltem a Országos Választási Bizottsággal, amire a válasz, - BŰNCSELEKMÉNY.
Erre reagálva, Márkus János FKgP főtitkár, Paulina László FKgP alelnök és személyem megtettük a kellő jogi lépéseket. A nyomozó hatóság elutasította a beadványunkat. EZ NEM BŰNCSELEKMÉNY. Akkor a választási bizottság miért mondta, -bűncselekmény. Egy Jobbikos parlamenti képviselő mentelmi jogát miért oldotta fel a Fidesz többségű parlament, pedig Ő csak a képviselő jelölt hölgy költségeit akarta megtéríteni ha visszalép. A jobbikos úrnál bűncselekmény, a Kisgazdapárt elnökénél Balogh Károlynál miért nem, miközben arról írásos megállapodás is készült a jobbik és a kisgazda Balogh között.
Tisztelt Honfitársaim!
Azt gondolom, lassan tisztán kiderül, a kisgazdákkal szemben a Fidesz-KDNP hogyan járt el.
Ma, az országunknak óriási szüksége lenne a Független Kisgazdapártra, a párt konzervativizmusára. Remélhetően a Fidesz ráeszmél saját hibájára, amivel a Kisgazdapártot partvonalon kívülre helyezte. Feltehetően világossá vált, hogy avval saját magukat gyengítették.
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek Magyarország konzervatív pártja és Engelmann József.


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse