Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

" Hetet egy csapásra" ...

2022-03-01
Adminisztrátor
182
A politika, már csak ilyen !
Emberélet, kit érdekel. Van belőlünk elég, mondják a szakemberek. De kik lehetnek azok a szakemberek ? Netán Cionisták ? Szabadkőművesek? Kommunisták ? Nemzeti szélsőségesek ? Vallási fanatikusok ? Stb.
Mára a szakértői szó, megtévesztő. Politikusok lelkülete és pozíciója szorosan összefügg a gazdasági nagyhatalmak által osztott belépőjegyekkel, mivel akik nem hajlandóak beállni a sorba, azokból soha nem lesz politikus.
KÉZ KEZET MOS CÍMSZÓ ALATT KAPHATNAK EGYES FIGURÁK HATALMAT. Lásd, Amerikából, Magyarországra exportált: Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Márki-Zay Péter stb.
Ez a három ember van csak terítéken, de gondoljanak bele, hány Amerikában, Nyugat - Európában kiképzett társadalmakra veszélyes figurák lehetnek még. 
Valójában egy nagyon precízen megszervezett, hatalmi bázis előkészítő csoportjáról beszélhetünk. Évtizedekre előrelátóan dolgoznak. Percnyi pontossággal dolgoznak ki stratégiai feladatokat, amiben pillanatok töredéke alatt képesek egy országot a földel egyenlővé tenni. Gazdaságilag, a tőzsdei fertő, ami az emberi telhetetlenségen alapul, A KEZÜKBEN VAN. Az uralmi meghatározó fizető eszközök, valamint aranykészletek, urán dúsítók, nemesfém bányák, fosszilis energia bázisok, fegyvergyártás, briliáns / drágakő/ ipar, gyógyszergyárak és minden olyan, ami a világ gazdagságát egyes nemzeteknek biztosítja.
A RABSZOLGA TARTÁS, EZEKNEK CSAK  HAB A TORTÁRA.
A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ UTÁN MEGTÖRTÉNT VILÁG ÚJRA FELOSZTÁSÁBAN HIBÁK TÖRTÉNTEK, AMIKNEK A KORREKCIÓJA NAPJAINKBAN TÖRTÉNIK.
Milyen stratégiákkal dolgoznak a végrehajtók ?
- egy ország jóhiszemű rendfenntartásával párosult megszállás
- fegyver arzenál értékesítés, betelepítés
- országok, akik nem álltak be a sorba, belső provokációval elért háború
- nagyobb kaliberű, világot átfogó Covid-19 vírus bevetése
- a leigázott gyarmatok népességének vándorútra való felkészítése, előmozdítása /migránsok /
- egyedül maradt volt szovjet hatalomból szétszaggatott orosz lett egy új célpont
- Amerika, Európai unió, NATO egyesített hatalmi erők, támadást eszkaláltak az ukrán térségben.
Összesítve, nagyon érdekes képet kapunk. Ukrajnát a nyugati befolyás birtokolja. A gazdaságilag tehetős nyugati cégek, bankok stb. megtalálták és egycsapásra összetetten bitorolják, magát a területet és ásványait, 45-55 aranykoronás földjeit, élelmiszer iparát, stb.
Második vonulatban alattomos módon telepítettek be katonai bázisokat, reptereket B58-as nehézbombázók fogadására, amivel az Oroszországot akarták sakkban tartani. 
Putyin elnök úr, ezt már nem nézte jó szemmel, tárgyalást folytatott az ukrán vezetéssel, akik annyira bíztak saját magukban és a NATO segítségre számítva, HOGY PUTYIN JAVASLATAIT ELUTASÍTOTTÁK. ITT LETT A NÓTA VÉGE! MOST A VONÓ PUTYIN KEZÉBEN VAN. A NATO és a nyugat, ugyan azt játsszák le, mint azt 1956-ban a magyarokkal csinálták. 
Orbán Viktor most nevet a markába. Ő az ukrán nép nagy befogadója, az ukránok megmentője.
A MIGRÁNS KÉRDÉS ? MÁR IS MEGOLDÓDIK, ráadásul jobb kvalitású keresztény európaiakkal és a választást így, bizonyosan Orbán Viktor nyeri.
A németek? Olaszok? Jól jártak, megszabadulnak a fegyverkészleteiktől és egyben zsarolási potenciált nyújtanak be a háború végén. NA LÁTJÁK A KEDVES OLVASÓK ? ITT MINDENKI JÓL JÁRT, CSAK A HŰBÉRES UKRÁN VEZETÉS HÚZTA A RÖVIDEBBET. DE NYUGODJANAK MEG ŐK IS POLITIKAI MENEDÉKJOGOT FOGNAK KAPNI BIDENTŐL. A FELBUJTÓKTÓL nem hagyják Őket elpusztulni. DE, AKKOR KIK JÁRTAK ROSSZUL ? NEM AZ UKRÁN NÉP ? DE IGEN !!!
Ennyit erről !

Engelmann József    

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse