Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

"Budapest ,háborús övezet"

2021-02-26
Adminisztrátor
340
Budapest, valóban egy háborús övezetnek nyilvánítható? Minden esetre, erre adják meg Önök a választ. Ami tény, a Fidesz-KDNP "nehéztüzérséggel löveti" az ellenzéki polgármestereket, egyben a kerületek választó polgárainak akaratát sem kímélve.
Egyszerűen, bele betegedtek a budapesti bukásukba, politikai kudarcukba. Feltételezhető, ennek a folyamatnak 2022-ben folytatása lehet.
Beszéljünk egy konkrét esetről. Fidesz-KDNP propaganda csatornája, - a TV 2 hírközlője - a következőket mondotta, a nagyérdemű magyar népnek. 

Niedermüller Péter azon cselekedete, mely szerint a "SZÁZTAGÚ CIGÁNYZENEKAR" próbatermét a zenészektől elvette, evvel ezt a tettét, - szó szerinti média kirohanásban -magyar ellenes cselekedetnek minősítették.

Erre nekünk kisgazdáknak azonnal reflektálni kell. Szüleink megtanították, csakis az igazat, vagy inkább maradjunk csendben, de erre az esetre ki kell nyissuk a szánkat, ugyanis közel 11 évvel ezelőtt tettük közzé : a Fidesz-KDNP a magyarországi cigányzenészektől elvették a vendéglátói munkahelyeket. Az éttermekre, a magyarság egyik kultúráját fémjelző vendéglátóhelyek tulajdonosaira olyan mértékű -zeneszolgáltatásra hivatkozva- adót vetettek ki, hogy kénytelenek lettek a zenészeket szélnek ereszteni.
Tisztelt Honfitársaink!
Emlékeztetőül pár mondatban, hogy a fiatal generációk is érezzék, -amikor barátnőddel,vagy feleségeddel egy zenés étterembe beléptél, HELYFOGLALÁS UTÁN, csodás cigányzene mellett fogyasztottad el az ételt, egyből érezted, - MAGYAR VAGY, EZ MAGYARORSZÁG !!!
Azt gondolom, említést érdemel az összes belvárosi étterem, de nézzük meg a XIX.-XVIII. kerületben, hogyan is volt.
Nevezzük nevén az éttermeket: "Halásztanya, Gödör, Bugac, Aranykalász, Szarvascsárda, Zengő, Paraszt kocsma. Ezen felül több is lehetett, de most ilyen távlatban, nem ugrik be több név. Ha valakik ,kimaradtak EZER BOCSÁNAT!
Számítás szerint, amennyiben egy helyen 3-4 tagú "banda" zenélt, ez már 21-30 embernek adott munkát.
Kérem Önöket, tegyenek egy országra kiterjesztett számítást. HÁNY CIGÁNYZENÉSZTŐL VETTE EL EZ A KORMÁNY A MUNKAHELYÜKET??? "NEM csodálatos"??? AMIKOR A FIDESZ-KDNP HATALOMRA JUTOTT, AZÓTA MINTHA ÉPPEN ŐK LENNÉNEK A MAGYAR ELLENESEK, UGYANIS MAGYARORSZÁG ÉTTERMEIBŐL AZ Ő ADÓJUK ŰZTE KI A ZENÉSZEKET.
Minden vendéglátó helyen, ahol csak halk rádió, vagy gépzene szól, ADÓT KELL FIZETNIE A TULAJDONOSNAK.
Egy esetben, a következő hangzott el : tudod Józsikám, azért, hogy ti most itt játszotok, az nekem havi 70 ezrembe kerül? A bejelentett munkavállalói járulékok ehhez még hozzá csapódnak. KÉPTELENEK VAGYUNK EZT AZ ÖSSZEGET KITERMELNI, TEHÁT, KÖSZÖNJÜK A MUNKÁTOKAT.

Térjünk vissza Niedermüller Péter esetéhez.
Ami tény, a száztagú zekekarnak próba helység kell, de a magyar kormány, mind azok után, amit a magyar cigánysággal tett, képtelen Budapest belvárosában egy amúgy is üres épületben próbahelységet biztosítani?

Nehéztüzérséggel kell lőni azonnal a balos ellenzéket?
INTELEM !!!

NÉHA, A KÉVÉS IS TÖBB, TEHÁT A "CSÚZLI IS ELÉG". A FIDESZ-KDNP ADDIG "LÖVÖLDÖZIK", HOGY A "BUMERÁNG" A 2002 TÜKÖRKÉPÉBEN VISSZAÜT ÉS AKKOR FOGTOK IGAZÁN SÍRNI.
Egy tisztességes, magabiztos párt inkább saját programjával lép a publikum elé, nem "tankokkal, kézifegyverekkel", főleg nem RÉSZREHAJLÓ MÉDIÁVAL.

Egyet vegyenek tudomásul! A szomorú múlt,- Kovács Béla elhurcolása - a kommunisták sara, de Önöknek nem kötelező ezt a stílust követni.
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete ezúton hajt fejet, Kovács Béla  egykori kisgazda társunk tiszteletére. 
Légy hű ember: magadhoz, családodhoz,nemzetedhez,országodhoz, ISTENHEZ!Bort, Búzát, Békességet kívánnak a lajosmizsei kisgazdák

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse