Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

" A rózsa neve "

2022-12-30
Adminisztrátor
148
" A rózsa neve " című filmsorozatnak, az iskolai oktatásban, kötelező tananyagnak kellene lennie.
A könyv írójának és film rendezőjének kitűnő kutató munkájuk során, bemutatták, hogy legyen az bármilyen közösség, mindegyikében megtalálhatók a tisztességes, vagy aljas emberek munkálkodása.
Vallási, politikai fanatisták sok mindenre kaphatóak, amit bizonyos körök saját érdekérvényesítése érdekében, kitűnően felhasználnak.
Ebből a filmből, az odafigyelő nézők sokirányú konzekvenciát vonhatnak le. Amennyiben emberi tartásuk, belső töltöttségük diktálja, azok álljanak tükör elé és saját elkövetett bűneiket gyónhatják meg. Sok esetben még evvel sem történt meg a valódi feloldozás, " MERT MINT LÁTJUK, SOK ESETBEN A GYILKOSOK, MÁIG KÖZÖTTÜNK ÉLNEK ÉS NEM IS ROSSZUL ".
Minden esetre, a Független Kisgazdapárt elleni fideszes inkvizíció rámutat, a történelem során, szinte semmi nem változott. Magyar törvényhozás házának elnöke, megboldogult kisgazda Horváth Jani bácsinak arcába vágta - JANI BÁCSI,VEGYE TUDOMÁSUL, AMÍG ÉN VAGYOK A HÁZ ELNÖKE, EBBEN AZ ORSZÁGBAN KISGAZDAPÁRT, SOHA NEM LESZ ! 
Tisztelt Magyar Honfitársaim !
Nevemet nem titkolva - Engelmann József - amikor "a rózsa neve "című filmet néztem, folyamatosan ISTEN, HAZA, CSALÁD fogalmak és a filmben látottak arra inspiráltak, hogy zokogásom visszatartsam, mivel a film egyetlen elhangzott mondatást sem akartam elveszíteni. 
A látott XV. századi történtek, a mai Független Kisgazdapárt és tagságának elárulásával párhuzamosan jött le a képernyőről, ami sírást váltotta ki belőlem. Torgyán József hűbéres inkvizítor szerepét betöltve végezte ki Magyarország egyetlen keresztény konzervatív pártját, egyebekben az egyetlen vidéki parasztságot képviselő pártot.
Torgyán és Orbán közötti alku, amely szerint az 1998 országos parlamenti választás második fordulójában, Torgyán, 76 képviselőjelöltét a Fidesznek eladta, OTT PECSÉTELTE MEG, nem csak a kisgazdapártot, hanem MAGYARORSZÁG SORSÁT IS.
A kisgazdajelöltek visszaléptetése nélkül a FIDESZ NEM NYERT VOLNA ! NEM TUDNA VISSZAÉLNI HATALMÁVAL ÉS MA, NEM KELLENE PÁRHUZAMOT VONNI EGY XV. SZÁZADI ESEMÉNYBEN LÁTOTTAKKAL. .

Rettentően sajnálatos, hogy a magyar társadalom MÁIG semmiből nem tanult.
Minden esetre tisztelettel fordulok az MTV 5 csatorna műsorszerkesztőihez, hogy "A RÓZSA NEVE " című filmet, többször, ismételten tűzze ki adásba. Sokak számára az elhangzott mondatok értelmezési nehézségeket okozhatnak és éppen ezért, a könnyebb megértés érdekébe, vonjanak össze két, három részt. KÖSZÖNÖM !
A médiaszórásban is vannak olyan emberek, akik kérésemet elfogadják és ENNEK A NÉPNEK TANULSÁGOT TUDNAK A KÉPERNYŐRE VARÁZSOLNI. Ebben a világban a magyar, olyan értéket képviselő kisebbség, amit nem szabad a feledés mezején - mint egy gyomot -  kiszáradni hagyni. 
ISTEN LEGYEN IRGALMAS EHHEZ A NÉPHEZ ! Az eszmeiségükhöz híven maradt független kisgazdák, a 2023-as évre BÉKÉBEN, EGÉSZSÉGBEN, SZERETETTBEN, TÖRTÉNŐ EGYMÁS MELLETT ÉLÉST KÍVÁNUNK. ÁLLÍTJUK, LESZ EBBEN AZ ORSZÁGBAN MÉG FELTÁMADÁS ! ISTEN ÁLDJA ÖNÖKET ÉS CSALÁDJUKAT. TISZTELETTEL 

Engelmann József
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse