Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15903

Kereséserre a dátumra: 2018-08-28

Meglepő nyíltsággal

2018-08-28
Adminisztrátor
532
Az almaéréssel párhuzamban a magyar termelők érettsége is tetőfokára hágott. A kisgazdapart.com szerkesztősége több felhívást kap a termelőktől: - keményebben, ahogyan velünk bánnak! Sok témát elénk táró gazdák szögletesen, keményen fogalmaznak, ami teljes mértékben érthető, de vigyázni kell az emberi jogok megsértése,rágalmazás,valótlan állítás miatt. Szerkesztőségünk nem engedheti meg, hogy ugyan úgy, mint korábban a hatalom az fkgp.com weboldalt bírósági úton megszüntette, megismétlődjön. Korábban, nagyon büszkék voltunk, hogy a 24 milliós nézettséget elértük. Az oldal olvasottsága az akkori politikai hatalom nemtetszését váltotta ki,- az erősebb kutya effektus lépett életbe. A végrehajtó bíróság a hatalom kívánságát teljesítette. Ma,napi problémákat ismét megírjuk,de figyelemmel kell legyünk a konzervatív eszmeiségre a magyar parasztság érdekérvényesítésére. Nagyon sajnáljuk, hogy a Független Kisgazdapárt képviselője Balogh Károly és háromtagú vezetősége nem csatlakozik a gazdákhoz és nem támogatják a termelők tüntetését. A pártban igaz mindenki elnök akar lenni, de amikor az emberek problémáira kell segítséget, megoldást nyújtani, akkor visszakoznak, nem tesznek semmit. Úgy tűnik, mintha nem is lennének! Túri Kovács Béla is csak a parlamentben képviseli saját magát, de a gazdákat magas ívben le.....! Valójában elgondolkodtató, -miért is nincs Független Kisgazdapárt? Tekintsenek vissza az időben és mindenki maga találjon magyarázatot, - kinek van útjában a Független Kisgazdapárt? A weboldalunk szerkesztősége nyíltan fogalmaz. Rávilágítunk országunk legfőbb problémáira, jelenleg az almatermelők gondjaira. Figyelem! Családok mennek tönkre, amennyiben a magyar kormány nem lép keményebben. Befejezésül még egyszer megköszönjük az olvasóink segítségét és reménykedjünk a józan ész kvalitásában. Tisztelettel a kisgazdapart.com szerkesztősége.

Lengyel alma is piros

2018-08-28
Adminisztrátor
585
Itt a piros, hol a piros játszmával nagyon nehéz a magyar parasztságot meggyőzni. Emlékeztetőül, tekintsünk egy pillantással a múltba. Évekkel ezelőtt, a Hősök-Térén zajlott traktoros felvonulás egyik főszereplője Jakab István volt. A tüntetés szervezői megállapodtak,- minden este 21ó -kor tartanak sajtótájékoztatót. Ez egy ideig így is történt, de a tüntetés időtartalmának hossza, az eszkalálódás további kimenetele izgatni kezdte az akkori hatalmat, akik úgy határoztak, - véget kell vetni a traktoros tüntetésnek. A tüntetés szervezők megállapodtak,- a kormánnyal történt tárgyalásokra minimum három tüntetés szervező megy el. Ez nem így történt, ugyanis Jakab István a 21ó sajtótájékoztatóról rendszeresen késett. Ezek után, Isten tudja miért, de a tüntetést lefújták, a traktorok levonultak a Hősök-Teréről. Érdekes felvetés, de Jakabb István akkor miért csak egy személyben ment el ezekre a kormánnyal való tárgyalásokra? Ezek után, miért hívták vissza a demonstrálókat? Ezek a kérdések a mai napig izgatják a közvéleményt. Párhuzam? Feltehetően a mai almatermelők tüntetése, nem így végződik. Most Jakab István, miért ment Lengyelországba, tárgyalni? Kikkel és minek, amikor a magyar gazdáknak itt lenne szükségük érdek képviseletre! Jakabb István kijelentése, - el kell menjek a lengyelekhez, hogy almaárakról informálódjak. Tisztelt Gazdák! Egy újabb feltételezés. A mai modern, elektronikai világban, amikor telefon, internet létezik, minek kell személyesen Lengyelországban elmenni? Feltételezhetően, csak nem egy almavásárlási megállapodás tárgyában ment Jakab István a lengyelekhez? Gondolkodj okosan! A magyar adófizetők pénze segítségével az osztrák léalmagyár tulajdonos egy-két milliárdot beruház, a kormánnyal megegyezik,- az osztrák Magyarországon munkahelyet ígér. A kormány feltehetően garanciát biztosított az osztráknak, - itt a munkaerőhöz piszok olcsón hozzájutsz, az almaárakkal pedig úgy játszhatsz ahogyan akarsz. Mit akar a gondolat kifejteni? Mi lapulhat mindenek háta mögött? Egyszerű a történet, - az osztrák arroganciájából kitükröződik a válasz. Emlékeztetőül egy híres magyar színész mondásából, - "HA ÉN EGYSZER KINYITOM A SZÁMAT, HA ÉN EGYSZER ELKEZDEK BESZÉLNI"! Az osztrák gyáros korábban osztott, szorzott. Ő megtette a tőle elvártakat, így Őt most kormányszinten jobb nem ba...! Egy biztos, amikor az ember csak egyszer eladja a lelkét ott a vég. Nos, almatermelő magyar parasztság, - ITT A VÉG? Ismerve a magyar kormány álláspontját, - minden ami piros azt utálni kell? Egyet azért érdemes lenne tudomásul venni, - a nyírségi alma, soha nem lesz narancssárga, jeligével a szerző.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse