Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Kereséserre a dátumra: 2018-03-23

KISGAZDA BECSÜLET

2018-03-23
Adminisztrátor
579
Az egyszerű kisgazda embert a sírás kerülgeti, amikor avval szembesül: - országunkban vannak még tisztességes megbízható emberek, akik a Független Kisgazda szellemiséget még pénz ellenében sem adják el.Az árulókat megvetik, elítélik ! A 2018-as választáson indult Kisgazda és Színes Magyarország képviselő - jelöltjei egyenes gerinccel állnak a választók elé. Engedjék meg, hogy ezeknek az embereknek, dicséret falat állítsak és Istennek hála, ŐK MAGYAROK ! Várnai Balázs Zala megye, Prim Géza Baranya megye, Németh István Baranya megye, Laczkó Lászlóné Borsod, Meleg Károly Borsod, Márkus János Győr-Moson-Sopron, Nyiri László Ernő Hajdú-Bihar megye, Horváth Tibor Hajdú- Bihar megye, Tóth Dezső Jász-Kun-Szolnok megye, Dr. Holló Sándor Ferenc Tolna megye. Ezek az emberek, nem eladók, nem megvehetők, ŐK VALÓDI MAGYAROK, KISGAZDÁK. Tiszteljük Őket! Szavazatainkkal adjunk lehetőséget számukra, hogy tisztességüket a Parlamentben is folytathassák. SZAVAZZUNK RÁJUK ! EVVEL TUDAT ALATT, EGYEBEKBEN ISTENRE,HAZÁRA,CSALÁDRA ADJUK VOKSUNKAT. FELEMELKEDÉS TÖLTSE MEG A MAGYAROK SZÍVÉT, ISTEN LEGYEN MAGYARORSZÁGGAL, A MAGYAR NÉPPEL. ÚGY LEGYEN !

SAJTÓSZABADSÁG HANGJAI

2018-03-23
Adminisztrátor
581
Aki elhallgat,ugyan úgy bűnrészes, mint a bűnelkövető.A TV2 TÉNYEK műsorában nyilatkozó Paulina László, az FKgP alelnöke kizáróan az írásos dokumentumokra hivatkozott és részleteiben pontosan fogalmazta meg a tényeket. Márkus János a kisgazdapárt főtitkára és Paulina László alelnök nem tehettek mást, mint a törvényi előírásoknak megfelelően jártak el, miután tudomásukra jutott Balogh Károly FKgP képviselő egyéni akciója. A Független Kisgazdapártnak végre van két vezetője, akik vállalják, szembenéznek saját elnökükkel és az elnök feltehető törvénysértése miatt, a sajtóhoz fordultak. Sajnálatos, hogy a jogi fórumok: ügyészségek, rendőrség stb. bürokratikus kötöttsége idővesztességet von maga után, ami a két politikusnak hátrányos lett volna, így jött képbe a sajtó. Az ORIGO hírportál szerkesztősége is felfigyelt a kisgazda elnök körüli helyzetre és érdemben, tényfeltáróan fogalmaztak. Az M1 TV híradások, a TV 2 TÉNYEK nűsora rendszeresen megemlítik az FKgP elnök és a Jobbik Magyarország között létrejött szerződést. A Kisgazdapárt és a kisgazda társadalom nagyon sajnálják, hogy országunk történelmi pártját, az arra nem jogosultak bemocskolják. Egynéhány ember, akik Balogh Károly képviselő mellett tevékenykednek, elérték, hogy a párt elnöke meggondolatlan lépést tegyen, ami által a Kisgazdapártot és a képviselő jelöltjeit rossz színben vetítették a választók elé. Nagyon reméljük és bízunk a magyar állampolgárok meggondoltságában, helyzetfelismerésükben. Láthatják, a Kisgazdapárt lejáratására mindig találnak megfelelő személyeket,akik tevékenységükkel Magyarország egyetlen történelmi pátját nem engedik felemelkedni. Ha kell, választási törvénysértés megtételéig is hajlandók elmenni, csak a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt ne tudjon talpra állni. Ezek az emberek Isten, Haza, Család ellne vétkeznek és ismételt támadásukkal akarják szétverni a magyarság, a magyar parasztság érdekvédelmére szakosodott pártját a Független Kisgazdapártot. FELKÉRJÜK A TISZTELT VÁLASZTÓKAT, SZAVAZATAIKKAL TÁMOGASSÁK A KÉPVISELŐ - JELÖLTJEINKET, HOGY VÉGRE A TISZTESSÉG GYŐZEDELMESKEDHESSEN. Együttes munkával a pártunk megmentése legyen a cél. Sajtószabadság erejével Bort, Búzát, Békességet MINDEN MAGYARNAK EZEN A BOLYGÓN, MERT MEGÉRDEMELJÜK ! Úgy legyen.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse