Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
77
6678
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

"Kisgazdák Étlapja" II.

2018-02-05
Adminisztrátor
753
Tisztelt Magyar Honfitársaink! Rögtön az elején bocsánatot kell kérnünk a "Kisgazdák Étlapja" megnevezés miatt, mert amit ételeknek felsoroltunk,azok meghatározására " Magyarok Étlapja" címet kellett volna adni. Ez bizonyosan helytállóbb, mivel 10 millió magyar fogyasztja ezeket az ételeket. Bennünk csak az a kérdés merült fel, nehogy az emberek félreértelmezzék az étlap fogalmát, bizonyos politikai töltöttségű, torkokon lenyomott politikai maszlaggal. Ezért tartjuk jobbnak, ha vállaljuk a felelősséget és továbbiakban is a kisgazdák nevével jelenítjük meg az írásokat. Ígéretünkhöz híven, az első videó felvétel elkészült, amit hamarosan a youtube oldalakon, valamint a kisgazdapart.com oldalon is megtekinthetnek.

"KISGAZDÁK ÉTLAPJA"

2018-02-03
Adminisztrátor
769
Ígéretünkhöz híven a mai nappal kezdetét veszi egy kisgazda programsorozat, ami az EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁG egyik részét, az egészséges táplálkozást mutatja be. A mai rohanó világunk a háziasszonyoktól elvette a lehetőséget, hogy a legnagyobb erényüket, a főzés tudományát a családjuknak bizonyítsák és egyben a gyerekeiknek továbbadják a magyar ízvilág tradícióit. Sok esetben a magyar konyha szegényesnek tűnik, de éppen ez által az emberi szervezethez kímélő volt. A európai népeknek a legfontosabb táplálékuk a MINDEN NAPI KENYERÜK. Mai nappal elsőnek, a házilag készített kenyérkészítést vesszük fel videóra, amit később a yuetube filmjei között megtalálnak, "KISGAZDÁK ÉTLAPJA" címen,de mi a saját weboldalunkon is elérhetővé tesszük. A mai felvételek között készül még:

Kisgazda ÉTLAP

2018-02-02
Adminisztrátor
732
Lányoknak, asszonyoknak szeretettel adunk át olyan étlapot, ami a mai ember táplálkozásának elfeledettei közé sorolhatók. A következő héttől számítottan a kisgazdapárt konyhája bemutatja: JÓL, OLCSÓN, GYORSAN, című videó sorozatát, amiben nagyszüleink mindennapi táplálkozási szokásait jelenítjük meg. A télidő nem maradhat el házilagosan készített hústermékek nélkül. A sorozatot egészen kis konyhára méretezve mutatjuk meg, hogy érezhető legyen: itt is lehet tartósítószer nélkül, finom magyaros ételt készíteni. A recepteket nem írjuk le, de aki odafigyel, látva tanul az ember a leggyorsabban.

Tanyasi szilveszter

2017-12-31
Adminisztrátor
736
A magyar parasztember szilveszteri bulija hajnal 4 órával veszi kezdetét. Parasztember: - mocskos kakas már megint felébresztett, esküszöm, megy a levesbe! Némi szemdörzsölést követően az ágyszélén ülve, láblengetéssel keresi a jól bevált paraszti edzőcipőjét, a gumicsizmáját. Örömmel aposztrofálja, - hopp ma jó napom lesz mert a gumicsizmát az asszony nem tette a helyére, így most bele tudtok cuppanni.

Csak a remény maradt

2017-12-30
Adminisztrátor
766
Tisztelt Magyar Honfitársaink! A fenti cím magáért beszél. 2017-es esztendő valami miatt szürkére kerekedett és csak abban reménykedhetünk 2018 változást hoz: békét, egészséget, szeretetet egymás iránt, kevesebb válást, több gyereket, egységes családokat, több bért a munkavállalóknak, élhetőbb Magyarországot. Együttesen utasítjuk el a politikai megosztók táborát, ne engedjük gyerekeinket külföldi államok adófizetőinek stb.Ezúton, BOLDOG, BÉKÉS ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁN ÖNÖKNEK A FÜGGETLEN KISGAZDA-,FÖLDMUNKÁS -ÉS POLGÁRI PÁRT LAJOSMIZSEI SZERVEZTE ÉS TAGJA ENGELMANN JÓZSEF.

Karácsonyi körkép

2017-12-14
Adminisztrátor
736
Egyenlők és még egyenlőbbek karácsonya magáért beszél. Szeretet érzése tölti el az európai katolikusok lelkét, de idegen betolakodóknak való megfelelés miatt, lassan JÉZUSKÁT NEM SZABAD MEGEMLÍTENI. Hihetetlen rossz kezekben van Európa és lassan érvénybe kell juttatni, akik a katolikus hittet ledegradálják, nincs helyük Európában. Az ember a szeretet ünnepén nem kíván buta politikai ügyekben bocsátkozni, de nekünk kötelességünk a karácsonyi tradíciónkat megvédeni és felkérjük a keresztényi egyházak fejeit Ők is határozottan lépjenek.

BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT

2017-12-22
Adminisztrátor
758
BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK ÖNÖKNEK! NE FELEDJÉK ISTEN, HAZA, CSALÁD CSAK EGY VAN!

Üres kamrák monológja

2017-12-11
Adminisztrátor
746
Több alkalommal országos felmérést tettünk, hogyan állnak a magyar emberek kamrái. Még a kétezres évek elején egy parasztháznál a füstölő illata töltötte be az udvar levegőjét, ez mára drasztikusan megváltozott. Értelmetlenné vállt a sertés tartás, ugyanis az állat felnevelésére fordított költségek meghaladják az üzleti fogyasztói árat, ami negatívan hat a termelőre. Ráfizetésből nem lehet megélni! Robotolni a semmiért?

Nettó EZER FORINT / ÓRA

2017-12-10
Adminisztrátor
763
Egy fiatalnak minden új, de egy öreg, valamivel többet láthatott a világból! Az idő múlásának hozománya teszi: mérlegeljük az 1972-től 1989-ig eltelt éveket. Politikai beállítottságról nem beszélhetünk, mivel egypárt rendszer működött, tehát sok választás nem volt. A gazdasági szempontokat viszont érdemes nagyító alá tenni.

STADLER JÓZSEF

2017-11-26
Adminisztrátor
755
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt lajosmizsei szervezete emlékében őrzi Stadler József életútját.A gyászoló családnak ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket, de mivel Józsi Bácsi örökké közöttünk marad, így könnyebb feldolgozni: a test Isten kezébe került, de a tudat a földi lakóknak nyújt irányítást, hogy mindenki higgyen saját munkájában. Stadler József a mai napig gazdaságtan professzora. Amihez nyúlt,abból a magyar államnak haszna lett. Akkor miért kellett örökösen bántani? Ilyen zseniális meglátású gazdasági szakembert, ma nagyítóval keresnek a nagy cégek.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse