Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
134
7279
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Saját vélemény

2017-11-22
Adminisztrátor
706
Elmék harcának sem mondható, amit napi szinten elkövetnek "emberek". Lehet, hogy én lennék szűk látókörű, és azért látok mindent másképpen, de amit a brüsszeli korlátolt képességűek elkövetnek? Bemutatkozom, Mancika vagyok, egy jólnevelt magyar ember anyakecskéje. Képzeljék el,a napi politikai játszmák még engemet is úgy kihoztak a sodromból, hogy elapadt a tejem. Szegény gidáimat gazdám cumiztatja. Ő ismeri a cumizás fortélyát, mivel a politikai hatalmak 66 éve szoptatják. Olyan hazugság áradatot köteles megélni,aminek méregtartalmával kártevő írtok sem rendelkeznek. Még az a csoda, hogy gazdám nem gágyult meg.A nagy birodalom propagandaminisztere forog a sírjában és következőket "mondja".- ezek nálamnál is jobbak, ilyen blöffök nekem sem jutottak eszembe!

Megnyílt csapok tragédiája

2017-11-15
Adminisztrátor
647
Áder János köztársaságunk "első embere" beszédeiben kampányt folytat a magyar víz és környezetünk érdekében. Számunkra, mint megnyitott csapok, az emberi beszédek hígfolyóssága tragédiához vezet, mert országunk vízkészlete csak egyre fogy és senki nem törődik csapjaink állagmegőrzésével. Arról nem beszélve, odáig fajult a dolog, hogy idegenek, ismeretlen személyek kezei tekergetnek minket, és arra sem képesek, hogy tudomásul vegyék: mi is karbantartás kötelezettek vagyunk.Csapi voltunk magyar, átengedett vizünk szintén, akkor hogyan jutnak töltőállomásaink kezelési jogai idegenek használatába? Tudomásunk szerint, a magyar alaptörvényt Áder Jánosnak is ismerni kell,akkor kampányában miért nem ellenzi a magyarok "aranyának" külföldiek kezére juttatását???

Keserű pirula

2017-10-11
Adminisztrátor
729
Nemzetünk egységének alkotó része a nemzeti büszkeség.Milyen képződmény által valósítható meg egy nemzet összetartozása? Gazdasági teljesítményből fakadó jólét,a nép genetikai biztonsága - vallási szabadsága, nyelvi kultúrájának ápolása - megtartása, a nemzet határainak védelmén át a lakosság létbiztonsága. A felsoroláshoz csatolható, a sport általi nemzetek közötti versenyek megrendezése.A nép sportolóit a nemzet gladiátorainak tekinti és győztest és legyőzöttet akar látni.

Háttérkép

2017-09-20
Adminisztrátor
829
Az Európai Unió vezérkarának nevezett szakmailag túlképzettek a jog mezején defektet kaphattak. A kocsijuk belsőjének megragasztása helyet az óvszerüket ragasztották be, miáltal a gyermekvállalást csak migráns befogadással akarják kompenzálni. A belépett államok állampolgárai tudomásunk szerint tudnak még gyereket nemzeni, akkor hová ez a zűrzavar?

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse