Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Vidéket magas ívből ...

2018-02-10
Adminisztrátor
519
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt mindent elkövet, hogy a fentiekben megfogalmazott negatívumokat az ellenkezőjére fordítsa. A vidékfejlesztés, a magyar parasztság helyzetbe hozása a cél. Nem támogatást kell adni, hanem a megtermelt zöldség-gyümölcsnek, hústerméknek,bornak,pálinkának stb. piacot kell teremteni. Az értékesítés ma a legnagyobb művészet. Sajnos a magyar "Pató Pál" effektust a szocializmusból magunkkal hoztuk, ugyanis a külkereskedelmi cégek dolgozói akkor sem teljesítettek jól ÉS MA SEM. Saját zsebre dolgozó kereskedőkből álló gárda, magas ívből beleszart a népgazdasági mutatókba és mi lett  ennek a vége ? : a szocializmus megbukott . Mit látunk ma? Ugyan ezt. A megalakult társaságok a parasztoktól felvett milliókat saját fenntartásukra elkönyvelték, miközben egy kiló magyar árút sem adtak el.
Most csapódik le, amikor az Antal kormány a németeknek eladta a magyar élelmezést és annak értékesítését. A németek nagyon jól tudták a magyaroknak minden szart el lehet adni.

Teljes nyugalomban kijelenthetjük: - amit az elmúlt 25 évben a magyarsággal tettek, HAZAÁRULÁS !!!
Az akkor kötött szerződések miért nem tartalmazták: - ahány kiló árút Magyarországba behoztok, ugyan annyit viszünk mi is be, a németekhez,angolokhoz, franciákhoz. Egész nyugaton egyetlen magyar érdekeltségű kereskedelmi létesítmény nincsen. Miért? Mert a magyar politikusok svájci bankszámláit kellene megvizsgálni, milyen arányban vannak a magyar piac eladásával és a megkötött szerződések tartalmával. Akik ezeket a szerződéseket aláírták, bíróság elé kell állítani és TETTÜKRŐL, a hazaárulás vétsége vádjában   népbíróság MONDJA KI AZ UTOLSÓ SZÓT. 

Ezek kemény szavak, de senkinek sincsen jóga 10 millió magyar ÉLETÉVEL játszani. Mindenki tudta, Magyarország agrár ország és mivel a lakosságának élelme és vize adva van, NEM ZSAROLHATÓ !!!!  Ezt kellett megtörni és elvenni a magyarság legnagyobb erényét az ÖNELLÁTHATÓSÁGÁT.

A  FÜGGETLEN  KISGAZDAPÁRT  SOHA NEM ÁRULTA   EL  A  MAGYARSÁGOT  ÉS  NEM   IS  FOGJA  !!!
Pártunk tervezetében kiemelten kezelendő, a magyar parasztság sorsa, vele párhuzamban a magyarok élelmezése.
Összefoglaltan:   BIZTONSÁGOS  MAGYARORSZÁG,   EGÉSZSÉGES  NEMZET,    ISTEN,  HAZA, CSALÁD  EGYSÉGE  BIZTOSÍTSA  A  MAGYARSÁG  ÖRÖKKÉVALÓSÁGÁT. 

KISGAZDÁK,  NEM  HAGYJUK  HOGY  ORSZÁGUNK  IDEGENEK  MARTALÉKA  LEGYEN  !!!!!!!!!!!!!!!

Bort, Búzát , Békességet kíván az Önök Kisgazdapártja

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse