Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Választás 2018

2018-01-12
Adminisztrátor
756
A hatalom nagyurai, egykét  negatív figurának, pártnak, napi szintű szapulásával impozáns kampányt folytatnak. Semmi nem vezérli ezeket az embereket, mint mások lejáratása, amire sajnos mindig vannak és lesznek is vevők.Eszméletlen rossz szokás, de sajnos társadalmunk többsége, kimondottan élvezi: "igaz megdöglött a lovam, de akkor dögöljön  a szomszédé is" ! Felháborító, hogy a parlamenti pártok nem a népérdeknek megfelelő törvényekre törekednek, hanem "gyilkolják" egymást, pedig lehet, hogy a pártok egyike igenis jót akar, de, az ellenzék csak azért is keresztbe tesz. Evvel szemben  a jóindulatú, akarni vágyó emberek látják mindezek kárát, mert egy nemzetről fest le összképet. Általában társadalmak együttesét vizsgálók, nem szelektálnak, hanem egy kalap alá teszik a társadalom lakóit. Igenis vannak szorgalmas, jóindulatú, társadalomba beilleszkedő, törvénytisztelő  átlagemberek, akik szeretnének  jól élni, maguk irányítani  családjuk és saját életüket. Evvel szemben a hatalom gyakorlásának alaptézise :  a mindenkori politika  vigyáz, a JÓ  ELTAPOSÁSÁRA. Egy kiegyensúlyozott tisztességen alapuló társadalomban, nem lehet a zavarosban halászni. 
 
Térjünk vissza a 2018-as választáshoz.

Az ember számára két lehetőség van, hogy biztonságban, szabadon gyakorolhassa jogait. Az egyik: 1,5 négyzetméteres WC, valamint egy lepedővel körbekerített ugyan akkora szavazó fülke. Arra külön érdemes odafigyelni, hogy a teljesítést eszközlő, mikor, hol, mit csinál, ugyanis nem szabadna felcserélni az események lefolyását.  Éppen ezért nem szabadna, hogy a szavazók kétharmada otthon maradjon és meg sem próbálja befolyásolni a négyévenkénti akaratnyilvánításával a választási eredményt. Az is megdöbbentő, az EU-ba való belépéskor alig pár százalék szavazattal kerültünk be. Az emberek el sem mentek szavazni. Most sokak, a fogukat szívják ! A Fidesz KDNP abszolút többségű  nyerési esélyei sehol nem lennének, ha a közel négymillió szavazásra jogosult elmenne és saját maga és családja sorsáról tudatosan akarna rendelkezni. Ne üljenek fel annak a dumának:  - VAN JOBB ? Igen van! A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt aki még egyszer sem kapott valódi lehetőséget, hogy a társadalmunkat képviselje. Ez a párt lenne, aki nemzetünkért  felelősséget vállal. Párt programjából a legfontosabbakat:

- új
választási  törvény  bevezetése
- köztársasági elnököt közvetlen a nép válassza meg
- kétkamarás parlament létrehozása, amivel a valódi demokrácia felé közeledhetnénk
- a képviselők visszahívhatósága, a mentelmi jogot azonnali eltörölése
- a választáson nyertes képviselők, vagyonukkal feleljenek, amennyiben bizonyítottá válik a törvénysértésük
- az alkotmánybíróság, ügyészségek, bíróságok politikától független munkavégzése
- szabad sajtó, szabad szólás szabadság, új médiatörvény
- a korrupció lehetőség szerinti visszaszorítása, büntetési időtartalom emelés
- földtörvény, vízgazdálkodási törvény, erdőgazdálkodási törvények felülvizsgálata, módosítása
- állattartási, állatvédelmi törvény felülvizsgálata, új törvény bevezetése
- kisebbségi törvény módosítás a XXI. századhoz igazítottan
- a közelgő 2020 -as év, Magyarország tragédiájának száz éves története, ezért felülvizsgálat tárgya kell legyen
- oktatási törvény azonnali módosítása
- egészségügy teljes felülvizsgálata, törvény módosítása
- belügyre, honvédelemre vonatkozó törvények ésszerű módosítása

Egészen röviden, főbb mondatokban ennyit. Ezeknek a törvényeknek szélesebb körű kidolgozottságát az FKgP.hu weboldalon olvashatják. A teljes értékű részleteket, a kampány folytán tesszük közzé.

Ezúton kívánunk Bort Búzát Békességet.  Isten Haza Család együttese vezéreljen mindannyiunkat.
Kérjük, szavazzanak a Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári pártra.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse