Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22562

Legfrissebb cikkeink

Politikai és vallási háborúk

2024-05-20
Adminisztrátor
30
Milyen összefüggéseket látsz, a bejegyzett politikai pártok és az egyházi felekezetek között ? Ugye,valójában semmilyent. Mindkettő, az emberi hiszékenységre épít.Ami némi különbséget jelent, a "SZERVÍROZÁS". De mégis,hogy fordulhat elő, hogy politikai hatalmak és a vallási főméltóságok emberélet kioltására tesznek javaslatot? Milyen felsőbbrendű "ISTEN" indíttatásával támasztják alá, hogy csak azért öljünk, mert egy szintén ember, nyelvezetében más szavakkal, mondatokkal kommunikál? NORMÁLIS ?(folyt. kattints ide.)

AKIK NEM AKARJÁK ...

2024-05-17
Adminisztrátor
35
AKIK NEM AKARNAK BEÁLLNI A SORBA - GOLYÓT KAPNAK. Robert Fico lett az első áldozat. Orbán Viktor Robert Fico megpróbáltak jó magyar szlovák kapcsolatokat fenntartani,ehhez kapcsolódóan, a Szerb miniszterelnök is részt vállalt. ( folyt. kattints ide. )

Tiszai áramlás

2024-05-16
Adminisztrátor
65
Senkit ne tévesszen meg ennek az írásnak a mondani valója, de a magyarok közismert habitusának gyengítésén át kellene Magyar Péter jól csengő, szíveket megmelengető szónoklatait mérlegelni. Magyar Péter programjában olyan eget rengető dolgokat fogalmazott meg, amit egyetlen közgazdaságban járatos ember sem hiszi el. ( folyt. kattints ide.)

2024-ES VÁLASZTÁS, LAJOSMIZSÉN

2024-05-13
Adminisztrátor
118
Érdekesség kedvéért, de nem megkésve kell Lajosmizsén az elmúlt választási eredményeket értékelni.A lajosmizseiek többsége magukat NEM megtagadva, a mindenkori országos választási eredményekhez igazodva húzták be az ikszeket. (folyt. kattints ide.)

Kilencediken élőknek fogalmuk sincs

2024-05-12
Adminisztrátor
43
Tisztelt Magyar Honfitársaink ! Kérjük Önöket,hogy az itt megfogalmazott gondolatokat,ne vegyék bántásnak, próbálják átgondoltan, saját érdekérvényesítésüknek alkalmazni.(folyt. kattints ide.)

Keleten is van élet

2024-05-09
Adminisztrátor
98
Elképzelhetőn, nagyon sokan meglepődnek a következő bejelentésen : a független kisgazdák 20 évvel korábbi parlamentben történő KÍNÁVAL KAPCSOLATOS GAZDASÁGI KAPCSOLATTEREMTÉS ELŐTERJESZTÉST,A FIDESZ- KDNP UTASÍTOTTA EL. Mit tesznek ma ? (folyt. kattints ide. )

EMBEREK ÉS PÁRHUZAMOK

2024-05-07
Adminisztrátor
111
A magyar társadalom ismételten, nagy kihívás előtt áll. Korábbi és már közismert választási eredményekből vonhatunk le konzekvenciákat, hogyan is választ a magyar? ( folyt. kattints ide.)

Alapok nélkül nincs felépítmény

2024-05-05
Adminisztrátor
62
Egy nemzet megtartó erejét, alapjaiban a családok sokasága teszik ki. Nem megkerülendő, továbbá mindazon hölgyek, akik hajlandóak saját magukat megtisztelni a családalapítás minden velejárójával,a magyarság fennmaradását támogatják.Egyet le kell szögezni. A családalapítás nem csak két ember bensőséges kapcsolatából jön létre, hanem egy kiegyensúlyozott társadalom összességéből.(folyt. kattints ide.)

Láncraverve

2024-05-03
Adminisztrátor
77
Amit a Fideszről tudni kell,- nem azt a "kabátot viselik,amit a magyarok rájuk adtak". Azt,hogy Európai Unió tagállamainak vezetői, az európai tanács és bizottsága, Ukrajna mellett tették le voksukat,továbbá Orbán Viktort és kormányát számkivetettnek regisztrálták,bizonyosan fájón hat, de ... (folyt. kattints ide. )

MEGKÉSVE

2024-05-02
Adminisztrátor
43
Magyar, vagy nemzetközi labdarúgó bajnokság zajlik ma hazánkban? Miért tesszük fel ezt a kérdést? Ferencváros és Nyíregyháza között lejátszott magyar nemzeti kupa mérkőzés megnevezését, a következőekben kellett volna kiírni : INTERNACIONALISTA VÁLOGATOTT - NYÍREGYHÁZA. (folyt.kattints ide.)

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
416
28224
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
157
8486
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
77
6535
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
47
4667
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
14
3290
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
14
2787
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
2635
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
2382
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

ösztönök dübörgése

2017-11-11
Adminisztrátor
2178
Beszéljünk a szexről.Isten az embert emlős lénynek teremtette, tehát Ádám és Éva esete rányomta bélyegét egészen a jelenig kialakult férfi és nő kapcsolatára.A földkerekség minden pontján, ahol emberek élnek váltakozók a szexuális szokások, azon belül a gyakorlatot végrehajtók vérmérséklete is befolyásoló tényező.

Hajdara Róland az FKgP új elnöke

2018-12-19
Adminisztrátor
2003
Huszonnyolc évre volt szükség, hogy a Független Kisgazdapárt élére egy olyan személy került, aki a búzát, rozsot, tritikálét meg tudja különböztetni egymástól. Az aszfaltbetyárok hegemóniája a múlté és egy olyan ember a párt vezetője, aki Nógrád-Megye szülötte.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse