Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Tisztulási alap

2017-10-01
Adminisztrátor
738
Tisztelt Kisgazdák, Magyarok!
Fájdalmakat előidéző lehetőségek mértéke végtelen és esetekben bizonyíthatatlan. A tudomány bizonyos alkalmakkor maga teszi fel a kezét és a gyógyításra képtelen.  A magyar betegség lenne a mai témánk egyike, amit kellő körültekintéssel a fájdalomra irányítottan kezelünk. Mit jelent a szárnyas betét? Előzményekben görcsök, alhasi és gerinc fájdalom, némi fejfájással párosítva. Diagnózis minden hölgy  társunknak ismert és évek során kialakult bennük egy kellő tapasztalat, miként kell védekeznünk ezen fájdalmak kiküszöbölése érdekében. A terápiás öngyógyítás a leghatékonyabb, de az személyre bontottan többnyire más kimenetelű. Az érintettek megtisztulás pillanatát várják, ami egyszerű vérzés megjelenése által jön létre. Itt jön a képbe a szárnyas betét.
Havi ciklusban fellépő megtisztulás fogalmát a magyar politikai elitre is ki kellene terjeszteni. Legyen az bármelyik párt, szervezet! A Független Kisgazdák tanulságként a kellő konzekvenciát levonjuk és hagyjuk a megtisztulást a maga folyamatában. A görcsöket előidézőkre tekintettel vagyunk és feltehető kivérzésük megelőzésére nekik is felajánljuk a szárnyas betétet.
Minden esetre a legnagyobb bajt abban látjuk, ha a jelenség rövid idő alatt nem változik és szárnyunk, betétünk is eltűnik a palettáról. 

Tisztelettel Mancika    

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse