Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Tele van a tökünk II. folytatás

2017-10-29
Adminisztrátor
785
Megfogalmazottak értelmében, tehát két Kisgazdapárt létezik, az egyik jogszerűen bejegyzett, a másik a mesterségesen létrehozott, Torgyán József részére. Mindezek miértjét tökmagunk már elmesélte, mivel III/III egyenlő OOOOOO. Jogerősen  69.397/ számon NEM bejegyzett párt, plusz sumák  képviselője, EGYENLŐ, : semmivel! Ilyet a magyar jog nem ismer. Egy pártnak egy személyi száma lehet, NEM KETTŐ.
 
ELJUTOTTUNK   1998 IG, AMELYIK ÉVSZÁM "BOMBA ÉLESÍTŐ"

A Kisgazdapárt körüli kálváriát majd a megfelelő rovatban folytatjuk, de a fontossági sorrendet be kell tartanunk. Azt gondolhatjuk a tök felrobbanásának hangjára felkapja a világ a fejét.
 1998-BAN  A FIDESZ-  OLYAN PÁRTTAL KÖTÖTT KOALÍCIÓT, amelyik a  magyarországi  törvény értelmében , JOGERŐSEN NEM VOLT BEJEGYEZVE. EZ VOLT  TORGYÁN JÓZSEF 69.374 SORSZÁMÚ  ÁLL  KISGAZDAPÁRTJA.

Én csak egy egyszerű magyar tök vagyok, de bizonyosan ilyen jogi hibánál minden magyar tökös odafigyel, feltehetően a külföldön élő tökösök is.
Latolgatásból elemzésekig arra lehet következtetni, A FIDESZ egy törvénytelen Kisgazdapárttal kötött koalíciós szerződést. Torgyán József a  Kisgazdapártot egy V. kerületi lakásban történt beszélgetés során eladta a Fidesznek, 76 képviselőt a választás 2. fordulójára visszaléptetett.
 A koalíció létrejötte MAXIMÁLISAN KIMERÍTI A JOGTALAN MAGATARTÁS FOGALMÁT, amiben az Országos Választási Bizottságnak is részbeni felelőssége van. A  Fővárosi Törvényszéknek egy sütőtökkel nagyobb  !!!!


Tegyük a helyére a dolgokat. Kérdezni nem bűn, tehát rajta tökös "elvtársak": szürke, sárga, cirmos, színben!!!
- a Független Kisgazdapárt nélkül 1998-ban nyert-e volna a Fidesz?
- milyen eljárási folyamat deklarálhatta egy nemlétező párttal kötött koalíciót?
- a nemlétező Fidesz- Kisgazda koalíció milyen jog alapján hozott új törvényeket?
- a nemlétező Fidesz- Kisgazda koalíció milyen jogon kötött nemzetközi szerződéseket?
- a feltehető Eu.-s előtárgyalások során, miként vettek részt, ha jogosultságuk partvonalon kívüli volt?

Több kérdés közül csak a Torgyáni cseresznye az izgató. Még a médiákat is megszívatták??? Arra miért nem kérdezett rá az igen tisztelt oknyomozó újságírói gárda, - egyáltalán a Fidesz-Kisgazda koalíció törvényszerűen működik?
Félreérthetetlen!  Fidesz-Kisgazda koalíció 1998 ban törvénytelenül jött létre és négy évig "muzsikált".
Törvényeket alkotott, nemzetközi szerződéseket írtak alá. Egyszerű a kérdés.  TÖKÖS MAGYAR HONFITÁRSAINK SZERINT  ebből a koalícióból, és "munkájukból" mit tartanak JOGSZERŰEN ÉRVÉNYESNEK ???
 
nincs mit mondani, felrobbant a tökünk !!! jeligével.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse