Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Nincs jobb?

2017-12-06
Adminisztrátor
694
A magyar népnek el kell jutnia, hogy a galád képviselőket azonnali hatállyal visszahívhassák, a bűnös népnyúzókat népbíróság által kell elítélni. Hazug, köpönyegforgatókra hazánknak nincs szüksége! Felnőtt emberek vagyunk, tehát saját tetteinkért magunk vagyunk felelősek. Nincs mutogatás, nincs jogi trükk, nincs haver, egyet köteles a felesküdött képviselő tenni:  a saját képviseleti körzetének állampolgárai érdekében cselekedni.
Akik esküjüket megszegik, feleljenek teljes vagyonukkal!

Ezúton kérjük az igen tisztelt lakosságot, hogy a Független Kisgazdapárt ehhez fűződő véleményét személyesen hallgassák meg, tegyék fel kérdéseiket. A pártunk 2017.12. 09.-én a Budapest IX. kerület Kinizsi utca 22 szám alatti székházában szombat 10 ó kezdettel nyílt gyűlést tartunk, amire a sajtót és médiák ágazatait szeretettel várjuk. Személyesen minden másabb! Nincs félreértés, kizárólag az egyenes beszédnek van helye! Felnőttek! Az ország sorsáról beszélünk, a ködösítést hagyjuk másra. Isten Haza Család szentsége legyen utunkon a meghatározó. Együtt menni fog.

Bort Búzát Békességet kíván az országos vezetőség és Engelmann József az FKgP lajosmizsei szervezet tagja.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse