Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Nem szídunk, tényeket írunk

2018-12-07
Adminisztrátor
509
Népérdek? Na ilyen ostobaságot még nem láttam, - mondja a regnáló hatalom. A megválasztást követő "TOJÁSHÉJ MÉG A SEGGÜKÖN VAN", DE MÁRIS megkérdőjeleik, NÉPÉRDEK??? Az elmúlt évtizedek nagy horderejű, "demokratikus választásai" rámutattak, milyen fokon beszél a politikai hatalom saját választóikról, de a politikai ellenfeleket is ellenségnek tekintve, mindenkit a politikai perifériára tesznek . Sajnos mind ennek a levét egyes-egyedül a NÉP ISSZA MEG! A  CSAK AZÉRT IS játszma, rengeteg kárt okoz. A megbélyegzések okán jó törvények kerülnek a sutba, rosszak pedig napirendi tárgyalásra. Arról, hogy a kétharmados többség idáig milyen károkat okozott, arról majd a történészek nyilatkoznak. Minden esetben a magyar társadalom, már nemegyszer megfizette a tanulópénzt és remélhetően 2019-es EP választáson átgondoltabban szavaznak. Elsősorban beszéljünk arról, mit is kellene jelentsen a néppárt kifejezés? Egy valódi konzervatív- izmuson alapuló párt,:  amelyik kizáróan a népérdeket, annak kultúráját, vallását képviseli. Ezt vallja magáról most a Fidesz-KDNP. Itt valami nem kerek,mert  a Fidesz, az akkori német kancellár tanácsra köpönyeget váltott és a narancsos LIBERÁLIS pártból néppárttá alakultak. Erre utalóan több intézkedésükből is kilóg a lóláb, csak oda kell figyelni. AMIT ORBÁN VIKTOR ÉS JÓL MEGFIZETETT EMBEREI MONDANAK, SOK ESETBEN ÖNMAGÁT MEGHAZUDTOLÓ ÉS HA NETÁN AZ INTÉZKEDÉSEIK, KOMOLY ELLENÁLLÁSBA ÜTKÖZNEK, BŰNBAKOT KERESVE, DE VISSZAKOZNAK. Most jött el a pillanat, hogy a Független Kisgazdapárt jóindulatúan figyelmezteti a Fideszes "IFJAKAT" , - a magyar nép, nem játékszer, akikre NARANCCSAL KELL LÖVÖLDÖZNI!  Ez a napjainkban kiküldött  látszati közmegkérdezési propaganda, egy FELELŐSSÉG ÁTRUHÁZÁSI demagóg politika része, amivel a későbbiekben bizonyosan azt kívánják a nép elé tárni, - MIÉRT NEM AKKOR CSINÁLTAK FORRADALMAT!!! Erre utalva, amennyiben a Független Kisgazdapárt politikai lehetőségét megerősödötten gyakorolhatja, kijelentjük-  MI SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM AKARUNK A NÉP NYAKÁBAN OLYAN TERHET RAKNI, AMIT MA A  Fidesz-KDNP TESZ. Mint ismert, ez a teátrális nép meghallgatás, írásos változatban még arra is tökéletesen megfelel, hogy a választ visszaküldők száma a Fidesznek egy felmérést jelent,-  HOGYAN IS ÁLLUNK? Ez a felmérés, A MAGYAR ADÓFIZETŐKNEK MENNYIBE KERÜL??? Sokan olyan kis naivak, hogy el is hiszik, beleszólhatnak a nagypolitikába. Elhiszik magukról, Ők is valakik, mert a magyar kormány név szerint szólítja meg Őket. NOS ITT VAN A FÉLELMETES TEHER ÁTRUHÁZÁSI MANŐVER VALÓDI OKA. SAJNOS A MAGYAR NÉP TÖBBSÉGE RENDKÍVÜL HISZÉKENY. Evvel való visszaélés ETIKÁTLAN, ÉS MEGALÁZÓ.

Tisztelt Magyar Honfitársaink, Kisgazdák, Kis és Középvállalkozók! Nagyon alaposan készüljenek fel a 2019-es választásokra, akár a tavaszi Ep. vagy az őszi helyhatósági választásra egyaránt. Az Önök meggondoltsága lehet a "A ZÁRBAN A KULCS", HOGYAN LEHET EZT A KILENC LAKAT ALATTI  ZÁRT  FELNYITNI, HOGY A MAI GYAKORLAT POLITIKAI EXTRÉM-IZMUSÁT MÁR IGAZ BELÜLRŐL MEGTÖRJÜK. Egy jó idejű zárfelnyitásnak óriási befolyása lehet a következő évek Magyarországának jövőjére tekintettel. Mi, Független Kisgazdák ennek a munkának részesei kívánunk lenni és KÉZ A KÉZBEN MEGNYITJUK A MAGYAR NÉP SZÁMÁRA A SZABADSÁG KAPUJÁT. Isten, Haza, Család együttese és a MAGYAR NÉP ADJON EHHEZ ERŐT! Isten legyen Önökkel. Bort, Búzát, Békességet kívánunk minden Honfitársunknak a Független Kisgazda-, Földmunkás-és Polgári Párt.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse