Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Március 15.-e

2018-03-15
Adminisztrátor
523
Annak ellenére elbuktuk, hogy az akkori kormány bejelentette, -  loptunk , csaltunk, hazudtunk, reggel, délben, este. És mit tett a nép? Egy-két akarattal rendelkező ember kiment a Kossuth térre és kinyilvánította nem tetszését. Mit tett a magyar nép többsége ? Lapított, mint szar a fűben. Mit tett a nép 1989-1990-ben? Szintén csak lapított és a gyilkosokat színpompával máig megkoszorúzzák. Egyszerűen nevetség tárgya vagyunk. Nem lehet ugyan abból a tányérból enni, amiben előtte beleszartunk !!!! A magyarországi  jelenségek egyike. 2018 Ismét nagy horderejű döntéshozatalt támaszt a NÉPNEK, MIVEL A BEVÁNDORLÁSI KÉRDÉS, NEM GYEREKJÁTÉK. Tisztán kitűnik, ezer év alatt a magyarországi cigányság integrálását csak részben tudtuk megteremteni, annak ellenére, hogy ők Istenhívők, keresztények, akkor miként akarjuk a fanatikus iszlámvallású idegeneket integrálni??? Hogyan lehet őket munkára nevelni, amikor saját hazájukban sem dolgoztak? Hogyan akarjuk Őket európai kultúrára nevelni, mikor genetikailag kódoltak?
REMÉLHETŐEN A MAGYAR NÉP MOST JÓL DÖNT ÉS NEM SZERETNÉ HOLTÁBAN AZT HALLANI,  - MI TETTÜK TÖNKRE AZ EZER ÉVES HAZÁNKAT, MI HOZTUNK ISMÉT TOSSZ DÖNTÉST. A magyar kormány egyedül, "egy pont a falon". A magyar nép, evvel szemben a nemzeti ERŐ!!! Kisgazdák, felszólítjuk a magyar társadalmat, ÉBREDJENEK FEL és döntsenek úgy, hogy utódaink végre egy megnyert békés forradalmat,  nemzet által meghozott határozatot dicsőítsenek. Mai egységes nemzeti döntésünk pozitívumait tisztelve koszorúzzák meg majd hamvainkat. 

Nyerjünk meg már végre egy forradalmat és akkor büszkén halhatunk meg. Gyerekeink, unokáink tisztességgel emlékezzenek ránk.


ISTEN,  ÓVDD MEG A MAGYART, HAZÁNKAT, A KIS MAGYARORSZÁGOT !!!

Független Kisgazdapárt, Lajosmizse.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse