Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Kutatás a semmibe

2023-11-06
Adminisztrátor
148
KÉRDÉSEK EGYIKE - MIT ÉS MIRE LEHET KUTATNI.
EGY PARASZTI GONDOLAT. Amikor egy vírus bárhol is felüti a fejét és a kutatók felismerik (analizálják ), attól számítottan kezdődik egy olyan hosszadalmas folyamat, amiben a vírus ellenszerét megpróbálják kikísérletezni.
NOS, MOST TÉRJÜNK RÁ, A COVID-19-ES VÍRUSRA. 
Ebben az esetben, ezernyi nyitott kérdés merül fel, amik a következőek :
- a Covid-19, egyik napról a másikra, a kínai térségben ütötte fel a fejét (hogyan került oda ? )
- a Covid-19-es vírus egy pillanat alatt megjelent az USA laborjaiban, ahol éppen Karikó Katalin, azonnal megtalálta a Covid-19 -es vírus antiszerét, aminek oltóanyaga azonnali gyártás alá esett, talán, akár korábban már rendelkezésre is lett bocsájtva, csak titoktartási kötelezett volt.  Miről is van szó ? CSAK KÖZISMERT VÍRUS ESETÉN LEHET KUTATÁST FOLYTATNI, AMINEK FOLYAMATA ÉVEKBE TELIK. MAJD ÁLLATI KÍSÉRLETEK UTÁN LEHET EMBEREKNEK SZÉRUMOT GYÁRTANI. A SIKERES VÉDŐOLTÁS FORGALOMBA ÁLLÍTÁSÁHOZ, PLD. A WHO ENGEDÉLYEZTETÉSE IS KELL, MIVEL A FÖLDKEREKSÉG ORSZÁGAIBAN  AKARTÁK AZONNAL FORGALMAZNI. A vírus ellenanyagának kikísérletezésére több ország kutatói is rácuppantak és lássanak csodát, ők is pillanatok alatt piacra dobták a védőoltásnak mondott szert. ( mindez úgy tűnik, itt már tudatosan előkészített vírusról beszélhetünk, aminek a népekre utaló - népirtó hatását - akarták megtudni. 
MILYEN FURA EGYBEESÉSEK SZEMTANÚI LETTÜNK.
Kína legnagyobb politikai és gazdasági ellenfele az Amerikai Egyesült Államok. Milyen véletlen egybeesés ?  Miért éppen Kínában kezdődött minden ? SOKAN VANNAK ? ELLENSÉGEK ? 
MILLIÓ ÉS EGYNÉHÁNY KÉRDÉS MERÜLHET FEL.
EGY BIZONYOS. VALAKIK PISZOK NAGYOT KASZÁLTAK EVVEL A FEGYVER NÉLKÜLI HÁBORÚVAL. ALKUK ÉS VÁDALKUK SZÜLETHETTEK, HOGY A VALÓ IGAZSÁGRA, SOHA NE DERÜLJÖN FÉNY.
AMI BIZONYOS, ILYEN MOCSKOS JÁTÉKOT NEM LENNE IDOMOS TÖBBET GYAKORLATOSÍTANI.
MÉG AZ IS LEHETSÉGESSÉ VÁLHAT, HOGY A KEZDEMÉNYEZŐ FOG ÁLDOZATTÁ ESNI.
NOBEL DÍJ?  LEHET, HOGY CSAK CSUPÁN EGY SZÁJZÁRAS MELLÉKLET. 
EZT SOHA MEG NEM TUDJUK. EZEK A SZARHÁZI "NAGYOK", AZT CSINÁLNAK AZ EMBERISÉGGEL AMIT AKARNAK. A COVID-19 NEM HOZTA MEG A KELLŐ HATÉKONYSÁGOT. Kevésnek tűnt az elhalálozottak száma, tehát AKKOR CSINÁLJUNK TÖBBFRONTOS HÁBORÚT. ITT TARTUNK MA .
MEG KELL VALLANI, ISTEN AZ EMBERISÉGET NEM SAJÁT MINTÁJÁRA FARAGTA MEG, MERT AKKOR, A JOBB ÉRZÉSŰ EMBEREKNEK, A TOVÁBBIAKBAN  HITT NÉLKÜL KELL ÉLNI, HOGY VALÓDI EMBEREKNEK LEHESSEN ŐKET nevezni. 
MÁR LASSAN OTT TARTUNK, CSAK A VÉGÉN, NEHOGY A LENINI ESZME GYŐZEDELMESKEDJEN? RENDSZERÜKBEN ŐK IS GYILKOLTAK, DE NEM KEVESET. 
EMBEREK ! MELYIK UJJUNKAT HARAPJUK MEG? MÉG LÉLEKKEL RENDELKEZŐK TUDJÁK, - MIND FÁJNI FOG !
J.E.
  


 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse