Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

Kiadó sírhelyek

2018-01-08
Adminisztrátor
720
Az emberi ostobaság mérhetetlen károkat okoz a világnak. Mára eljutottunk arra a pontra, hogy a technikai fejlődésnek aposztrofált túlkapásokat azonnal meg kell állítani! Megálljt kell parancsolni a zsarnokságból fakadó ösztöneinknek, vissza kell térjünk az emberi értékek alapjaihoz. A túlzott  kíváncsiság, harácsolás és velejáró folytonos kihívások együttese idézi elő: - a világot kárhozatra ítéltük, vele magunkat is. A természeti katasztrófák egyre fokozódó ereje megmutatja az embernek: - TI GYENGE SENKIK VAGYTOK A FÖLDÖN, AZ ISTENEK ELLEN CSELEKEDTEK, AMIT BÜNTETLENÜL NEM ÚSZHATTOK MEG !!!
Tudóskáink kijelentették: - vissza kell venni a tempóból, mert ha nem, 3-4 milliárd ember pusztul el a közeljövőben. Lakott szárazföldek, lakóikkal együtt tűnnek el a föld felszínéről. A földi paradicsom növényzeteinek, állatvilágának pusztulása a fennmaradt népességnek nem lesz elegendő élelem a táplálkozás kielégítésére, az éhínségre ítéltettek száma drasztikusan nő. Ez a jelenség is áldozatokat szed. Az édesvíz tartalékok fokozódón, csökkenő tendenciát mutatnak, ami a megmaradt népesedést háborúkban, egymás legyilkolásához vezeti.
A leírtak, tények!  Amennyiben ezeket még jobban "szexuálisan zavarjuk", csak erőteljesebben szaporodnak.

Beszéljük a felmerülő probléma megoldásáról. A politikusokat rá kell kényszeríteni, vegyék tudomásul, amennyiben a nemzeti jövedelem nem nő, avval csak időt, életet nyerünk. Nem kell a világ lakosságát belehajtani a túlfeszített tempóba. A családegyesítések szükségessége megkerülhetetlen. Nem megengedhető, hogy New York ban élő nagypapa elpukizza magát, akkor a Los Angelesben élő gyerekek, unokák, azonnal repülőre szállnak. Amerikában annyiba kerül egy repülőjegy, mint nálunk a villamosé. Az emberek meggondolatlanok, nem is sejtik milyen károkat okoznak a földünk oxigén háztartásának. Iskolai tananyag: - egy liter benzin elégetéséhez hét liter levegő szükséges. Ez vonatkozik a kerazinra is. Felfogták végre? Amennyiben 3000 ezer légi járat van Amerika felett, Magyarország felett 240.000 ezer évente, mire számíthatunk? Önök szerint, még meddig bírja a föld oxigén háztartása az emberi ostobaság üzelmeit.
Ez csak megközelítő adat és mi van a többi kontinens felett ???

Meddig szándékoznak élni? Amennyiben közös összefogással nem változtatunk a világ környezetének helyzetén, napjaink meg vannak számolva.  A jelen természeti katasztrófák előjelek. A megsemmisülés beteljesedésének pillanata, a teljes pusztulás.

még vannak kiadó sírhelyek jeligével.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse