Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Ennél mélyebbre, ...

2018-02-26
Adminisztrátor
534
 Határainkon belüli  feszültség fokozáshoz hozzájárul: az Európai Unió Bizottsága, Európai Parlament, az ENSZ, az amerikai és német pénzvilág, valamint azok, akik az idáig keletkezett polgárháborúkat kirobbantották.  Európában ismét háborút kirobbantani? Már kétszer megtették! De éppen ebből tanulva, remélhetően többé nem fordulhat elő. Mindenkinek kötelessége tisztán látni. Ezeknek a tisztességesnek mondott figuráknak az ideológiája, KIZÁRÓLAG A PÉNZ!  Elveik között szerepel a népekre ható feszültségfokozás. Sajnos a magyar népben EZ MÁRA  megtörtént. Az elszegényítés, rabszolgásítás, a tudatra való negatív ráhatás az oktatásügy lepusztításának vonatkozásában, a magyar egészségügy teljes anarchiába döntése.

MAGYARORSZÁG  PADLÓT FOG ?  Feltehetően a magyar nyelvhasználat zavarhatja Európában a germán, szláv, héber, latin eredetű embertársainkat? Egyáltalán, nyomasztó a magyar jelenlét? Soros György papíron magyar, de genetikailag nem. Nyugodtan tegyük fel neki a kérdést. A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚBAN  LEMÉSZÁROLT, MEGALÁZOTT, SZEGÉNY NÉMET ÉS MAGYAR ZSIDÓSÁG VAGYONA HOL VAN? LEHETSÉGES, EGYSZER VÉGRE ERRE IS KONKRÉT VÁLASZT KAPUNK.  AZT IS TISZTÁZNI KELL, REMÉLHETŐEN NEM EBBŐL A VAGYONBÓL  LESZ MEGFINANSZÍROZVA A MAGYAROK KITELEPÍTÉSE EURÓPÁBÓL ??? VAGY A MIGRÁNS FOLYAMAT EGY ELŐKÉSZÍTETT ZSOLDOSOKBÓL FELÁLLÍTOTT SEREG LENNE ? NETÁN AZ IDŐ MÚLÁSÁVAL A TÖRTÉNELEMKÖNYVEK ÚGY FOGALMAZNAK. :  SOROS GYÖRGY LETT VOLNA  AZ ELKÖVETŐ ? Amerikában és  Afrikában ezt már eljátszották. Tehát ??? Nincs új a nap alatt!

Tisztelt Magyarok!
Nyugodtan tegyenek fel Önök is, ilyen és hasonló kérdéseket, de ezt, a Fidesz-KDNP- nek tegyék. Egyenes szóból ért a magyar, TEHÁT most szedjük a sátorfánkat, vagy az egybőröndös azonnali ország elhagyáskor? Azért fogalmazok így, mert a történelem során, ezt nem egyszer eljátszották, NAGYOBB NEMZETEKKEL, MINT A MAGYAR.

MARADJUNK ANNYIBAN,  Rabok legyünk, vagy szabadok ???  EZ CSAK EGY KÉRDÉS, VÁLASSZATOK !!! RÖGTÖNI VÁLASZ : VISSZA KELL ÁLLÍTANI A MAGYAR HONVÉDSÉGET, magyar vezérkarral és katonákkal.

Hét vezérünk szelleme jeligével.  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse