Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

EMBER ... !

2023-02-01
Adminisztrátor
87
EGYETEMET VÉGZETTEK, ÉRTELMISÉGIEK, POLITIKAI - VALLÁSI DEFEKTESEK, JUTTATTÁK EL A VILÁG ÉLNI AKARÓ EMBERSZABÁSÚJÁT, HOGY SENKINEK NE HIGGYENEK.
MÁRA OLYAN, HOGY HIT,  NE NEVETTESSÉK KI MAGUKAT. POLITIKUSOK MARADÉKTALAN FRÁZISAI : A MEGTÉVESZTÉSEK, HAZUGSÁGOK, EGYMÁS UTÁLATÁRA VALÓ FELBUJTÁS, NAPI RENDSZERESSÉGGEL SZAJKÓZOTT ELLENSÉGKÉP, MÉG A MARADÉK JÓZAN ELMÉVEL RENDELKEZŐKET IS MEGTÉVESZTI.
A LÁTOTTAK ALAPJÁN AZ EMBERISÉG OLYAN MÉRTÉKŰ ANARCHIÁBA SODRÓDOTT, AMINEK RENDBETÉTELE MAJDNEM LEHETETLEN. 
A REALITÁSOK TALAJÁN, MINDEN SZÉLSŐSÉGTŐL MENTESEN GONDOLKODÓ CSAK AVVAL SZEMBESÜL, ITT VALAKIK OLYAN PAKLI KÁRTYÁT KEVERTEK ÉS OSZTOTTAK, AMINEK A VÉGJÁTSZMÁJÁBAN, AZ EMBERISÉG PUSZTULÁSA LESZ A JELLEMZŐ, NYERTES KIZÁRVA.
AZ AMERIKAI GAZDAG ZSIDÓSÁG BEHÁLÓZTA ÉS MARKÁBAN TARTOTTA  A VILÁG PÉNZÜGYÉT, SZEMBEHELYEZKEDVE A VATIKÁNI URALKODÓVAL. GAZDAGOK CSATÁJA OTT KEZDETT MEGRENDÜLNI, AMIKOR EGY KOMMUNISTA ALAPOKON FENNTARTOTT ÉS MŰKÖDTETETT KÍNA, KAPITALISTA BIRODALOM HÁTTERÉBEN HIHETETLEN GAZDAGSÁGRA TETT SZERT. 
GAZDASÁGILAG FELÜLMÚLTA AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKAT, AZ EURÓPAI UNIÓT, A RÓMAI BIRODALMAT ÉS BEBIZONYÍTOTTÁ VÁLT, KÍNA ÚJ VILÁGRENDET KÍVÁN FORRADALMASÍTANI. KÍNÁBAN AZ ERKÖLCS MÉG MEGRENDÍTHETETLEN - A NŐ, NŐ, A FÉRFI, FÉRFI. A KICSAPONGÓKAT KEMÉNYEN BÜNTETIK. KÍNÁBAN A POLITIKAI GAZDASÁGI BŰNÖZŐKET, ÉRINTETTSÉGÜK MÉRTÉKÉBEN BÜNTETIK, HA KELL HALÁLRA ÍTÉLIK ŐKET.
LÉPJÜNK TOVÁBB !
OROSZORSZÁG, KÍNA, INDIA, PAKISZTÁN ÉS MAJD MINDEN KELET - ÁZSIAI ORSZÁG EGYSÉGE OLYAN ELLENPÓLUST KÉPEZ A VILÁG TÖBBI ORSZÁGÁNAK, AMI AZ USA HEGEMÓNIA VESZTÉSÉT JELENTI. A VILÁG URALMI JÁTSZMÁJA ÖSSZEDŐLT. A VALÓDI BAJ OTT LESZ, AMIKOR A VILÁG ÖSSZES ORSZÁGA MEGÉRTI ÉS EGYSÉGBEN TÖMÖRÜLVE HOZ SZANKCIÓKAT AMERIKA ELLEN. ISMERETES,  AZ AMERIKAI NÉP IDÁIG CSAK JÓLÉTBEN ÉLT. ŐK A MEGSZORÍTÁSOKAT NEM FOGADJÁK EL, MERT AZ UTÓBBI 100 ÉVBEN CSAK JÓL ÉLTEK. MI TÖRTÉNIK, HA EZ A JÓLÉT MEGSZŰNIK ? AMERIKÁBAN, ISTEN MENTSE MEG AZ ÖSSZES GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI FELSŐBBRENDŰEKET. 
VALÓJÁBAN EZT A JÁTSZMÁT AZ NYERI, AKI VÁRAKOZÓ ÁLLÁSPONTRA HELYEZKEDIK. KI KELL VÁRNI, HOGY AMERIKÁBAN TÖRTÉNJEN EGY FORRADALMI REFORM. AZ EGÉSZ VILÁGNAK MEGKÖNNYEBBÜLÉST FOG JELENTENI, KIVÉVE IZRAELT, MIVEL ŐK AZ AMERIKAI ZSIDÓSÁGOT PUMPOLVA TARTJÁK FEN MAGUKAT.
FURA JÁTSZMÁK SZEMTANÚI LEHETÜNK, HA NEM A FEGYVEREK FOGJÁK ELDÖNTENI, KI AZ ERŐSEBB. AZ EMBERISÉG ESZTELENSÉGE, KÖNNYEN AZ UTOLSÓ KENETIG TERJEDHET, 
DE KI LESZ AKI FELADJA ?
ENNEK A BOLYGÓNAK MEGSEMMISÜLÉSE ESETÉN, CSAK ISTEN MARAD. ELKÉPZELHETŐ Ő LESZ AZ EGYSZEMÉLYES TEMETKEZÉSI VÁLLALKOZÓ ? EMBER ! MIÉRT PROVOKÁLJÁTOK KI, HOGY IDÁIG JUSSUNK .

GONDOLKODJATOK MÁR VÉGRE !
ANGYALEMBER JÓZSEF 
   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse