Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

DIKTATÚRA LEGFELSŐBB FOKON

2018-02-23
Adminisztrátor
585
Már az aláírás gyűjtés bebizonyította, a Fidesz politikája radikális, nép megfélemlítő, valótlanságokkal telített. Saját pártjuk és zsoldosai között sincs rend.  Egyáltalán létezik KDNP tagság ?   A reklámokban, plakátokon a kisgazda szövetségük nevét, logóját meg sem említik. Már megint hazudnak? Minek tartják maguk mellett Túri Kovács Bélát ? Egyszerűen, csak egy Kisgazda DÍSZ ...,lenne ?
Migránsok szidalmának kihasználásával választást nyerni? Röhej, miközben az egészségügy padlót fog, hárommillió ember hetente egyszer eszik húst, az oktatásban elkövetett népbutító program, és holnapig sorolhatjuk a magyar nép ellen elkövetett bűnöket. EGY A FONTOS, SOROS  GYÖRGY  ÉS A MIGRÁNS  CSAPATA. EVVEL MEGSZÉDÍTIK A MAGYAR VÁLASZTÓKAT AKIK MÉG AZ ALÁÍRÁSUKAT SEM MERIK MEGADNI.  DÖBBENETES  DIKTATÚRA !  RÁKOSI, CSAK KÉRNE ÉS JELENTENE EBBEN A VILÁGBAN. 

ÉBRESZTŐ  MAGYAROK, MERT ROSSZ ÚTON JÁRTOK, HA ...!

Nép egyik fia, jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse