Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Amit a kormány hallani akar...

2018-12-28
Adminisztrátor
402
A hatalom kiszolgálói jönnek-mennek, Ők eleget tettek az elvárásoknak. Tisztelet díjuk nem nyilvános! Az elmúlt évtizedes időszak nagyon sok tanulságot tartogatott a magyar állampolgárok számára, amiből ha elég okosak, úgy politikai, gazdasági konzekvenciákat vonhatnak le, hogyan szabad, vagy nem szabad nemzetérdek hatáskörében nyilatkozni. Az igazság elhallgatása büntető törvénykönyvi alapanyag, de a téves adatok nyilvánosságnak történő közlése, feltehetően a nemzet félrevezetés kategóriáját kimerítve, napi szinten jelen van. Erre a feladatra mindig voltak és vannak alkalmas emberek. Kicsit más megközelítésből szemlélve, felmerül a kérdés: - amennyiben a választó polgár szavazatával olyan képviseletet küld a magyar parlamentbe, aki, - a megválasztása előtt- számára a legelfogadhatóbb programot tárta a társadalom elé, de a későbbiekben 180 fokos fordulatot vesz, MIKÉNT LEHET NEVEZNI EZEKET A FIGURÁKAT ? Itt nem kell nevezni senkit, - hanem egy új ALAPTÖRVÉNYBE kell foglalni, - ilyen esetben a képviselőt, vagy akár minisztert vissza kell hívni, ugyanis BECSAPTA A TÁRSADALMÁT. Egy ország irányítása, nem egy ÓVODAI HOMOKOZÓ, AHOL BÜNTETLENÜL LEHET KIABÁLNI, -" enyém a vár, tied a lekvár"!!! Itt milliók sorsáról van szó. Eljutottunk az írásunk bevezetőjéhez. MILYEN JOGI ALAPON NYILATKOZNAK MEG EMBEREK, AMIKOR TALÁN MÉG ŐK IS TUDJÁK, - NEM BIZTOS, HOGY VALÓS GONDOLATOKAT, ADATOKAT TESZNEK KÖZZÉ. Feltételezhető, hogy ezek a kiszolgáló személyek, maguk is tudják, jogi felelősségük egyszerűen nem seperhető szőnyeg alá. Érdekes lelki állapot kell ahhoz, hogy 10 millió embernek nem teljesen egzakt adatokat, fogalmakat tesz valaki közzé. Lehet, hogy csak a tisztességes kisemberek gondolkodnak másként? És a kettesek?  Nekik, bizonyos részigazság közlés, teljesen természetes! HA BAJ LENNE, A HATALOM ÚGYIS MEGVÉD:  JELIGÉVEL. Egy kisgazda, hazája építésére született, továbbá a keresztényi taníttatásában foglaltatott: szeresd hazádat, anyádat, apádat, testvéredet és mindenkit,  aki nem hazudik!!! Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek  a Független Kisgazdapárt.
Amennyiben a  facebook-ról akarod elérni ezt az írást, úgy kattints a "mai politikai események" nevű tárhelyre, továbbá a kisgazdapart.com főoldalán találod a cikk rövidített bevezetőjét. Köszönjük.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse